Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA A.Ligi Athletic Bilbao 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet Serkan´da defansiv anlamda hatalar yapabiliyor. Yani ona yakin oynayan Stoper cok iyi olmali ya da sagbek cok iyi ters kademeye girmeli. Burda herkes Cale´yi elestiriyordu ama Cale´nin Egemen´in bircok acigini da cok iyi ters kademe yaparak kapattigini görmüyordu..hep Cale´nin ofansta yapamadiklarini elestirmekle mesgullerdi.

Evet bugün Bayern-Gladbach macinda takim olarak nasil oynanir gördük!
    Ispanya´da biz öyle oynamayi becerebilirsek zaten yenilmez, kazanir geliriz.
    Benim o maçları söylememin amacı şu idi;
    bir stoperin yaptığı hata ciddi sorunlara yol açıyor. Ama bir bek oyuncusunun yapacağı hatayı stoper kapatabiliyor zaman zaman.
    Gladbach'ın golüne bakın ve bir de Nani'nin 90+4 de kupayı getiren golüne bakın. Stoper hataları nelere mal oluyor. Gladbach'ın golünde tüm hata stoperde olmasa da büyük payı onda.

Yorum

• Sanki gs israil takımı ne olucak sahasında oynasak maçımızı zaten babalarının malı değil devlet yaptırdı o stadı
      o yüzden rahatsız olunucak bir durum yok ortada...
      HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2002'deki Denizli'ye karsi oynadigimiz Turkiye kupasi disinda sayabilecegimiz birsey yok zaten bu adamlarin stadinda oynadigimiz. (O maci tribunde izlemistim, 1-0 kaybedip elenmistik kupadan.) Bu mac icin de Inonu olsa yine anlardim ama iliskileri dondurduk dedigin gsden stad istemek bu kulube ihanet etmektir bana gore.. Ya o zaman iliskileri dondurduk diye atip tutmayacaksin, ya da arkasinda duracaksin. Ayrica olimpiyat stadina bircok kez de gittim, Liege hazirlik maci icin bile. Olimpiyat stadinin zorluklarinin farkindayim, kulup eger Benfica maci icin tepki aldiysa gitsin baska stad arasin, ama tt arena degil, olmamali.
        Ben de diyorum ki Olimpiyat stadı yapıldıktan sonra bu örnekler kalktı. Bugün o stad olmasa, İstanbul'da ev sahibi pozisyonunda oynayacağımız maçlar da bu 3 stadın birinde oynanacaktı. Diğer mevzu konusunda dün de kısmen yorum yapmıştım. Sadri Şener'in "biz de ilişkilerimizi dondururuz" o zaman söylemini izlerken kesinlikle kinaye sezinledim. Orada ciddi bir tavır takınmadı. GS yönetimi önceden Selçuk'u ayartınca ilişkiler donuyor da BJK Egemen'i ayartınca neden ilişkiler devam ediyor? Sadri Şener'e saygı duyarım ama her fırsatta da yanlışlarını ortaya dökmekten kaçınmam. Yalnız şu bir gerçek ki son yıllarda onun kadar çark eden bir başkana sahip olmamıştık...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Eski Futbolcularimizin Adini Yazmaniz Ne Alaka Bu baslikda Anlamiyorum
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Gerçekten sıktı şu stad muhabbeti.Avni Aker'in zemininin fotoğrafları koyuldu imkansız yetişmesi lige bile zor yetişir İstanbul'da oynayacağız Olimpiyat daha mı iyi olur?Ulaşım açıından ayrıca Ramazan'da?TT Arena'da oynayınca ne olucak?
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Egemen Bursa'da iken de bizde iken de Türkiye liginin en iyi stoperiydi. Sol ayaklı oyuncuların daha teknik ve ayağına hakim olduğunu düşünürsek defanstan topla çıkış konusunda eline kimse su dökemez. Bizim takımda şu anda belki de eksikliği en fazla hissedilen husus.

Diğer taraftan geçen sene ileri uçta Umut gibi bir pres canavarı olmasına rağmen 4-2-3-1 oynarken, şimdi ilerde defansla alakası olmayan 4 oyuncuyla mücadele edip ortasahayı 2 kişiye emanet etmek ne derece doğru bilemiyorum. Zokora'nın defansın içine gömülmesi hep bundan, forvet elemanlarıyla geri altılı arasında inanılmaz bir kopukluk var. Avrupa arenasında üst düzey maçlarda ŞEnol Hocamız hangi akla hizmet böyle bir dizilişle mücadele ediyor anlamak zor, bu diziliş bırakın avrupayı henüz oturmamış bir takım olduğumuzu gözönüne alırsak Türkiye liginde bile başımızı çok ağrıtır.
              En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 07.08.2011, 21:53.

Yorum

• Turk Telekom Arenada oynanmasinda bizat israr eden Senol Gunes'dir.Benfica macininda Arena'da oynanmasini cok istemis ama Galatasaray kulubunden zemin bakimda oldugu gerekcesiyle red cevabi alinmistir.Bunla ilgili siteminide Benfica maci sonrasi toplantida dile getirmisti.

Su anda gene oynamak istemesinin sebebi Arenanin atmosferinden ,avantajlarindan yararlanmak.Malum rakib gene zorlu.Burda Senol Gunese hak vermek lazim,onun derdi tamamen Trabzonsporun basarisi ,turu gecmesi.Sonucta her ne kadar takimin iyi olmasi gerekiyorsada stadyumun etkiside cok buyuk sonuclar uzerinde.Benfica maci Arenada oynanabilmis olsa belkide tur gecilecekti.

Bu is milli dava sayilir,taraftarinda bu gozle bakmasi gerekir.Bilbao'yu elemek icin kulanilabilecek butun avantajlardan yararlanilmasinda ben sakinca gormuyorum.

Yorum

• bu sene hiç umudum yok hem de hiç..bu sene uyumu yakalam senesi..ancak seneye bişiiler olur bence..
                  Ağaca yaslanma kurur, insana yaslanma ölür

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eski Futbolcularimizin Adini Yazmaniz Ne Alaka Bu baslikda Anlamiyorum
                    Hayırdır.Eski futbolcularımızın adı yazılamaz diye bir kural mı var başlıkta?
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sanki gs israil takımı ne olucak sahasında oynasak maçımızı zaten babalarının malı değil devlet yaptırdı o stadı
                      o yüzden rahatsız olunucak bir durum yok ortada...
                      Hangi israil takımı Trabzonspor'a böyle tezahüratlar yapmış ?

Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hangi israil takımı Trabzonspor'a böyle tezahüratlar yapmış ?

http://www.youtube.com/watch?v=vNFQj...eature=related
                        Bizde onlara koyduk geçen sene hem içerde hem dışarda, bizim taraftarımız da bağırsaydı ağızlarını bağlayan mı vardı.

Adamlar bağırmış diye adamları suçlamanın mantığı nedir, sende bağırsaydın istediğini saydırsaydın.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben de diyorum ki Olimpiyat stadı yapıldıktan sonra bu örnekler kalktı. Bugün o stad olmasa, İstanbul'da ev sahibi pozisyonunda oynayacağımız maçlar da bu 3 stadın birinde oynanacaktı. Diğer mevzu konusunda dün de kısmen yorum yapmıştım. Sadri Şener'in "biz de ilişkilerimizi dondururuz" o zaman söylemini izlerken kesinlikle kinaye sezinledim. Orada ciddi bir tavır takınmadı. GS yönetimi önceden Selçuk'u ayartınca ilişkiler donuyor da BJK Egemen'i ayartınca neden ilişkiler devam ediyor? Sadri Şener'e saygı duyarım ama her fırsatta da yanlışlarını ortaya dökmekten kaçınmam. Yalnız şu bir gerçek ki son yıllarda onun kadar çark eden bir başkana sahip olmamıştık...
                          Istanbul takimlariyla aramizin gergin olmadigi surecte ben stadlarinda oynamaya karsi degilim, ama daha kisa sure once gs ile olanlar ortada, yonetimin dedikleri ortada, tukurdugunu yalamaya ne luzum var su anda?
                          Egemen'in olayindan ise zaten anladigim yonetimin Egemen'in kalmasini istemedigi, o yuzden bjkye gitmesini de onemsemediler. Yonetim istese Egemen kalirdi bana kalirsa. Bunu dogrulayan duyumlari bazi arkadaslar da paylasti burda.

Yorum

• Yerli bir stopere ihtiyacımız var acilen, ama kim olur bu bilmiyorum pek adam gibi yerli stoper kalmadı ligde.

İbrahim var onunla da sözleşme yenilemişlerdi sanırım.
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayırdır.Eski futbolcularımızın adı yazılamaz diye bir kural mı var başlıkta?
                              Giden Gitmisdir Hürgüncüm Adama adini burda yazmaya ne gerek var burasi mac basligi Yok jaja yok selcuk YOk egemen Yok Umut gitti onlar Gitti Yok artik öyle futbolcularmiz Bu Baslikda Konusmanin Geregide yok
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Giden Gitmisdir Hürgüncüm Adama adini burda yazmaya ne gerek var burasi mac basligi Yok jaja yok selcuk YOk egemen Yok Umut gitti onlar Gitti Yok artik öyle futbolcularmiz Bu Baslikda Konusmanin Geregide yok
                                Bunun gereğinin olup olmadığını sen mi belirliyordun?Bilmiyordum pardon...
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X