Kabul etsek de etmesek de ilk maç deplasmanda olduğu için, yine seyirci sayısını oradaki maçın skoru belirleyecektir. Orada bir galibiyet alırsak full çekmemesi için bir sebep yok...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA A.Ligi Athletic Bilbao 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadro ile bu kadro arasında uçurum var..
Egemen ve Jaja'yı tutmalıydık..
Santrafor,stoper,sağ bek,sol bek eksiği mevcut...
Evet dediğin mevkiide eksikler var, ama bu takımı yetersiz kılmaz bu aşamada.
Sence bu kadro mu daha iyi, geçen seneki kadro mu? merak ettiğimden soruyorum.Entropi İyidir.
Yorum
-
bilbaoda nolito gibi adam varsa ona dikkat edilmeli lorentenin başımıza iş açacağını sanmıyorum cardozo tipinde forvet.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada ilk maçı deplasmana almışlar şimdi öğrendim.Bu harika bir haber.
Bu takımı eleyeceğiz aha buraya yazıyorum
Henri yetişecek diyor fotomaç,eğer öyleyse,gol de bulabiliriz.
Bende inanıyorum,inşaallah yanılmayız.Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Evet dediğin mevkiide eksikler var, ama bu takımı yetersiz kılmaz bu aşamada.
Sence bu kadro mu daha iyi, geçen seneki kadro mu? merak ettiğimden soruyorum.ölümüne trabzon !
Yorum
-
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada ilk maçı deplasmana almışlar şimdi öğrendim.Bu harika bir haber.
Bu takımı eleyeceğiz aha buraya yazıyorum
Umarım tur atlarız da maçı kaçırdığıma değer...
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora ve Henrıque harici takıma yarayan adam yok..Egemen gitti yeri dolmadı..ki hoca 4-3-3 oynatıyor ama 4-3-3 yapısına takım uymuyor ki...zaten önemli olan onları kadroda tutacaksın..Keza Egemen'in toplantı odasından ağlayarak çıktığı söleniyor..
Kadro geçen seneden çok daha yaratıcı bence.Selçuk yerine Zokora zaten iyiydi,
bizim kadromuz dahada iyi olurdu, şu şampiyonluğumuz çalınmayıp hakkmız yenmeseydi,bunun yüzünden kadroyu iyileştireceğimize gidenlerin kalitesinde isimler bulmaya çalıştık, dediğin doğru Egemen mevkiisi sıkıntı.
ama diğer tüm mevkiilerde geçen seneden daha iyiyiz, orta saha alternatifimiz bile daha iyi.
Halil keza,kulübeden gelen iyi bir alternatif olabiliyor, daha iyi olabilirmiydi? evet tabii ki.Hakkmız yenmeseydi,muhteşem bir takım olurduk.
Bu takım 3 eksikle bile bilbaodan yenilmeden dönebilir,bence buna inanın.İnşaallah beraberlik veya galibiyet alıp geleceğiz.Galibiywet için Zokora,Adrian Henrinin yokluğunda tek ümidimiz Colman-Burak ve belki Alan...
Aama beraberlik için iyi savunma yapabilecek bir takımız bence.Orada alınacak bir barebaerlik ve ya avantajlı skor,burada turu getirir.Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePapağan gibi tekrarlıyoruz ama geçen seneki kadroyu elimizde tutup birde üstüne takviye yapsaydık bugün gerçekten çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum