Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA A.Ligi Athletic Bilbao 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kabul etsek de etmesek de ilk maç deplasmanda olduğu için, yine seyirci sayısını oradaki maçın skoru belirleyecektir. Orada bir galibiyet alırsak full çekmemesi için bir sebep yok...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• iyi sevindim Avni Aker yetişmezse rövanş macına TTArenade oynancakmış başkanlar anlaşmış spor61'de yazıyor

Yorum

• Bu arada ilk maçı deplasmana almışlar şimdi öğrendim.Bu harika bir haber.

Bu takımı eleyeceğiz aha buraya yazıyorum
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• rövanş macı AvniAker yetişmezse TTArenada oynancakmış başkanlar anlaşmış spor61 yazıyor

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O kadro ile bu kadro arasında uçurum var..
            Egemen ve Jaja'yı tutmalıydık..
            Santrafor,stoper,sağ bek,sol bek eksiği mevcut...
            Armağan, biri sorumsuz ve sorunlu,diğeri ise gitmek isteyen bir adam, bu adamlardan bir sistem takımında nasıl uzun vadede fayda alınabilir?

Evet dediğin mevkiide eksikler var, ama bu takımı yetersiz kılmaz bu aşamada.

Sence bu kadro mu daha iyi, geçen seneki kadro mu? merak ettiğimden soruyorum.
            Entropi İyidir.

Yorum

• bilbaoda nolito gibi adam varsa ona dikkat edilmeli lorentenin başımıza iş açacağını sanmıyorum cardozo tipinde forvet.
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada ilk maçı deplasmana almışlar şimdi öğrendim.Bu harika bir haber.

Henri yetişecek diyor fotomaç,eğer öyleyse,gol de bulabiliriz.

Bende inanıyorum,inşaallah yanılmayız.
                Entropi İyidir.

Yorum

• TT net arena olağan üstü stad.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet dediğin mevkiide eksikler var, ama bu takımı yetersiz kılmaz bu aşamada.

Sence bu kadro mu daha iyi, geçen seneki kadro mu? merak ettiğimden soruyorum.
                    Zokora ve Henrıque harici takıma yarayan adam yok..Egemen gitti yeri dolmadı..ki hoca 4-3-3 oynatıyor ama 4-3-3 yapısına takım uymuyor ki...zaten önemli olan onları kadroda tutacaksın..Keza Egemen'in toplantı odasından ağlayarak çıktığı söleniyor..
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada ilk maçı deplasmana almışlar şimdi öğrendim.Bu harika bir haber.

Bütün planlarımı alt üst etti bu program değişikliği,

Umarım tur atlarız da maçı kaçırdığıma değer...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zokora ve Henrıque harici takıma yarayan adam yok..Egemen gitti yeri dolmadı..ki hoca 4-3-3 oynatıyor ama 4-3-3 yapısına takım uymuyor ki...zaten önemli olan onları kadroda tutacaksın..Keza Egemen'in toplantı odasından ağlayarak çıktığı söleniyor..
                        Bir söylentide takımdaki ilk ücret ödenmeme durumunda çıngar çıkartan oyuncu olduğu...Bilemeyiz ki hangisi doğru.

Kadro geçen seneden çok daha yaratıcı bence.Selçuk yerine Zokora zaten iyiydi,

bizim kadromuz dahada iyi olurdu, şu şampiyonluğumuz çalınmayıp hakkmız yenmeseydi,bunun yüzünden kadroyu iyileştireceğimize gidenlerin kalitesinde isimler bulmaya çalıştık, dediğin doğru Egemen mevkiisi sıkıntı.

ama diğer tüm mevkiilerde geçen seneden daha iyiyiz, orta saha alternatifimiz bile daha iyi.

Halil keza,kulübeden gelen iyi bir alternatif olabiliyor, daha iyi olabilirmiydi? evet tabii ki.Hakkmız yenmeseydi,muhteşem bir takım olurduk.

Bu takım 3 eksikle bile bilbaodan yenilmeden dönebilir,bence buna inanın.İnşaallah beraberlik veya galibiyet alıp geleceğiz.Galibiywet için Zokora,Adrian Henrinin yokluğunda tek ümidimiz Colman-Burak ve belki Alan...

Aama beraberlik için iyi savunma yapabilecek bir takımız bence.Orada alınacak bir barebaerlik ve ya avantajlı skor,burada turu getirir.
                        Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Papağan gibi tekrarlıyoruz ama geçen seneki kadroyu elimizde tutup birde üstüne takviye yapsaydık bugün gerçekten çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık.
                          tabiki bunu tekrarlayacağız nerde görülmüş as takımından 5 oyuncu gönderip başarılı olmak. giden adamlar takımın omurgasıydı. bazıları hala durumun vahametini anlamamış şu anki takım geçen seneki takımın yarısı bile değil. ortada yapılan büyük bir yönetim hatası var bunu görmezliktenmi gelelim benfica maçında saha da gördüğüm en yaratıcı oyuncu alanzınho idi bu adam geçen sene engin varken kadroya bile giremedi ona göre kıyaslama yapın mesela ben jajanın papucunu oynatırım adrianı oynatmam hiçkimse halilin umuttan daha iyi olduğunu söyleyemez egemenin yeri zaten boş

Yorum

• Bakalım hoca Adrian'ın ve Henrıque'nin yokluğunda ne yapacak çok merak ediyorum..Kovduğu Engin'i mumla arayacak mı aramayacak mı..Keza Barış Özbek de var dimi hocanın istediği(!)..
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• Bizi en zor durumda Engin bıraktı, inşaallah bize daha fazla zarar vermeden Ozan İpekle takas edilir.
                              Entropi İyidir.

Yorum

• Haydi bakalım kendimi hazırlıyorum inşallah Arena'ya gelebilirim
                                Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                                Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X