İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA A.Ligi Athletic Bilbao 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHe canım he hatta he güzelim he derler duydun mu hiç ?
Yorum
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç istanbuldamı ?
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.transfermarkt.de/de/europ...91_seite2.html
.Ya tamam Beyler unuttum.
Bilbao kesin Favori falan diyor.Babam Türk degil,türkcem iyi degil ne dedigini anlatamiyorum.Yani bizi kücümsüyor.Nefsin icin sevme
Yorum
-
Ilk maca Henrique yetisirse maci aliriz.Ben bu turdan umitliyim.Gruplara muhakkak kalmamiz gerekiyor.Eger gruplara kalirsak bir ust tura da cikariz.Buna ihtiyacimiz var.Bu hafta 1-2 onemli takviye olmali.Engin Baytar duruma gore affedilir.
Yorum
-
İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolimpiyatı 80 bin kişi dolduralım bilbaoyu boğarız.3 tane çakarız.ama doğru yeterki dolduralım o stadı
Yorum
-
İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleintihar edelim daha iyi, böle kadro mu olur.!
Bence.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilet fiyatlarını 20 Lira yapsınlar dolar o stadAnd you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman olimpiyata gitmeyelim.ne gerek var değilmi?
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki şeyi merak ediyorum.
Bizde Adrian dışında cezalı oyuncu var mı?
Piotr ve Henrique maça yetişiyor muForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle------------Tolga-------------
---Mustafa-Giray--Glowacki----
Serkan----------------Celutska
------Colman-Alan-Aykut------
--------Burak-----Halil--------
-----------Tolga-------------
---Mustafa-Giray--Glowacki----
Serkan----------------Celutska
-------Colman-----Aykut------
---------------Alan-----------
--------Burak-----Halil--------
Yorum
En Aktif Kullanıcılar