Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA A.Ligi Athletic Bilbao 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar athletic bilbao maça çok hızlı başlayan bi takım geçen sezon maçlarına bir bakın evindeki maçların yüzde 90 ında ilk yarıları önde kapatmış ama ikinci yarı kolay gol yiyen bir görüntüsü var hatta 30. dkdan sonra düşüyo tempoları birçok maçını izledim.. ama o ilk 30 dkda taraftarlarını da arkalarına alıp yaptıkları baskıya gol yemeden dayanan çok az takım var ispanyada.. o ilk dk.ları istediğimiz şekilde atlatabilirsek turun çok zor olmadığını düşünüyorum.. deplasmanda da çok iyi değiller ayrıca...

Yorum

• beyler abdel kader keita bilgisi ortada dolanıyor haberi yada bir bilgisi olan varmı??

Yorum

• ulasım açısından iyi bir yerde ama stadın boşaltılması sırasında zorluklar yaşandı geçen sene. çok iyi olur.
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• arenada olursa desibel rekoru denensin 61. dkda

Yorum

• "Rövanş maçı büyük ihtimalle TT Arenada oynanacak"

TrtSpor

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Rövanş maçı büyük ihtimalle TT Arenada oynanacak"

TrtSpor
              İnşallah.
              Taraftarlarımız için büyük kolaylık olur...
              Hamiş

Yorum

• Adamlar Trabzonspor icin tezahürat yapiyor (Dinamo Tiflis taraftari)

''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi
                  Arkadaşlar.Engın oyundan alınırken şenol hocaya küfretmıştı.s.carım onun Trabzonluluğuna Trabzonsporluluğunada yeteneğınede.çoğumuzun babası gıbı gördüğü şenol hocaya kımse küfredemez hakaret edemez.yaptıkları bını aştı kovsunlar şunu Allah içın.
                  Peki söyle bana o maçın en iyisinin 90+3'te oyundan alınmasının anlamı ne biri bana anlatsın.Hocamızda sütten çıkmış akkaşık değil.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Rövanş maçı büyük ihtimalle TT Arenada oynanacak"

TrtSpor
                    Evet Zulimpiyat stadından iyidir
                    Liverpool FC Trabzonspor
                    Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar UEFA'ya yedek stadyum olarak Olimpiyat'ı bildirdik. Bunun dışına çıkma şansımız yok.
                      Bugün öğle saatlerinde Trtsporda bizim rövanş maçının büyük ihtimalle TT Arenada olacağını söylediler.Gs yöneticileriyle yapılan görüşmelerde bir olumsuzluk çıkmamış.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak prensgold tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyler abdel kader keita bilgisi ortada dolanıyor haberi yada bir bilgisi olan varmı??
                        Nerede bu haber.
                        Liverpool FC Trabzonspor
                        Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Peki söyle bana o maçın en iyisinin 90+3'te oyundan alınmasının anlamı ne biri bana anlatsın.Hocamızda sütten çıkmış akkaşık değil.

takımın başındaki isim şenol güneştir.gerisi tırı vırı.enginmiş menginmiş hikaye bunlar.bizim en büyük değerimiz şenol güneştir.oda yanlış yapabilir.90+3 değil 90+9 dakikada oyundan alsa seni, sana verilen görevi yaparsın hoca takdir eder seni oyundan alır geçersin kulübüne.sen ne bok adamsında hocana küfredeceksin.

Yorum

• yahu oyuncularımızı önceden ayartan bir kulübe neden muhtaciyet durumu yaratıyoruz; yemişin atmosferini,Olimpiyatın onuru yeter...
                            Entropi İyidir.

Yorum

• gs ile iliskiler dondurulmustu???
                              bu yönetimden nefret ediyorum

Yorum

• bizim uefaya bildirdiğimiz ikinci stad olimpiyat stadı tt arenada oynamamız çok zor.Olimpiyat stadında biz kimleri dize getirmedik ki gerekirse klubünde yardımlarıyla olimpiyattada baskıya alırız bilbao yu ve evine boş göndeririz her türlü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X