arkadaşlar athletic bilbao maça çok hızlı başlayan bi takım geçen sezon maçlarına bir bakın evindeki maçların yüzde 90 ında ilk yarıları önde kapatmış ama ikinci yarı kolay gol yiyen bir görüntüsü var hatta 30. dkdan sonra düşüyo tempoları birçok maçını izledim.. ama o ilk 30 dkda taraftarlarını da arkalarına alıp yaptıkları baskıya gol yemeden dayanan çok az takım var ispanyada.. o ilk dk.ları istediğimiz şekilde atlatabilirsek turun çok zor olmadığını düşünüyorum.. deplasmanda da çok iyi değiller ayrıca...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA A.Ligi Athletic Bilbao 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"Rövanş maçı büyük ihtimalle TT Arenada oynanacak"
TrtSpor
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Rövanş maçı büyük ihtimalle TT Arenada oynanacak"
TrtSpor
Taraftarlarımız için büyük kolaylık olur...Hamiş
Yorum
-
İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildiArkadaşlar.Engın oyundan alınırken şenol hocaya küfretmıştı.s.carım onun Trabzonluluğuna Trabzonsporluluğunada yeteneğınede.çoğumuzun babası gıbı gördüğü şenol hocaya kımse küfredemez hakaret edemez.yaptıkları bını aştı kovsunlar şunu Allah içın.
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Rövanş maçı büyük ihtimalle TT Arenada oynanacak"
TrtSporLiverpool FC Trabzonspor
Steven Gerrard
Yorum
-
İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar UEFA'ya yedek stadyum olarak Olimpiyat'ı bildirdik. Bunun dışına çıkma şansımız yok.
Yorum
-
İlk olarak prensgold tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler abdel kader keita bilgisi ortada dolanıyor haberi yada bir bilgisi olan varmı??Liverpool FC Trabzonspor
Steven Gerrard
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki söyle bana o maçın en iyisinin 90+3'te oyundan alınmasının anlamı ne biri bana anlatsın.Hocamızda sütten çıkmış akkaşık değil.
takımın başındaki isim şenol güneştir.gerisi tırı vırı.enginmiş menginmiş hikaye bunlar.bizim en büyük değerimiz şenol güneştir.oda yanlış yapabilir.90+3 değil 90+9 dakikada oyundan alsa seni, sana verilen görevi yaparsın hoca takdir eder seni oyundan alır geçersin kulübüne.sen ne bok adamsında hocana küfredeceksin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum