Sitemizle ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize yazabilirsiniz.
Mesajlara en kısa sürede dönüş yapıyoruz. Numramızız telefonlarınıza kaydediniz.
umarım tt arenada oynayabiliriz maçı da bi hayrı dokunur lise takımının bize
stadın full dolacağından zerre şüphem yok
gerçi bu haysiyet yoksunları bilet gelirinin yarısına konmaya çalışır o da ayrı mevzu
Hah şimdi tam oldu. Millet kale arkası biletine 50 lira verir 20 lirası galatasaraya gider. Maratona 75 verir 40 lirası galatasaraya gider. Selçuk'u bedelsiz verdik diyorduk ama şayet böylebirşey olursa (mevzuat hakkında en ufak bir fikrim yok) adamı bonservis bedeli ödeyerek galatasaraya satmış oluruz
Tarihimizde belkide ilk kez avrupa da gruplara kalma arifesindeyiz.Maçı Trabzon da oynayamayacağımız belli.Burum da oynayacağımız en iyi yer İstanbul ve İstanbul da en uygun stad arena stadıdır.Hem kapasite olarak, hem akustik olarak hemde şehrin ortasında olması bakımından ulaşım olarak bizim ihtiyaçlarımızı karşılaması bakımından arena en iyi seçimdir.olimpiyatta istediğimiz kadar yırtınalım sahaya etkimiz belli bir yere kadar olur.Uefa da gruplara kalabilme bakımından arena stadının avantajını yok göremeyiz.Türkiye de stadlar kimsenin babasının malı değildir.Hangi kulüp cebinden para vererek stad yaptırabiliyor ki.Kuru kuruya gurur yapıcaz diye kulübün menfaatlerini yok sayamayız.Kaldı ki gs ile iilişkilerimiz sonsuza dek durdurucaz diye bir şey yok herhalde...
Hasan Yener: Bilbao maçını Türk Telekom Arena’da oynayabilir açıklamasında bulunduTrabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener,UEFA'nın Avrupa Ligi Play-Off turunda Athletic Bilbao ile oynayacakları ilk maçı içeriden, deplasmana almasıyla ilgili olarak açıklam
Bu adam hangi stadın bildirildiğini veya bildirilmiş olmasına rağmen değiştirilip değiştirilemeyeceğini biilmiyor mudur ?
zokora ve adrian 2 maçta hiç bir futbol anlayışı izleyemedik..
5 er milyon euro para verildi, üstelik 2 oyuncuda cezalı..
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Söyle kagit üzerinde Bilbao´yu inceleyince (oyuncu özellikleri) hücum hatlari ile sagkanatlarinin cok iyi oldugunu görüyorum. Ortasahayi 2 defansiv oyuncuyla cok iyi kapatiyorlar. Defans hatlari baski yiyince gecilebilecek bir yapiya sahip ama savasci ve dinamik bir takim!
Bilbao´nun hicbir macini izlemedim ama onlari eleyebilmek icin defanstan iyi top cikarmamiz sart. Mesela hazirlik maclarinda Aykut-Glo ikilisini görmek isterdim...Adrian´in yerine Alanzinho oynayacaktir. Colman´in partneri kim olabilir? Veya solkanatta kim oynayacak?
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
İstanbulda oynansın da maçlarımız nerede oynanacaksa oynansın umrumda olmaz hepsi bizim stadımız sorun yok yani .
Şunu deyin canımı yiyin yahu. Yok olimğiyat eziyetti, yok akustiği yok, aman efendim takıma katkı sağlayamıyoruz olimpiyatta demeyin.
Trabzon'da takımını Avrupa'da izlemek için kombine alan adamlar avucunu yalasın mis gibi. Sırf takımın Avrupa'da ki iki maçını da izleyebileyim diye kalktım Benfica maçına geldim, şimdi Bilbao maçı da istanbul'da haberini duyuyorum.
zokora ve adrian 2 maçta hiç bir futbol anlayışı izleyemedik..
5 er milyon euro para verildi, üstelik 2 oyuncuda cezalı..
Yapma bunu.Nasıl iki maçta da hiçbir futbol anlayışı izleyemedik ilk maç Zokora da Adrian da süperdi 2.maç için haklı olabilirsin ama ilk maçta Zokora'nın kritik araya girişleri,pas dağıtımları Adrian'ın her atakta olması ve hızını iyi kullanması takımın lehine faktörlerdi...
Yorum