Sitemizle ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize yazabilirsiniz.
Mesajlara en kısa sürede dönüş yapıyoruz. Numramızız telefonlarınıza kaydediniz.
Ne taraftar ne teknik ekip ne de futbolcular eleştirilmeli. Eleştirilecek tek yer yönetimdir. Şenol Güneş kabaca ben bir takım kurdum bozuldu, şimdi bir daha takım kurup o seviyeye çıkmak zorundayım, oyuncular gitmeseydi şimdi o seviyenin üstünde olacaktık demişti. Mevzu bu yani.
Kesinlikle öyle.
En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 06.08.2011, 01:10.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Kötü kura oldu. Zor ve geleneği kuvvetli bir takım. Hele ki bizim takımda bu kadar açık varken fazla umutlu olmak gereksiz. İleride topu tutabilecek yada gol atabilecek bir forvet yok. Orta saha desen alternatifsiz, herhangi bir sakatlıkta gereksiz futbolculara kalacak. Defans oyuncularının tümü değişse kimsenin itirazı olmaz. Hiç yoktan üç transfer yapılabilir. Bir stoper, bir orta saha ve sağlam bir golcü. Ayrıca saçma sapan bir şekilde Mehmet Çakır, Sezer Badur ve Eren Albayrak gibi oyuncuları kaybetmemek gerek. Bir dakika bile şans vermeden kötü olduğuna karar veriyorsanız takımda tutmanın ne anlamı var. Takımımızın transfer, organizasyon ve yönetim şeması tümüyle değişmeli. Hazırlık maçları hep düşük takımlarla. Onu geçtim hiçbir organizasyon profesyonel değil.
Yunanistan gibi oynamak lazım deplasmanda, iyi alan savunması yapmak şart ve duran toplarla da skor bulabilirz ancak defansın ve orta ikilinin top çıkarmada dikkatli olması lazım kritik yerlerde top kaptırırsak tıpkı Benfica maçındaki gibi kalemizde pozisyon veririz Benfica maçlarında tekrarlarını da izledim verdiğimiz pozisyonların neredeyse tamamı kritik yerlerde kaptırılan pzoisyonlar Benfica'nın organize olduğu fazla bir atağı yoktu Hocanın kalan sürede takımı bu yönde çalıştırması şart.
Yüzde yüz katılıyorum. Fatih'de yazmış bugün Çanakkale geçilmezi oynamalıyız aynen öyle. Ya bide o stadda bişey var hocam. Bilmiyorum sanki ruhlar aleminin ayin falan yapıldığı yer gibi o hissi alıyorum ben izlerken. Biz gidiyoruz Olimpiyatta maç yapıyoruz.
Ikinci macin Ispanya'da olmasi bence bir dezavantaj, UEFA'nin yaptigini dogru bulmuyorum bende.
Ben Zokora'nın olmadığı maçı iç saha avantajını kullanarak en az kayıpla atlatırız mantığındaydım. Eksiklerimiz can sıkıcı. İç sahada bunları kotarabilmek daha kolay olur İspanya'ya nispeten... İstanbul'da Bilbao'nun daha temkinli oynayacağı aşikar. Ben ne anladım şimdi bu işten ?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
ilk maç deplasmanda gol bulalım elerız gıbı.bılbao yenılmeyecek takım değil ama bızde 12 gün ıcınde ne kadar toparlanırızkı?transfer yapsakta bı boka yaramaz bu saatten sonra.bılbaoya ılk maç çanakkale geçılmezı oynayıp gol veya goller yesek bıle kesınlıkle golu bulmamız ıcın caba gösterelım elerız bunları.
SL macina 3 tane Stoper ile cikiyoruz (Mustafa Yumlu, Giray Kacar ve Glo)..
Zoko ve Colman'nin alternatifi yok...Ikisinden biri sakatlansa yerlerini doldurabilecek kapasitede adam yok...
Sonra Yönetimi elestirmeyecegimde kimi elestirecegim?
Siz cok abartili bir sekilde elestiriyorsunuz.
Sanki TS , Benificaymis gibi , Sevilla mis gibi davraniyorsunuz. Eger kazanirsak ilk defa gruplara kalacagiz, yani beklenti Final degil.
Ve söylemek isterim, yavas yavas halletmek gerekir. Alt Yapidan oyuncu almak gerekir, Aykut , Sercan , Mustafa gibileriini Egitmek gerekir.
Yönetimin tek hatasi Egemen ve Selcuku kaybetmesi.
Ceyhun önemsizin teki.
Siz burda Yönetimi sanki TS tarihinin en kötü Yönetimi olarak gösteriyosunuz ama tam aksine son 15 Yilin en iyi Yönetimi önümüzde, belki senin Yasin tutmaz , ama biz ne Yönetimler gördük. Sen bilebilecegin en iyi örnek Albayrak-Haciosmanoglu Yönetimi. orda tamamen hayallere bagli, utopist size(seni degil, diger vizyoncu taraftarlari kast ediyorum) göre vizyoncu Yönetim o idi, ama sonuc ne oldu? Hic bir sey.
Bu Yönetim bizi Sampiyon yapti sadece onun icin , tsk etmek gerekir. Ve sadece bunun icin elestiri dozunu iyi ayarlamak gerekir.
Önemli olan simdi bu Yönetimin gitmesini isteye bilirsin ,ama bunlarin yerine kim gelecek ve daha iyi olacak? Hic kimse.
Ben acik söylüyorum , raziyim bu Teknik Kadro ve bu Yönetim`den. Hata herkez yapa bilir. Ben bu insanlara güveniyorum, ve eger 3 sene bunu söylüye biliyorsam ozaman takdir etmek gerekir ki , iyi isler cikarmislar.
Avrupada basarili olmk istiyrsak yonetimi 4-5 ayligina porto twente benfica gibi kuluplere staja gondermek lazim
yahu bir ara barcelonaya gidip altyapıya, yapılanmaya bakılacak diye bir haber vardı bizimle ilgili. Anlaşma yapılmış falan diye bi haber okumuştum. Bir bilgisi olan var mı??
Ben Zokora'nın olmadığı maçı iç saha avantajını kullanarak en az kayıpla atlatırız mantığındaydım. Eksiklerimiz can sıkıcı. İç sahada bunları kotarabilmek daha kolay olur İspanya'ya nispeten... İstanbul'da Bilbao'nun daha temkinli oynayacağı aşikar. Ben ne anladım şimdi bu işten ?
Kesinlikle katiliyorum ama bunu anlayacak Yönetim yok takimin basinda maalesef.
Ispanya'da daha önce yazdigim gibi su skorlardan birini alirsak: 0-0, 1-0, 2-0, vs..
Istanbul'da turu gecmekte oldukca zorlaniriz...
Ama ilk mac Istanbul'da olsaydi 0-0'a bile Ispanya'da turu gecerdik...
Yanliz eger stoper ve orta saha takviyeleri olursa turu her türlü geceriz.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum