Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA A.Ligi Athletic Bilbao 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 maçıda dsmart verecek tir,başka kanalın vermesi mümkün değildir
    2. maçı stadda izlicegimiz icin sorun degil
    İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• Son dakika: İspanya 1.ve 2. futbol ligi oyuncuları yeni sezonun ilk 2 haftasında grev kararı aldı.

Bir tane muhabir yazmış. Bizim açımızdan kötü mü oldu iyi mi oldu bilemedim. Bilbao'nun ilk hafta Real Madrid'le maçı vardı çünkü.

Gerçi en iyi antrenman maç yapmaktır diye bir şey de var da neyse...
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hani sadece bakım parasını istemişti ünal aysal beyefendi...
        O paraya bakım ve güvenlik dahil. Zaten böyle bir maçın güvenliği 100-150 bin TL'ye mal oluyor...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Avrupa Ligi yayin haklari tam olarak kimde anlamis degilim, keza Antep´in maclarini TRT yayinladi, Bursa´nin maclarini PisLigTV...
          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son dakika: İspanya 1.ve 2. futbol ligi oyuncuları yeni sezonun ilk 2 haftasında grev kararı aldı.

Bir tane muhabir yazmış. Bizim açımızdan kötü mü oldu iyi mi oldu bilemedim. Bilbao'nun ilk hafta Real Madrid'le maçı vardı çünkü.

Gerçi en iyi antrenman maç yapmaktır diye bir şey de var da neyse...
            Eğer doğruysa çok iyi oldu.Real'le maçları olsa dahi adamlar zaten yenildik gözüyle bakıyolar maça ama tam tersi bi sonuç elde etselerdi o müthiş bi özgüven sağlardı.Hem de Real'e karşı kendilerini denemeleri de artı motivasyon.

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avrupa Ligi yayin haklari tam olarak kimde anlamis degilim, keza Antep´in maclarini TRT yayinladi, Bursa´nin maclarini PisLigTV...
              Bizim ve diğer 3 eziklerin maçları d-smart da.Bursa ve antep maçlarını ihale'yi kim alıyorsa o yayınlıyor.

Yorum

• Ulaşımda sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum..

(UEFA)

Yorum

• UEFA'nın sitesinde stadın adı neden Türk Telekom Arena olarak gözüküyor? Hani sponsorların ismi UEFA'da yazılmıyordu? Sanırım yazanlar Türk Telekom'un sponsor olduğunu bilmiyor...

Bu arada Adrian rövanş maçında yok çok kötü oldu...
                  En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 11.08.2011, 16:42.
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    UEFA'nın sitesinde stadın adı neden Türk Telekom Arena olarak gözüküyor? Hani sponsorların ismi UEFA'da yazılmıyordu? Sanırım yazanlar Türk Telekom'un sponsor olduğunu bilmiyor...

Bu arada Adrian rövanş maçında yok çok kötü oldu...
                    Evet Adrian 2 maç ceza almış ne yazık ki...

Yorum

• İlk olarak Uğur Karaoğlu tarafından gönderildi
                      Turnikeler metronun içindeki yoğunluğu azaltmak için..Şimdilik 4 dakikada bir metro kalkıyor bu süre ilerde 70 saniyeye düşecek o zaman o tellere turnikelere fazla gerek kalmayacak.
                      Peki stadtan cıktıktan sonraki ne amaçla yapıldı ? Asıl orası yoğunluğu azaltmak için .Diğeri cok saçma

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Suçsuz yere 2 maç yedi of of

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet Adrian 2 maç ceza almış ne yazık ki...
                          Zaten 2 maçlık ceza alacaktı, itiraz için resmi cezanın açıklanması bekleniyordu, şimdi itiraz edebilirler..

Yorum

• Meşale işinden vazgeçmek lazım.
                            Tamam güzel oluyor hatta maçlarda benim bile kullanmakdan zevk aldığım bi araç ama.

8 bin Euro günahtır.
                            HAMSİ
                            Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Vallahi pes kardeşim, artık bizmi kendimizi çok masum görüyoruz diye düşünür oldum.
                              Her türlü kurum bize gelince çok acımasız cezalar veriyor...

Anlayamıyorum...
                              38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                              Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                              " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Adrian 2 maç ceza almış..

zaten büyük ihtimal elendik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X