Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar fatih tekkeyi seviyorum ama çok iyi topa yükselmesi ve iyi kafa vuruşları dışında bi özelliği olduğunu düşünmüyorum.gol kralı olduğu sene yattara ve gökdeniz gibi süper asistörleri vardı.gollerinin yüzde doksanında onların imzası var.
    dribnlig yok,birebirde adam geçme sıfır,uzaktan sert şut yok,hatalı pas oranı çok yüksek.şu anda bana bi zengin seç birini trabzonspora hediye edecem dese.yüz kere de gökhan ünal...
    gülüyorum abi sadece yorumsuzsun... gökhanla fatihi kıyaslayıp bide üstüne gökhanı tercih ettin ya vallahi helal olsun
    VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      haaaaalaaa hoca konuşuyor..
      yok ş.ligi oynamış olacakmış, yok toptan gelecekmiş.

hadi cosmos..
      marsa dön..
      alınanacak topçunun özelliğinden mi bahsediyo öyleyse alsın 20 tane kombine alalım
      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

arkadaşlar fatih tekkeyi seviyorum ama çok iyi topa yükselmesi ve iyi kafa vuruşları dışında bi özelliği olduğunu düşünmüyorum.gol kralı olduğu sene yattara ve gökdeniz gibi süper asistörleri vardı.gollerinin yüzde doksanında onların imzası var.
        dribnlig yok,birebirde adam geçme sıfır,uzaktan sert şut yok,hatalı pas oranı çok yüksek.şu anda bana bi zengin seç birini trabzonspora hediye edecem dese.yüz kere de gökhan ünal...
        Bence de Gökhan Ünal için anahtar kelimeler "hatalı pas". Adamın fuzuli kullandığı tek bir top görmedim şu ana kadar.

Yorum

ama dunyada Tekke gibi kafa toplarina yukselen ve etkili olan topçu say bana ???
          ha var tabi, koller = Tekkeden en az 30cm uzun, zigiç oda ayni, bide Carew var
          Gokhanin nesi super ??? hiç, iyi topçu yarar ama bukadar da abartmamak lazim
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

şaka değil mi bu

ilhanın deyimiyle
            "adam attığı golün aynısını atmıyordu "

gökhan ünalı da bu kadar abartmayın derim..
            Hadi eyvallah..

Yorum

• Allah hep güldürsün

İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gülüyorum abi sadece
              ben böyle düşünüyorum.ben günümüz futbolunda fatih tekke tipli forvetlerin iş yapacağını düşünmüyorum.hele hele fizikli savunmalarda gezinir,durur.

Yorum

• Gökhan Ünal ile Fatih'i karşılaştırmanın gereksiz olduğunu düşünmekle birlikte Gökhan alınırsa bu sene Burak Umut ve Gökhanla birlikte gol sorunu yaşamayız diye düşünüyorum.
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

gökhan ünal gibi bi santrafor türkiyede yok.her iki ayağıda raket gibi,golu kokluyor,kafa vuruşları var.gökhan ünalı beğenmiyenlere hayret ederim.bana göre (homurdanmayın hemen) 2 tane fatih tekke eder.

Yok canım daha neler tmm Gökhan iyi oyuncu ama 2 tane Fatih eder konusunda sana katılmıyorum Fatih daha iyi Ve bitirici forvetti.
                  TeVeZ Ap0
                  RaB'La ARaNa GiReN ŞiFReYi ÇöZ !

Yorum

• Hatırlamak isteyenler için G.Ünal golleri;

Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                    Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gülüyorum abi sadece yorumsuzsun... gökhanla fatihi kıyaslayıp bide üstüne gökhanı tercih ettin ya vallahi helal olsun
                      arkadaşlar lütfen Fatih Tekke'yi böyle ulaşılmaz olarak tarif etmeylim. Biraz mantıklı yorumlar yapalım. Bu takımdan ne golcüler geçti Necmiler Ali Kemaller Tuncaylar Şotalar Hamiler kafamız da bir ulaşılmaz var Fatih Tekke tamam Tekke süper bir golcüydü tam aradığımız tipte bir adam. Ama kalkıp da Gökhan Fatihin bacağı olamaz falan yani her oyuncu tam olamaz. Şimdi Swek li Yattaralı Gökdenizli kadro da Fatih her taraftan asist yapan adamlar vardı. Kimse bunları konusmuyo yani takım bütün olmak zorunda. Kısacası Fatih ulaşılmaz son derece efsane bir adam değil.
                      Ha bana sorarsanız gelsin mi takıma gelsin ama 2 Milyon Eurolara 3 Milyon eurolara ama gidip de 7 Milyon Euro verecek kadar zengin değiliz...
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• fatih in özellikleri farklı gökhanın farklı..
                        ayak vuruşlarında gökhan daha iyi.
                        hava toplarında fatih ezer geçerus.
                        top saklama ve vücudunu kullanması fatihin daha iyi.
                        topu faydalı kullanma konusunda gökhan daha iyi.
                        son vuruşlarda yakınlar ama gökhan gene ağır basar..

fatihin uzak şutları etkilidir abi yapma.
                        gökhanın da fena değil..

ama ben fatihin misyonunu tamamladığını düşünüyorum.
                        yurt dışında devam edip sözleşmesi bitince trabzonda bırakmalı.

şu anda alınacak adam gökhandır.
                        ama 8m euro değil tabi.

adama bi oha derler.

Yorum

ben böyle düşünüyorum.ben günümüz futbolunda fatih tekke tipli forvetlerin iş yapacağını düşünmüyorum.hele hele fizikli savunmalarda gezinir,durur.
                          günümüz futbolunda fatih tekke tipli forvetlerin iş yapacağını düşünmüyorum demek ayrı, gökhan ünali fatih tekkeye 100 kere tercih etmek ayrı. gökhan ünal uyuyor dimi günümüz futboluna?ben bu kıyaslamana gülüyorum..
                          ayrıca günümüz futbolu 2 sene önce yokmuydu abi? fatih 2 sene önce tıkır tıkır top oynarkenki devirle şimdiki devir arasında kaç sene fark varki günümüz futbolu oldu?
                          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• aranızda gökhan ünalı sevmeyen vardır ama arkadaşlar semihten golcu olursa bundan ( eto) olur.yanı gökhan ünaldan bizi gol manyağı yapar türkiyenin hakan şükür den sonra en iyi santraforu.tabi bu kadar (8 milyon) etmez

Yorum

• Ne değerli oldu bu Gökhan birden .
                              Bence 2 değil 10 tane Fatih eder Gökhan ... helal olsun size

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar lütfen Fatih Tekke'yi böyle ulaşılmaz olarak tarif etmeylim. Biraz mantıklı yorumlar yapalım. Bu takımdan ne golcüler geçti Necmiler Ali Kemaller Tuncaylar Şotalar Hamiler kafamız da bir ulaşılmaz var Fatih Tekke tamam Tekke süper bir golcüydü tam aradığımız tipte bir adam. Ama kalkıp da Gökhan Fatihin bacağı olamaz falan yani her oyuncu tam olamaz. Şimdi Swek li Yattaralı Gökdenizli kadro da Fatih her taraftan asist yapan adamlar vardı. Kimse bunları konusmuyo yani takım bütün olmak zorunda. Kısacası Fatih ulaşılmaz son derece efsane bir adam değil.
                                Ha bana sorarsanız gelsin mi takıma gelsin ama 2 Milyon Eurolara 3 Milyon eurolara ama gidip de 7 Milyon Euro verecek kadar zengin değiliz...
                                fatihi ulaşılmaz olarak tarif etmedimki... yorumumda gayet mantıklıydı. Ayrıca gökhan fatihin bacağı olamaz da demedim. ama tutup da birileri gökhan ünalı fatihe 100 kere tercih ederim derse ben buna gülerim derim.
                                VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

Yükleniyor...
                                X