Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Søren Larsen, Nr. 9

Position: striker

Birthdate: 06.09.1981

Birthplace: Köge (Denmark)

Nationality danish

Height: 1,94 Weight: 90

Maritial status: married

Peter Løvenkrands, Nr. 11

Position: striker

Birthdate: 29.01.1980

Birthplace: Hørsolm (Denmark)

Nationality danish

Height: 1,81 Weight: 75

Maritial status: married, 1 child
    Bordomavi.net

Yorum

• Başkent kulübü yöneticileri, Özer Hurmacı’yı isteyen Trabzonspor’dan 2 milyon Euro talep etti

Trabzonspor’un transferde uzun süredir gündeminde tuttuğu ama ciddi görüşmeleri geçtiğimiz hafta sonunda başlattığı Ankaraspor’un Trabzon kökenli futbolcusu Özer Hurmacı için Başkent temsilcisinin yöneticileri adeta bir servet talep etti. Trabzonspor’un eski futbolcusu Lemi Çelik’in yeğeni olan Özer’in alınması amacıyla yapılan ilk görüşmede Ankaraspor yöneticilerinin tam 2 milyon Euro talep ettikleri dile getirildi. Bu rakam çok yüksek bulundu. Trabzonspor kurmayları ise Özer’e karşılık Ayman ve bir miktar para, ya da Erdinç artı para önerisinde bulundu. Bordo-Mavililerin bir başka teklifi ise, ‘Alın Erdinç ve Ayman’ı verin Özer Hurmacı’yı” şeklinde oldu. Ankaraspor yöneticileri ise daha çok nakit para üzerinde dururken, bu futbolcuyu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da istediğini dile getirdiler.

Sözleşme Yenileme Teklifi
      Başkent yöneticileri, “Fenerbahçe 2 milyon Euro’yu veriyor. Sizden de bu rakamı isteriz. Kaldı ki siz Selçuk için daha yüksek bedel ödediniz. Özer, Selçuk’dan daha yetenekli bir futbolcu” diye direttikleri de belirtildi. Öte yandan Ankaraspor kurmayları, Özer Hurmacı’nın menajeriyle görüşme yaparak, “Bu oyuncunun bir yıllık sözleşmesi kaldı. Gitmeme ihtimaline karşılık sözleşmesini uzatalım” önerisi getirdikleri ama bunun kabul edilmediği de öğrenildi. Fakat Başkent ekibinin kurmaylarının, “Özer’i bir takıma satamazsak ve bizde kalırsa, mutlaka sözleşme uzatacak. Aksi takdirde kendisini kadro dışı bırakacağız. PAF takımına göndereceğiz” diye de tehditte bulundukları ifade edildi. Özer Hurmacı’nın da bu tehdit nedeniyle tedirgin olduğu ve bir an önce transferinin sonuçlanmasını istediği belirtildi.
      Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
      Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak astatin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umutun adı çıkmış kötüye,yoksa Gökhan Ünalda çok daha faydalı bir oyuncudur.Gökhan Ünal daha bitirici bir oyuncu ama Umutun oyunun her yönünü oynayabilen bir oyuncu.Bu sene attığı gollere bakarsak çoğu fırsatçılığı ile attığı goller,ekmeğini taştan çıkaran bir adam.Umut iyi yedek olur diyen arkadaşlara katılmıyorum.Drogba veya Henry gibi adamlar alamayacaksan Umut bu kadroya yazacağın ilk forvet olur.Yattaranı sıçrama yapmasında en büyük faktörün umut olduğunu düşünüyorum.Bitmek bilmeyen enerjisiyle zaman zaman Yattaranın savunma zaaflarınıda kapatıyor.Değerini kaybetmeden anlayalım,Umut bizim için biçilmiş kaftandır.
        umut ' un çalışkanlığına koşmasına hiçbir lafımız yok çok iyi ve ahlaklı hızlı ama o gol vuruşlarındaki beceriksizliği insanı öldürecek cinsten. evet oynadıkça gelişir belki ama umut'un kaçırdığı gollerde insanı çılgına çevirir..

Yorum

• Taraftarlarin destegi ile Fatih Tekkeyi geri alabilmemizi konusuyorlar

izlemek isteyenler icin http://www.meltemtv.com.tr/canli_yayin.php

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            insanlığını bilmem.
            ama gökhan komple santrafor.. yapmayın beyler....
            Aynen.........

Yorum

• Herta Berlin den Bilal çubukçu alınmış(%99 bitmiş) trabzon Tv de söylediler ne kadar doğru bilemem
              Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
              Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
              .................Yenişehirli Avni

Yorum

• Gökhan Ünali kimse tartisamaz beyler gecen sezon kupa macinda 3-0 yendikleri macda avni akerde bi gol atmisdi direk gelisine vole hala aklimdan cikmiyor...iyi bir Gökhan Ünal hele hele Ersun hocanin takiminda olan Gökhan Ünal bu ligde gol babasi olur..

Yorum

• el insaf ya

İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya biri bana bu gökhan ünalla umutun arasındaki farkı anlatabilir mi?
                  gökhan ünal gibi bi santrafor türkiyede yok.her iki ayağıda raket gibi,golu kokluyor,kafa vuruşları var.gökhan ünalı beğenmiyenlere hayret ederim.bana göre (homurdanmayın hemen) 2 tane fatih tekke eder.

Yorum

• Gökhan Ünal alınırsa çok büyük iş başarmış olur yönetim gerçekten çok iyi forvet Umutla çok iyi ikili olurlar ayrıca sol kanatta Bilal Çubukçu çok iş yapar.

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gökhan ünal gibi bi santrafor türkiyede yok.her iki ayağıda raket gibi,golu kokluyor,kafa vuruşları var.gökhan ünalı beğenmiyenlere hayret ederim.bana göre (homurdanmayın hemen) 2 tane fatih tekke eder.
                      2 Tekke ?? Tekke nin ölüsü gokhanin 2kati bee
                      arica 2ayagi raketmi ?? sag ayagi bile raket degil sert vurmuyo ttopa, sol ayagi zaten hiç yok
                      guldurme beni
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sonunda cikti toptan anlayan biri..hele hele Yattaranin sagdan ortalarina ne vurur biliyormusun..keske alinabilse..

Yorum

• İlk olarak SercanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Taraftarlarin destegi ile Fatih Tekkeyi geri alabilmemizi konusuyorlar

izlemek isteyenler icin http://www.meltemtv.com.tr/canli_yayin.php

4 - 5 yiğit cıktı meydane ....
                          cosmos engin onlardan merdane
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak SercanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Taraftarlarin destegi ile Fatih Tekkeyi geri alabilmemizi konusuyorlar
                            Ben şahsen Fatih defterini çoktan kapattım. Bu saatten sonra da geri gelmesini istemem çünkü Fatih'in "sihrinin " gittiğine inanıyorum... Bu insanlar madem o kadar iddialı, taraftarı kombine almaya yönlendirsinler...

Gökhan Ünal alınabilirse çok güzel olur...Yalnız 8 milyon € , bence çok fazla. Thierry Henry bile 20 milyon € civarında satıldı.
                            Faruk Özak'ın bu transferi bitirmesini umuyorum.

Burak alınırsa fena olmaz...Burak, Gökhan Ünal ve Umut bizim için yeterli olur.

Bunun dışında, galiba yabancı kaleci de alınacakmış. İsabet olur.
                            En son antagonist tarafından düzenlendi; 03.06.2008, 00:19.

Yorum

• tekke mi

arkadaşlar fatih tekkeyi seviyorum ama çok iyi topa yükselmesi ve iyi kafa vuruşları dışında bi özelliği olduğunu düşünmüyorum.gol kralı olduğu sene yattara ve gökdeniz gibi süper asistörleri vardı.gollerinin yüzde doksanında onların imzası var.
                              dribnlig yok,birebirde adam geçme sıfır,uzaktan sert şut yok,hatalı pas oranı çok yüksek.şu anda bana bi zengin seç birini trabzonspora hediye edecem dese.yüz kere de gökhan ünal...

Yorum

• haaaaalaaa hoca konuşuyor..
                                yok ş.ligi oynamış olacakmış, yok toptan gelecekmiş.

hadi cosmos..
                                marsa dön..

Yorum

Yükleniyor...
                                X