Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ula mustafa..
    bilali nereye aldılar sence..
    Nasıl yani
    Hee sola aldılar da alternatifi yok...

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      alindimi??
      valla haber geçmeye başlamış trabzon tv de..
      kaynak ben değilim.

Yorum

• İlk olarak ser2323 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Selam arkadaşlar.

Bugün Ankara Ankuva alışveriş merkezinde Lemi Çelik ile 15 dakikalık bir çay muhabbeti yapma fırsatım oldu Ve daha selam vermeden abi dedim bu Özer işini nasıl yaparsın bilmem ama yap dedim . O da Fener'i aradan çıkardığını artık onun bir engel olmadığını tek engelin Ankaraspor'un yüksek bonservis istemesi olduğunu söyledi. 2.5 milyon Euro istiyorlarmış buna sebep olarak da Giray a ve Selçuk'a bu kadar veriyorsanız Özer çok daha fazlası eder diyorlar anlayacağınız piyasayı kendimiz yükselttik Bizimkilerde dün Lemi abimize 1 milyon Euro vermişler bir de 6 tane topçu içinden seç beğen hallet demişler Aralarında Cem , Hasan vs vs varmış ama Ankaraspor da haklı olarak onlar benim işime yaramaz ben parama bakarım demiş Özer'in seneye sözleşmesi bitiyormuş ama Ankaraspor hemen bir teklif de bulunmuş Özer'e , Lemi de Özer'i hemen Ankara'dan kaçırmış Bodruma yollamış 1 hafta kimseyle konuşmak yok sözleşme uzatmak falan yok demiş Çünkü biliyorsunuz sözleşmeyi uzatırsa çok daha fazla para isteyecekler ve iş olmayacak Anlıyacağınız Lemi abimiz fazlasıyla uğraşıyor iş biraz da bizimkilerde sıkı bir pazarlıkla alabiliriz Özer'i ... Hepinize iyi günler dilerim...
        bence bu sene almayalım, seneye sözleşmesinin bitmesini bekleyelim. hem ankarasporda biraz daha pişmiş olur. en azından devre arası alırız, ankarada yola gelir bu arada. hatta şu lemiye
        Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          16 Mayıs 1987

Bilal bu mu ?
          Siz buna 24 yaşında demiştiniz ama öyle yazıyordu burada.
          TFF de ise yukarıdaki tarih yazıyor.
          Gazetelerde de 19 yaşında yazıyor....
          Kime inanacağız ooooyyy, oy.

Yorum

• Ben de 21 yaşındayım bir benim tipe bak bir şu futbolcunun tipine bak.
            Kemik yaşını tespit için adli tıbba gitmek lazım.

Yorum

• Yalan yok , yapılan transferler içinde en çok Ceyhun Gülselam işine seviniyorum .

En geç iki üç yıl içinde Trabzonun en değerli oyuncularından biri olmaya aday .

Yorum

Selam arkadaşlar.

Bugün Ankara Ankuva alışveriş merkezinde Lemi Çelik ile 15 dakikalık bir çay muhabbeti yapma fırsatım oldu Ve daha selam vermeden abi dedim bu Özer işini nasıl yaparsın bilmem ama yap dedim . O da Fener'i aradan çıkardığını artık onun bir engel olmadığını tek engelin Ankaraspor'un yüksek bonservis istemesi olduğunu söyledi. 2.5 milyon Euro istiyorlarmış buna sebep olarak da Giray a ve Selçuk'a bu kadar veriyorsanız Özer çok daha fazlası eder diyorlar anlayacağınız piyasayı kendimiz yükselttik Bizimkilerde dün Lemi abimize 1 milyon Euro vermişler bir de 6 tane topçu içinden seç beğen hallet demişler Aralarında Cem , Hasan vs vs varmış ama Ankaraspor da haklı olarak onlar benim işime yaramaz ben parama bakarım demiş Özer'in seneye sözleşmesi bitiyormuş ama Ankaraspor hemen bir teklif de bulunmuş Özer'e , Lemi de Özer'i hemen Ankara'dan kaçırmış Bodruma yollamış 1 hafta kimseyle konuşmak yok sözleşme uzatmak falan yok demiş Çünkü biliyorsunuz sözleşmeyi uzatırsa çok daha fazla para isteyecekler ve iş olmayacak Anlıyacağınız Lemi abimiz fazlasıyla uğraşıyor iş biraz da bizimkilerde sıkı bir pazarlıkla alabiliriz Özer'i ... Hepinize iyi günler dilerim...

eger gercekse super bi haber
                # 61 Onur Recep Kivrak
                " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

Selam arkadaşlar.

Özer, sözleşmesini uzatmaz ve Trabzon'dan başka yerde oynamam derse biter bu iş...Ben Özer'in bizde çok büyük işler yapacağına inanıyorum...
                  Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                  Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Nefesleniyoruz ve Radyo BMN'ye kulak veriyoruz...

Dinlemek için grafiğe tıklayabilirsiniz...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ceyhun Trabzon'a geldi
                      02 Haziran 2008 / 20:02
                      Ceyhun Gülselam babası, menejeri yöneticiler Mahmut Aksu ve Mehmet Tunç ile birlikte Trabzon'a geldi.

Trabzonspor'da imzalar arka arkaya atılyor. Bordo Mavili ekibin Almanya'nın Unterhaching takımından transfer ettiği Ceyhun Gülselam dün akşam saatlerinde babası, Menejeri ve Yöneticiler Mahmut Aksu ve Mehmet Tunç ile birlikte Trabzon'a geldi. Ceyhun ve beraberindekileri Trabzon havalimanında Kenan Sönmez ve menejer Caner Çuvalcıoğlu'nun yanı sıra 50'ye yakın taraftar karşıladı. Taraftarlar Ceyhun Gülselam'a çicek verdikten sonra omuzlara alarak uzun süre sevgi gösterisinde bulundular.

Ceyhun Trabzon havalimanında yaptığı açıklamada Trabzonspor'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Transferimde emeği geçen yönetici Mahmut Aksu ve hocama çok teşekkür ediyorum” dedi.
                      Haber 61....Verildiyse özür dilerim
                      cok güzel düsünülmüs... karsilama cok önemliydi... tebrikler orda olan herkese

Yorum

Ben de 21 yaşındayım bir benim tipe bak bir şu futbolcunun tipine bak.
                        senin tip bu mu?

eğer buysa bilal 5 yaşında olması lazım
                        Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

Ben de 21 yaşındayım bir benim tipe bak bir şu futbolcunun tipine bak.
                          ahahaha :d
                          # 61 Onur Recep Kivrak

Şenol Güneş

Yorum

• bugün haberler fena değil
                            bize p.tesi'yi bekleyin,gel pazartesi gel diyenler nerede

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gazetelerde de 19 yaşında yazıyor....
                              Kime inanacağız ooooyyy, oy.
                              21 yasinda. bana güvenebilirsin.

Yorum

• BÜLENT UYGUN AÇIKLADI
                                Trabzonspor'un Sivas'dan Abdurrahman Dereli ile de her konuda anlaşmaya varıldı. Trabzonlu olan ve futbola Bahçecikspor'da başlayan, kariyerinin zirvesine ise A.Sebatspor ve Ankaragücü takımlarında çıkan Abdurrahman'ın, önceki gün teknik patron Uygun ile bir araya gelerek Trabzonspor için izin istediği öğrenildi.

İZİN İSTEDİ BEN DE VERDİM
                                Konuyla ilgili açıklama yapan Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun ise, “Trabzonspor sadece Mehmet Yıldız'ı değil Abdurrahman'ı da istiyor. Abdurrahman önceki gün yanıma gelerek gitmek için benden izin istedi. Ben hiçbir futbolcumun önünü kesmem. Kendisine tabii ki gidebilirsin dedim. Bu transfer de netleşecek” şeklinde konuştu.
                                # 61 Onur Recep Kivrak

Şenol Güneş

Yorum

Yükleniyor...
                                X