Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bak mustafa

İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih Tekke'nin Başarıları :
    Kişisel Başarıları
    evet bu saydıkların kariyerinde var fatihin.ama çok enterasanıdır.bunlar ona hep Allahın bir lutfu.anlayamadığım şekilde Allah ona yürü kulum diyor.bu tabi çok subjektif bi yaklaşım oldu ama attığı bazı goller varki inanılır gibi değil.mesela son maç zenitin santrfaforu cezalı durumda olmasa direk oynamayacak..ve 90 dakka boyunca sahada geziyor.2 pas nasip oluyor kendisini ikiside golle sonuçlanıyor.garip bi adam tekke.anlıyamadım gitti.

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet bu saydıkların kariyerinde var fatihin.ama çok enterasanıdır.bunlar ona hep Allahın bir lutfu.anlayamadığım şekilde Allah ona yürü kulum diyor.bu tabi çok subjektif bi yaklaşım oldu ama attığı bazı goller varki inanılır gibi değil.mesela son maç zenitin santrfaforu cezalı durumda olmasa direk oynamayacak..ve 90 dakka boyunca sahada geziyor.2 pas nasip oluyor kendisini ikiside golle sonuçlanıyor.garip bi adam tekke.anlıyamadım gitti.

sevgili servet abi 90 dakika sahada gezen adamı uefa maçın oyuncusu seçer miydi
      Bordomavi.net

Yorum

• "Fatih Tekke'de dribling yeteneği yok"
        Bu cümle kullanılmış,güleyim mi ağlayayım mı

Fatih'te dribling yeteneği yok demek ne demek yahuGökhan ile kıyaslamak neyin nesidir.
        Birisi -vuruş- tekniği dışında takım arkadaşlarının alanlarına yaptığı mantıksız ve saçma koşularla Kayserispor'da yaptığı ve yapacağı en büyük çıkışı yapmış standart bir forvet oyuncusu.Diğeri kafa toplarındaki zamanlaması,top tekniği,oyun zekası,top saklaması ile Türkiye'nin değil avrupanın sayılı yeteneklerinden birisi.Ben demedim "Raul'dan bile daha yeteneklidir" diye,futbol bilgisine son derece güvendiğim Rıdvan Dilmen dedi.Aynı şekilde Mehmet Demirkol'un "Türkiye'ye yakın zamanda böyle bir yeteneğin geleceğini düşünmüyorum" açıklamalaırnıda hatırlatırım.
        Gökhan Ünal ile Fatih Tekke yi kıyaslamak futbola,forvet terimine hakarettir.Birazcık insaf yahu
        Ayrıca Gökhan'ı yere göğe sığdıramayan arkadaşlardan bir ricam var;eğer kulübünde olurda kalırsa bu adamın bu seneki bir maçını canlı izleyin;maç içerisinde ,gerisinden gelen toplarda takım arkadaşlarının bulunduğu alanlara yaptığı gereksiz ve bir o kadarda saçma koşulara dikkat edin,notunu vereceksiniz.Gökhan'ı alacağımıza ne yapıp edip Burak'la imzalamalıyız.
        Burak Yılmaz şuan için daha fazla potansiyel ve yeteneğe sahip bir oyuncudur.
        En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 03.06.2008, 00:58.

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          90 dakka boyunca sahada geziyor.2 pas nasip oluyor kendisini ikiside golle sonuçlanıyor.garip bi adam tekke.anlıyamadım gitti.
          servet abi sanırım sen başka bir maç izlemişsin ...
          merak ediyorum senin gibi bir abimizi buraya fatihi karalamak için ya da gökhanı övmek için mi gönderdiler .
          başka bişey demiyorsunuz fatih kötü... fatih kötü ...fatih kötü ....fatkında mısınız servet abi ...

Yorum

• erdem bu konuda tamamen ayrılıyorum.

gökhan yetenek olarak buraktan çok çok daha iyi bir oyuncu..

ama işte verim sorunu bu sene başgösterdi.

Yorum

• Ne Fatih ne Gökhan bize gelmeyecek.
              Niye tartıştık bu kadar.

Yorum

• Fatih Tekke'nin 20 yaşındaki halini gördüm gerçekten çok hızlıymış.
                Bi ara ayağı kırılmış ondan etkileyebilir driblingini ! !
                Şimdi nerden gördün 20 yaşındaki halini diyip dalga geçceksiniz.
                Supersportda 4-5 maçını izledim..

Yorum

• Şuanki kadro sizce ligi kaçıncı bitirir ?Samimi cevaplar lütfen...
                  ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne Fatih ne Gökhan bize gelmeyecek.
                    Niye tartıştık bu kadar.
                    dünde aimar tartışıldı 3 saat.

Yorum

• her futbolcunun kendisine has ayrı özellikleri vardır. Tabiki futbolcuları karşılaştırmak gerekir ama bir futbolcuyu değerlendirirken özelliklerine de dikkat etmeliyiz. Gökhan Ünal şu an her na kadar belli sebeblerden dolayı geçen sezon çok başarılı bir yıl geçirmemiş olsada TSL de en iyi son vuruş özelliği olan boş alanları çok iyi değerlendiren takım arkadaşlarına pozisyon hazırlayabilen bir futbolcudur. Hangi mantıkla böyle bir futbolcu istenmez anlamış değilim

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökhan Ünali kimse tartisamaz beyler gecen sezon kupa macinda 3-0 yendikleri macda avni akerde bi gol atmisdi direk gelisine vole hala aklimdan cikmiyor...iyi bir Gökhan Ünal hele hele Ersun hocanin takiminda olan Gökhan Ünal bu ligde gol babasi olur..
                        Valla tam ben yazacaktım sen yazmışsın. O gol benim Türkiye'de gördüğüm en güzel goldü.

Hatta Van Basten'in Sovyetler'e attığı golden bile güzeldi bence. Bi de sol ayakla atmıştı galiba.
                        İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• uefa

İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sevgili servet abi 90 dakika sahada gezen adamı uefa maçın oyuncusu seçer miydi
                          yani bunu söyliycenizi biliyordum.birnicisi türkler oyvermiştir.ikincisi iki kritik pasa imza attı ondan olabilir.o iki dakikayı çıkar oyunda yok.en azından ben böyle görüyorum.belki de ben bu işlerden anlamıyorumdur.

Yorum

• İlk olarak kuymakk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şuanki kadro sizce ligi kaçıncı bitirir ?Samimi cevaplar lütfen...
                            kadro bu şekilde kalırsa en kötü 4. en iyi 2. olur
                            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "Fatih Tekke'de dribling yeteneği yok"
                              Bu cümle kullanılmış,güleyim mi ağlayayım mı

Fatih'te dribling yeteneği yok demek ne demek yahuGökhan ile kıyaslamak neyin nesidir.
                              .

Fatihte dribling özelliği hakkaten yok işin ilginç yanı gökhanda da yok
                              Bordomavi.net

Yorum

• beyler bence gökhan ünalı abartıyoruz. bir zamanlar zafer biryol konyaspordayken dehşet goller atmıştı ve o zaman zaferin gol vuruşlarındaki estetik hiç kimsede yoktu.zafer şimdi nerde bilen var mı peki.bence gökhan da zaferden pek farklı değil...hatta zafer gökhandan daha iyi golcüydü.
                                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                                my name is onur....
                                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

Yükleniyor...
                                X