Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aga gibi konuşmayı bırakalım

burası özgür düşünce forumu ise,istediğim futbolcuyu istediğim le kıyaslarım.sende karşı fikrini söylersin.

Yorum

• fatihi övmek için gökhanı karalamak mı lazım karşılaştırma yapılır da böyle değil yani biri süper diğeri tü kaka

iki futbolcuyu tartışıyoruz dikkatinizi çekerim iki ayrı gol kralını
      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gökhan ünalı eğer alırsak ve eğer sakatlık felan olmazda sürekli oynarsa bence 2 tane tekke,3 tane ümit karan,4 bobo,5 tane kezman almış oluruz.bizi uçurur.çünki ben dikkatle izliyorum bu vatandaşı son vuruşları inanılmaz tatlı.çok iyi yere cetvel gibi bırakıyor topu.ve eğer gelirse ahada buraya yazıyom.yattara gibi biriyle de oynıycak.açık ara gol kralıdır ve bizim şampiyonlu şansımızı çok artıracaktır.
        evet evet bencede.gökhan 10 etoo gücünde

Yorum

• gökhan ı makul bi fiyata alıcaksak alalım ama gerçekten 8milyon euro verilcek topçu deil bu paraya fatihi alırız geri gelir kaldığı yerden devam eder diorum

Yorum

• Fatih ile Gökhan'ı kıyaslamak bence yanlış farklı tarzda iki iyi golcü.GÖkhan'ın gelmesini isterim beğendiğim golcülerden biri keşke alabilsek...
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

gökhan ünalı eğer alırsak ve eğer sakatlık felan olmazda sürekli oynarsa bence 2 tane tekke,3 tane ümit karan,4 bobo,5 tane kezman almış oluruz.bizi uçurur.çünki ben dikkatle izliyorum bu vatandaşı son vuruşları inanılmaz tatlı.çok iyi yere cetvel gibi bırakıyor topu.ve eğer gelirse ahada buraya yazıyom.yattara gibi biriyle de oynıycak.açık ara gol kralıdır ve bizim şampiyonlu şansımızı çok artıracaktır.
              Öve öve biteremedin şu Gökhan'ı be abi. Sanki Henry

Yorum

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                20 tane de Ronaldinho

Yorum

• gökhan a 3 milyon euro + 1-2 topcu versinler alsınlar
                  7-8 milyon euro vereceklerse tabi fatih alınsın
                  Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• ha ha ha

İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    eto nun yeri ayrı ...ama iyi ki hatırlattın tabi eto kadar olması akıl dışı ama stili etoya çok benziyor.birde teşbihte hata olmaz ...bence avrupada gökhanünal kalitesinde çok az santrafor var.(tabi bilinmiş yıldızlar hariç9

Yorum

• Gökhan Ünal son vuruşları var sanki iyi izleyin hep öle geriden koşup drıplingle falan gol atmamış gibi duruyo sadece adı var alalım gibisinden yanlış tercih gibi biraz dikkatli izledim de Mehmet Yıldız daha iyi ya başkan
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• nasiiii

İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökhan Ünal son vuruşları var sanki iyi izleyin hep öle geriden koşup drıplingle falan gol atmamış gibi duruyo sadece adı var alalım gibisinden yanlış tercih gibi biraz dikkatli izledim de Mehmet Yıldız daha iyi ya başkan
                        hiçbişey anlamadım.yani sen gökhanın son vuruşlarının olmadığınımı iddia ediyorsun.el insaf yav kardeşim.

Yorum

• İlk olarak bordolumavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gökhan a 3 milyon euro + 1-2 topcu versinler alsınlar
                          7-8 milyon euro vereceklerse tabi fatih alınsın
                          Aynen katılıyorum bu paraya gelirse gelir gelmezse forvete ya Brozek yada Rukavinayı alalım.

Yorum

• ya şu anda ligde oynayan en iyi golcü gökhan..
                            kapasite olarak bakarsak yanına yaklaşamaz hiçbiri.
                            ama bu sene malum sebeplerden oynamadı doğru dürüst..

8m euro tr şartlarında çüş denecek rakamdır. verilmez. seneye de beleşe gs ye gider kayseri bize vermezse.

ama ersun yanal istiyorsa ki duyduğum istiyor, eminim gökhanla konuşmuştur.
                            çünkü bildiğim ersun hoca türk oyuncularla alınmadan önce görüşüyor..

karşılaştırmaktan vazgeçelim.
                            şu anda hangisi daha verimli olur?
                            ben gidip gelen oyunculardan yana değilim.
                            burada başarılı olup gittiyse yurtdışında devam etsin.
                            fenere gelirse kendine ihanet eder zaten. keyfi bilir.

ersun yanal oynatabileceğine inanmasa gökhanı istemez.
                            gökhan ünal oynarsa türkiyede krallığı garantidir..
                            hele ki yanında yattara varken..

Yorum

eto nun yeri ayrı ...ama iyi ki hatırlattın tabi eto kadar olması akıl dışı ama stili etoya çok benziyor.birde teşbihte hata olmaz ...bence avrupada gökhanünal kalitesinde çok az santrafor var.(tabi bilinmiş yıldızlar hariç9
                              bencede gökhanda bir dripling varki üff rüzgarın oğlu mübarek.tutabilene aşkolsun.bir kere fatih geri gelse 1 gol bile atmasa takımın havasını nasıl değiştireceğini bir düşünün.sizce bu sene bu kadar genç adamı kim toparlar.abilikse abilik liderlikse liderlik.

Yorum

• Fatih Tekke'nin Başarıları :
                                Kişisel Başarıları

Yorum

Yükleniyor...
                                X