İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemenejeri kapının önüne koymak çok kolay hepsinin imzalanmış sözleşmesi var tazminatı sen vereceksen koysun kapının önüne
ayrıca menejerin tek oyuncusu burak değil ilgilienmesi gereken onlarca oyuncusu varTrabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
-
İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle ya menejerin tek oyuncusu burak değil. öncelikle diğer önemli transferlerle ilgilenmesi lazım. herhalde bu menejer aynı zamanda ronaldinhonun kakanın menejeri falan, önce onların transferlerini halledecek sonra burağa sıra gelecek. burak neki. en son onun işini halleder.
Yorum
-
bu arada lütfen sürekli burağa alternatif olarak moawad,jabi ayman falan demeyin yahu. onları savunan kim.
resmi sitedeki habere göre yarınki imza töreninde burağın hala adı yok. bu menejer hala gelemedi galiba.En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 02.06.2008, 15:37.Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
-
Burak konusunun cılkı çıkmış. para için gelecekse hiç gelmesin bile denilmiş. adam ne için gelcek kara kaşımızın gözümüzün hatrınamı gelecekti. heralde para için gelecek. Fiyat arttırımı için bunları yaptıysa eğer yönetimin bu futbolcuyla ilişkilerini kesmesi gerekir. ama yok alacağı parayı konuşmadıysakta pazarlık yapıyosa yinede kızmamak lazım. burak bizim için olsada olur olmasada olur gelirsede canı sağolsun gelmezsede.
Yorum
-
Burak yılmaz selçuk'un bonusudur.Bu kadar savunulmasını da anlamadım.fiyat konusunda sorun çıkardığı açık anlaşıldıktan 3-4 gün sonra imza atılacak resmi site bu yazıyı geçiyor ama menajeri pek sallamıyor bu durumu ve gelmiyor.bu mudur yani??bu daha da alçaltıcı bir durum.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
DEEP BLUE
Allahtan yargıç filan olmamış bazı arkadaşlar. Dava dosyasını bile incelemeden mahkemeye çıkanı idama yollar bunlar... Sadri baba, sen bi daha düşün bence, bu millete iyilik mi yapıyosun, kötülük mü... Ya da bu kadar iyiliği hak ediyor muyuz... Sabır ver yüce rabbim...
Yorum
-
sadece gülüyorum...
sadri şener, hasan yener, ersun yanal birlik olmuşlar, elbirliği ile trabzonsporun adını küçültüyorlar..
hayret.....
hem de bu kadar ayan beyan ortada iken!!!1
ergin keleş elde tutulmalıdır falan lafları duyuyorum.
büyük komedi ya..
yoruma gerek görmüyorum bunun sonunda..
5. lik 6. lık bünyeye mi işledi nedir??
Yorum
-
İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak konusunun cılkı çıkmış. para için gelecekse hiç gelmesin bile denilmiş. adam ne için gelcek kara kaşımızın gözümüzün hatrınamı gelecekti. heralde para için gelecek. Fiyat arttırımı için bunları yaptıysa eğer yönetimin bu futbolcuyla ilişkilerini kesmesi gerekir. ama yok alacağı parayı konuşmadıysakta pazarlık yapıyosa yinede kızmamak lazım. burak bizim için olsada olur olmasada olur gelirsede canı sağolsun gelmezsede.Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
-
Burak gelir ya da gelmez.
Burda oynamazsa başka bir yerde futbol hayatına devam edecek.
Bu kadar da katı davranıp insanları yerden yere vurmaya gerek yok.
İşin rengi yakında daha da belli olur.
Azıcık sabredemiyor muyuz hakaretler savurmadan önce?
Kaldı ki kendi tercihidir... Biz değil Burak kaybeder diyip işin içinden çıkmak gerek. Trabzonspor kulübünü bir oyuncunun maskarası olabilecek kadar küçültmez bu yönetim. Teklifimiz belli demiş başkan, isteyen gelir oynar. Gelmezse o sağ biz selamet. Sonradan pişman olabileceğimiz sözler savurmaya gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak yılmaz selçuk'un bonusudur.Bu kadar savunulmasını da anlamadım.fiyat konusunda sorun çıkardığı açık anlaşıldıktan 3-4 gün sonra imza atılacak resmi site bu yazıyı geçiyor ama menajeri pek sallamıyor bu durumu ve gelmiyor.bu mudur yani??bu daha da alçaltıcı bir durum.
kimin bonusudur değildir bizim vereceğimiz karar değil bu..
ersun hoca istediği için alındı..
toptan alışveriş istemiş hoca, bonus kullanmış mı bilmem.
para puanla yapmış demek ki alışverişin bi kısmını..
Yorum
-
Manisa klubüyle anlaşılmadan evvel bu iki oyuncu ile anlaşılmıştı, burak'ın yaptığı etik bir davranış değil, bunlar genç oyuncular manejerler bu cocuklarla guzel oynuyor, ama ne olursa olsun burakta genç yaşına rağmen 4.transferini yapıyor nasıl davranması gerektiğini bilmeli.Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynamaktır. - Johann Cruyff
Yorum
Yorum