ben hamiyi küçükorhanı şotayı vugrineçi fatih tekkeyi seyrederek bu takıma iyice sevdalandım onların gollerini izleyerek sevinerek şimdiki forvetlere bakın umut burak ergin alınmaya çalışılan gökhan ünal da beni bir gram heyecanlandıran bir yetenek göremiyorum inşallah alınamaz ona verilen paraya acırım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Emrah Hocam, (ve aldıkları duyum ve haberlerle bizi bilgilendirmeye çalışan diğer arkadaşlar) forumda sizlere tepkisel cevap yazan arkadaşlara bakmayın siz...Her zaman her olayda olumsuz görüşler çıkabiliyor...Bilgilendirme için teşekkürler...Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Uzuner 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben hamiyi küçükorhanı şotayı vugrineçi fatih tekkeyi seyrederek bu takıma iyice sevdalandım onların gollerini izleyerek sevinerek şimdiki forvetlere bakın umut burak ergin alınmaya çalışılan gökhan ünal da beni bir gram heyecanlandıran bir yetenek göremiyorum inşallah alınamaz ona verilen paraya acırımBMN İZMİR
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih TEKKE'yi alsınlar arkadaş.................FATİH TEKKE...............................
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözer hurmacı o kadar sağlam ki yattarayı 45 dakka oynat çıkar diğer 45 dakka özeri koy gözün arkada kalmaz aynısını oynar-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Uzuner 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben hamiyi küçükorhanı şotayı vugrineçi fatih tekkeyi seyrederek bu takıma iyice sevdalandım onların gollerini izleyerek sevinerek şimdiki forvetlere bakın umut burak ergin alınmaya çalışılan gökhan ünal da beni bir gram heyecanlandıran bir yetenek göremiyorum inşallah alınamaz ona verilen paraya acırım2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
ya biri bana bu gökhan ünalla umutun arasındaki farkı anlatabilir mi?Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
Yorum