Şimdi sıra geldi çok iyi bir sol açığa.Haydi başkan bir bomba daha patlat da tam olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülela habu havaalanına aimar inerse ne olacak
diolar ki öyle bi adam alacaklar ki,
gökhanı 1 gün anca konuşturacakmış..
ulan bu kuşlar nerden geliyor..
egemen biri beni durdursun..
yarın kalktığımda yine bi bomba görürsem artık bilmiyorum
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma gözünü seveyim kalp var bende
kim söyledi bunu ???
bu genç yaşta yığılıp kalacam yakında.
Yorum
-
İlk olarak engts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzondakiler kombine bizlerde lisanslı ürünleri alacağız bu artık görev oldu kimse yan çizmesin....
Almazmıyım almazmıyım...Ağustosta gidecem Trabzona 2 forma alacaktım,şimdi Gökhan Ünal,Colman Gustavo,İ.Yattara, inşallah gelise AİMAR.Başka ürünlerde alcağım.Trabzonsporuma herşey feda.......ŞOV BAŞLIYOR....
Yorum
-
İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTalip oldukları tüm yerli futbolcular bizi tercih edince fb'li dostlarımız birazcık hasetlik yapıyor anlaşılan...Gökhan için ödenen paranın çokluğundan ve bu kadar etmeyeceğinden bahsediyorlar...
Gökhan Ünal'ın 4 yıllık toplam maliyeti söylendiğine göre yaklaşık 6 milyon Euro civarında...
Boş kaleye gol atamayan ve tesislerde tartaklanan Kezman'a yıllık 3,5 milyon Euro, sakatım diye Türkiye'de bile yaşamayan ve son iki sezonda oynadığı maç toplamı 3 yada 5 olan Appiah'a yıllık 2.2 milyon Euro ödeyenlerin yani YTL bazında yılda yaklaşık 14 milyon YTL'yi havaya savuranların edeceği laf mı bunlar...Güldürmeyin adamı...
Sayın Sadri Şener de biraz fazla oldu...Biraz çekilsin transferden fb adam alamıyor....
Yorum
-
İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence 4-2-3-1 oynar.
şuan dunyadaki en populer sistemüç büyük var;bir de en büyük var!!!
Yorum
-
İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülela habu havaalanına aimar inerse ne olacak
diolar ki öyle bi adam alacaklar ki,
gökhanı 1 gün anca konuşturacakmış..
ulan bu kuşlar nerden geliyor..
egemen biri beni durdursun..sürekli celiskili isler yapiyor bu yönetim
bugün baskan artik kapattik diyor ama hic inandirici degil.kim inanirki
simdi demekki yarin alacaklar bu söylenen oyuncuyu.gökhani bugün konusmus oldukKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
dile kolay 600. sayfa..
maaşallah maşallah..
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.transfermarkt.de/de/spiel...go/profil.html
olabilir mi
5milyon euro bonservis gösteriyor
38 maç 12 gol 8 asist
belki aimar etkisi yaratmaz ama işimize çok yarar
sağ koseye baksana
chelsea liverpool arsenal hepsi ilgileniyo
ilgiyi de hak ediyo benceBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledile kolay 600. sayfa..
maaşallah maşallah..
yani yaklaşık 1600 sayfa
Yorum
Yorum