İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak aksilaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar colmanı tanıyormusunuz caleyi yada ceyhunu yada selcuk giray haric su takımda direk oynaycak adammı alındı
Yorum
-
Burak transferi yattıysa hücum bölgesine yaptığımız transfer sayısı "0"
Hücum bölgesinde şu anda sadece Yattara, Umut, Barış var. Gol atma potansiyelleri olan tek isimler bunlar. Biraz daha zorlarsak olası ileri çıkışlarında Selçuk'u da buraya dahil edebiliriz.
Ama görünen birşey var ki transferleri sadece savunmaya yönelik yaptık.
Şu anda bize 2 santrfor, 1 sol açık ve mutlak olmamak suretiyle bir oyun kurucu lazım. Yani 4 hücum adamıHamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
-
İlk olarak aksilaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar colmanı tanıyormusunuz caleyi yada ceyhunu yada selcuk giray haric su takımda direk oynaycak adammı alındıTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir süredir peşinde olduğu Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Ekrem Dağ ile anlaştı.
Ekrem ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenilirken, gurbetçi oyuncunun yıllık 300 bin YTL'nin yanı sıra maç başına da 30 bin YTL para alacağı belirtildi. 28 yaşındaki oyuncunun bonservisi bedeline ise 700 bin Euro ödeneceği gelen haberler arasında.
Ekrem Dağ'ın bugün Ümraniye Tesislerine gelmesi bekleniyor.
Sol ve sağ kanatta oynayabilen 28 yaşındaki oyuncu, futbola Avusturya'nın Leibnitz takımında başladı. Gaziantepspor'a Strum Graz'dan gelen Ekrem, geçtiğimiz sezon 33 lig maçında forma giydi ve 4 gol attı.
bu adami nasil almadik anlamiyorum.hem ucuzmus.burak denilen zibidiye bu kadar para verilecegine bu ekrem dag i alsaydik.7-7-7-7-7-7-7
Yorum
-
İlk olarak Muhammet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak transferi yattıysa hücum bölgesine yaptığımız transfer sayısı "0"
Hücum bölgesinde şu anda sadece Yattara, Umut, Barış var. Gol atma potansiyelleri olan tek isimler bunlar. Biraz daha zorlarsak olası ileri çıkışlarında Selçuk'u da buraya dahil edebiliriz.
Ama görünen birşey var ki transferleri sadece savunmaya yönelik yaptık.
Şu anda bize 2 santrfor, 1 sol açık ve mutlak olmamak suretiyle bir oyun kurucu lazım. Yani 4 hücum adamıŞampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
İlk olarak aksilaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar colmanı tanıyormusunuz caleyi yada ceyhunu yada selcuk giray haric su takımda direk oynaycak adammı alındı
yok tanımıyormuşuz,yok ne idüğü belirsiz,yok kapalı kutu
kardeşim kimi alsın bu adamlar
türkiye den en alınabilecek en iyi oyuncuları aldılar
yabancı olarak da herkesin bildiği adamı alamazlar
alsalar da yok yaşı geçmiş yok içi geçmiş yok başarıya tok
yok para için gelir yok şehre uyum sağlayamaz
anlamadım yani kimi alsın bu adamlar
mantıklı olan yıldız olabilecek adamları bulup almaktır
aklınızda kim var ki sizin alınabilecek de alınanları beğenmiyorsunuz
biz burda gece yarılarına kadar yok elçilik açıldı mı
yok bileti mi yanlış yazılmış bunları bekleyip kafayı sıyırdık zamanında
biraz şükredin yaaŞampiyonluk süreci bitmemiştir...
Yorum
-
İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildikomiksiniz komik o insan sadece sivas forması giyer TRABZONSPOR FORMASINI her önüne gelen giyemez. BUNU ASLA UNUTMA.
Gokdenize suc falan bulmuyorum yada karalamak icin soylemiyorum,o olmasaydiyla baslayacak bir suru olumsuz cumlede kurarim takimla alakali ama egri oturup dogru konusuyorsun madem , o zaman bunlarida konus..Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
shota yı gelmeden önce tanıyan varsa ben tanıyordum desin ben susucam o zaman adam geldi gitti hala shota diyoruz hala shota diyoruz her kafadan bir ses çıkarmayı, sebebsiz eleştiriler yapmayı bırakın artık e.y. kimi istediyse aldılar birileri çıkmış devede pire arıyor daha çok ararsınız premier ligden biri koşa koşa bize geldi de başkan mı almadı yapılabilecek en iyi transferlerin yapıldığına inanıyorum futbolcu beyaz eşya gibi biraz da şansa kalmış tutarsa el üstünde taşırsın tutmazsa eleştirirsin ama şimdi eleştiri için çok çok erken maçları televizyondan bile izlemeyen adamlar çıkıp eleştiri yapıyor ona sinir oluyorum internette chat yapmak için buraya girmeyin arkadaşlar lütfen önce izleyelim sonra olumsuz olumlu eleştiriyi hep beraber yaparız giray-egemen-selçuk türkiye de hangi takıma koysan banko oynar avrupadan gelenleri bekleyip göreceğiz ben urbain breamsin fikirlerine futbol anlayışına güveniyorum Allah utandırmasın.UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İlk olarak aksilaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah öyle olur.ama bize birazda tecrübeli ve takımı sırtlayacak sıkısınca ilerde top tutacak rahatlatacak golcü lazım.bu isimde ya hakan sukur yada koller olmalı
bu yapılan transferlerden takımımızın eskisi gibi 2 top yapamayıp,
yattaraya veya umuta uzun top atarak şampiyon olunmayacağını
bilen bir teknik ekip ve yönetimiz olduğunu düşünüyorum.ortamı germeden
takımıza nasıl destek oluruz'un derdine düşünelim...
Yorum
-
İlk olarak aksilaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah öyle olur.ama bize birazda tecrübeli ve takımı sırtlayacak sıkısınca ilerde top tutacak rahatlatacak golcü lazım.bu isimde ya hakan sukur yada koller olmalıUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyakubu takıma 4. kaleci olarak almadığımıza göre yabancı kaleci tranferine gerek olmadığını düşünüyorum. tolga-onur çekişir, yakupta 3.kaleci olmalıdır. ayrıca paftan yetişen zeki de var...Colmandante
Yorum
Yorum