Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    görecez merak etmeidirek mi oynarlar yoksa başka türlü mü?
    o zaman tanırsın...
    inşallah öyle olur.ama bize birazda tecrübeli ve takımı sırtlayacak sıkısınca ilerde top tutacak rahatlatacak golcü lazım.bu isimde ya hakan sukur yada koller olmalı

Yorum

• İlk olarak aksilaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaslar colmanı tanıyormusunuz caleyi yada ceyhunu yada selcuk giray haric su takımda direk oynaycak adammı alındı
      Ceyhun ilk onbirde kendine yer bulacak gibi duruyor...

Yorum

• Burak transferi yattıysa hücum bölgesine yaptığımız transfer sayısı "0"
        Hücum bölgesinde şu anda sadece Yattara, Umut, Barış var. Gol atma potansiyelleri olan tek isimler bunlar. Biraz daha zorlarsak olası ileri çıkışlarında Selçuk'u da buraya dahil edebiliriz.
        Ama görünen birşey var ki transferleri sadece savunmaya yönelik yaptık.
        Şu anda bize 2 santrfor, 1 sol açık ve mutlak olmamak suretiyle bir oyun kurucu lazım. Yani 4 hücum adamı
        Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

arkadaslar colmanı tanıyormusunuz caleyi yada ceyhunu yada selcuk giray haric su takımda direk oynaycak adammı alındı
          Smeki stephanowuda tanımıyorduk ama bizle beraber dünya tanıdı. Musampayı marceyi dünyada bizde tanıyodukta ne faydasını gördük?
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir süredir peşinde olduğu Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Ekrem Dağ ile anlaştı.

Ekrem ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenilirken, gurbetçi oyuncunun yıllık 300 bin YTL'nin yanı sıra maç başına da 30 bin YTL para alacağı belirtildi. 28 yaşındaki oyuncunun bonservisi bedeline ise 700 bin Euro ödeneceği gelen haberler arasında.

Ekrem Dağ'ın bugün Ümraniye Tesislerine gelmesi bekleniyor.

Sol ve sağ kanatta oynayabilen 28 yaşındaki oyuncu, futbola Avusturya'nın Leibnitz takımında başladı. Gaziantepspor'a Strum Graz'dan gelen Ekrem, geçtiğimiz sezon 33 lig maçında forma giydi ve 4 gol attı.

bu adami nasil almadik anlamiyorum.hem ucuzmus.burak denilen zibidiye bu kadar para verilecegine bu ekrem dag i alsaydik.
            abarttınız sizde önümüze geleni alacak değiliz bu kadar rotasyonda olmaz takımda
            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak Muhammet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak transferi yattıysa hücum bölgesine yaptığımız transfer sayısı "0"
              Hücum bölgesinde şu anda sadece Yattara, Umut, Barış var. Gol atma potansiyelleri olan tek isimler bunlar. Biraz daha zorlarsak olası ileri çıkışlarında Selçuk'u da buraya dahil edebiliriz.
              Ama görünen birşey var ki transferleri sadece savunmaya yönelik yaptık.
              Şu anda bize 2 santrfor, 1 sol açık ve mutlak olmamak suretiyle bir oyun kurucu lazım. Yani 4 hücum adamı
              Evet. En kötü ihtimal saydığın 4 transferden 3'ü yapılmalı..
              Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

ya siz nereden türüyorsunuz böyle anlamadım gitti

yok tanımıyormuşuz,yok ne idüğü belirsiz,yok kapalı kutu
                kardeşim kimi alsın bu adamlar
                türkiye den en alınabilecek en iyi oyuncuları aldılar
                yabancı olarak da herkesin bildiği adamı alamazlar
                alsalar da yok yaşı geçmiş yok içi geçmiş yok başarıya tok
                yok para için gelir yok şehre uyum sağlayamaz

anlamadım yani kimi alsın bu adamlar
                mantıklı olan yıldız olabilecek adamları bulup almaktır
                aklınızda kim var ki sizin alınabilecek de alınanları beğenmiyorsunuz
                biz burda gece yarılarına kadar yok elçilik açıldı mı
                yok bileti mi yanlış yazılmış bunları bekleyip kafayı sıyırdık zamanında
                biraz şükredin yaa
                Şampiyonluk süreci bitmemiştir...

Yorum

• Artık bize ekrem ve benzeri oyunculardan ziyade iki üç tane tecrübesini konuşturacak lider tipli oyuncu lazım yeterince gencimiz var.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi
                    komiksiniz komik o insan sadece sivas forması giyer TRABZONSPOR FORMASINI her önüne gelen giyemez. BUNU ASLA UNUTMA.
                    Bu formayi Gokdeniz giydi be, sen neden bahsediyorsun..
                    Gokdenize suc falan bulmuyorum yada karalamak icin soylemiyorum,o olmasaydiyla baslayacak bir suru olumsuz cumlede kurarim takimla alakali ama egri oturup dogru konusuyorsun madem , o zaman bunlarida konus..
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• shota yı gelmeden önce tanıyan varsa ben tanıyordum desin ben susucam o zaman adam geldi gitti hala shota diyoruz hala shota diyoruz her kafadan bir ses çıkarmayı, sebebsiz eleştiriler yapmayı bırakın artık e.y. kimi istediyse aldılar birileri çıkmış devede pire arıyor daha çok ararsınız premier ligden biri koşa koşa bize geldi de başkan mı almadı yapılabilecek en iyi transferlerin yapıldığına inanıyorum futbolcu beyaz eşya gibi biraz da şansa kalmış tutarsa el üstünde taşırsın tutmazsa eleştirirsin ama şimdi eleştiri için çok çok erken maçları televizyondan bile izlemeyen adamlar çıkıp eleştiri yapıyor ona sinir oluyorum internette chat yapmak için buraya girmeyin arkadaşlar lütfen önce izleyelim sonra olumsuz olumlu eleştiriyi hep beraber yaparız giray-egemen-selçuk türkiye de hangi takıma koysan banko oynar avrupadan gelenleri bekleyip göreceğiz ben urbain breamsin fikirlerine futbol anlayışına güveniyorum Allah utandırmasın.
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Mehmet Yıldız'ın transferinde bir sakınca görmüyorum.
                        Tamam geçen seneki maçta hatalı davranışları oldu bunlar kabul edilemez ama tv'ye çıkıp takımımız ve taraftarımız hakkında ileri geri de konuşmadı. Bkz: F.Akyel
                        Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

inşallah öyle olur.ama bize birazda tecrübeli ve takımı sırtlayacak sıkısınca ilerde top tutacak rahatlatacak golcü lazım.bu isimde ya hakan sukur yada koller olmalı
                          transfer sezonu bitmediği daha hemşolar,bekleyin,güvenin biraz.
                          bu yapılan transferlerden takımımızın eskisi gibi 2 top yapamayıp,
                          yattaraya veya umuta uzun top atarak şampiyon olunmayacağını
                          bilen bir teknik ekip ve yönetimiz olduğunu düşünüyorum.ortamı germeden
                          takımıza nasıl destek oluruz'un derdine düşünelim...

Yorum

• yakubu takıma 4. kaleci olarak almadığımıza göre yabancı kaleci tranferine gerek olmadığını düşünüyorum. tolga-onur çekişir, yakupta 3.kaleci olmalıdır. ayrıca paftan yetişen zeki de var...
                            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

acele etme onu da alacaklar
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yakubu takıma 4. kaleci olarak almadığımıza göre yabancı kaleci tranferine gerek olmadığını düşünüyorum. tolga-onur çekişir, yakupta 3.kaleci olmalıdır. ayrıca paftan yetişen zeki de var...
                                Yakup 1 sene daha Altınordu'da oynayacak.
                                Colmandante

Yorum

Yükleniyor...
                                X