gelişmeler nelerdir acaba? yeni geldimde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Fatih mi suçlu yönetim mi anlamam arkadaş...
Transferi yönetim "yönetir". Böyle saçma sapan çelişkileri yaratan da yönetimdir öyleyse.
Ya sus, işini sessizce hallet. sızdırma, profesyonel ol. Yahut da daha açık davran, çık bir şey söyle. Yalanla, bir şey yap. Resmi siten ne güne duruyor.
Bir değil iki değil. Her transfer döneminde böyle saçma salak işlerin peşinde suçlu arıyor, birbirimize giriyoruz.
Fatih isterse gelsin istemezse gelmesin zerre umrumda değil artık.
Fatihin varlığı ya da yokluğu bu kadar amatörce, acemice işlerin yapılıyor olduğunu gölgeleyemez.
Takımı yönetim "yönetir", imajından yönetim sorumludur. Fatih değil.
Durum buyken, ben bu saçma sapan ortamda yalnızca yönetimi suçlayabilirim.
Yarattıkları kaosun hesabını tutamaz olduk...
fıkra konusuyuz, fıkra...
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçlarda çekirdek yiyen taraftar biden ortalığımı yıkacak ..İmza...
Yorum
-
İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelişmeler nelerdir acaba? yeni geldimdeİmza...
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yasağı yahu ?
Bence de bu Fatih yandaşlarını uydurduğu bir yalan , hani yönetim yapıyormuşya onlardan işte .
Fatih'in Zenit'te kalma gibi bir ihtimali var mı ? Bence yok .
Ne yasağı o zaman çık açıkla !
Fatih zaten Zenit'ten ayrılmak istediğine kaç kere dile getirdi. röportaj verdi.. bu kadar mutsuz bir futbolcu yasak masak mı tanır allahaşkına.. Hem işine de gelmez mi Zenit yönetimi de pes eder artık..
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBEnim kafam çorba oldu yemin ediyorum nooldu şimdi ????*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
şu dakikadan sonra fatih transferi umrumda bile değil..adamlar kapris yapıo biri yok almam öbürü yok başka yere giderim..arada milyon eurolar dönüyo.. sanki ben kulüpten mi geçiniyorum ne halleri varsa görsünler..maç olduğu zaman izlerim keyif alırım almam o ayrı ama cefasını biz çekiyoruz burda..ayıptır günahtır..kimsenin iplediği yok biride çıkıp açıklama yapmıo..hepsine lanet olsun..daha fazla katlanamıycam hadi size kolay gelsin..
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen acikcasi biktim bu Yönetimin yaptigi sacmaliklardan...!
Gese Futbolcu Transfer ediyor kimsenen haberi yok, sessizce aliyor adamlar bizim amatörlere bak, cümle alem biliyor bu Transferi..! Yuuh...
Arti bu Fatih olayindan da bikmaya basladim, hergün sacma sacma gelismeler yasaniyor...
Yönetim Kulüp ile anlastik diyor madem öyle sorun nerde..??
Fatih neden aciklik getirmiyor bu Konuya...??
Su durumda Yönetim devreden cikti artik Fatih'in bir aciklama yapmasi lazim..!!
E bizde sessiz sedasız Teofilo Gutierrez'i almadık mı daha 2-3 gün önce ??
Hani havaalanında yüzüne karşı F.Tekke ulan..! diye bağıranlar vardı..
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke Neden konuşmuyo diyenlere Acaba yukarıdaki açıklama yeterli değil mi??
kardesim senin azcik takima donme ihtimalin varsa dogru olsa bile cikip baskan yalan soyluyor zenitle anlasilmadi dermisin.herseyin bir zamani var.
Yorum
Yorum