Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sülayman kardeş.forumda yazılanları okuyorumda millet yalancı yaptı bizi.burada bize yılardır yalan söyleyen sadri şener yönetimi haklı oldu biz haksız.Reis e ulaşılamıyor diye bir yalan olabilirmi.REis e ulaşılamıyorsa menejeri var REis kadar yetkili menejeri.yani bu kadar da saflık olmaz insanları böyle ucuz numaralarla kandırmaya çalışıyorlar.REis açıklama yapamaz çünkü bizde söyledik Reis çık açıklama yap bunların yaptıklarını insanlara anlat.olmaz dedi bize çünkü.biz Trabzonsporluyuz yarın dönüp geleceğimiz yer burası.şimdi Trabzonspor'un başında bunlar var eğer çıkıp konuşursan Trabzonspor biter benim için demişti.Reis gerçek Trabzonsporludur fevri düşünüp Trabzonspor'a kötülük gelmesini istemez.kenine iftira atılsa dahi.ama uyfun bi zamanda uygun bir dille açıklama yapacaktır.bu yazdıklarımı da forumda paylaşırsan sevinirim.

İmza:Kenan Tekke

Sıkıntısı olan ulaşabilecek olan buyursun ulaşsın Kenan abiye...
    İyi de burada bir açıklama yok ki.
    Lafı yuvarlamışta yuvarlamış.
    Problem neyse açık açık yazacak ki herkes ne olduğunu anlasın.

Bu mesele kabak tadı vermeye başladı.
    Herkese Merhaba

Yorum

• sorular;
      Yönetim neden Fatih'e ulaşma telaşına girdi?
      Fatih tarafı tamam , problem Zenith demediler mi?
      Zenith ile işi çözdüyseniz Fatih'i ne yapacaksınız?

Yok Fatih'te problem varsa , bugüne kadar neden görüşmediniz?

Ulaşamama geyiğini , ilerde "bu ciğer mundar" demek için mi attınız ortaya?
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• bu yönetim sezon sununa kadar dayanamaz benden söylemesi

tekkede
        önce benim gelmemi istemediniz simdide ben gelmiyorum

Yorum

• Yönetimin istifa etmesi yetmez.Meydana darağacı kuralım....
          Ben arayan kişiyi engellersem o kimse bana ulaşamaz...basit sorular sormayın

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İyi de burada bir açıklama yok ki.
            Lafı yuvarlamışta yuvarlamış.
            Problem neyse açık açık yazacak ki herkes ne olduğunu anlasın.

Bu mesele kabak tadı vermeye başladı.
            yuvarlamasinin sebebi Trabzonspor´a zarar vermemek´dir..
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Bence 5000 kişi toplanıp tesisler basılmalı , yönetim aşağı indirilmeli. Zorla istifa ettirilmeli. ŞEnol Güneş Hem Başkan hem teknik dirktör olarak alınmalı. Hami,Orhan ve diğer eski topçularımız görev paylaşımında bulunmalı. Yönetime verdirdikleri borçlar için tutanak hazırlattırılıp 30 Milyon Euro senet kağıdı imzalattırılmalı.

En son olarak da Hacısalihoğlu asılmalı.
              Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Siz yönetimin Fatihi almak için gerekenleri yaptığına inanıyormusunuz....

Bne inanmıyorum hemde hiç....

inanmadim , inanmiyorum ve inanmiyacam

sardi sener-nuri albayrak-mehmet ali yilmaz falan filan... bu kulubu babasinin mali sananlar bu kulubu somurdugu surecede inanmak istesemde inanamam,,

Yorum

• Şu konuda yönetimi savunanlara birşey diyemeyeceğim..

Olay Fatih Tekke transferini çoktan aştı..

Taraftarın isteğini de bir kenara attı..

Olay tamamiyle bir kulüp nasıl yönetilemezin, bir transfer nasıl fıkralık hale getirilirin doktorasını yapmakta..

Beni bilenler bilir ben Fatih Tekke transferini pek rasyonel bulmayan biriydim..

Yönetim istemiyorsa almamak hakkı vardır diyorum.. Seçilmiş ve yönetenler onlar diyordum..

Ancak bu şekilde kulüp yönetilmez.. Zamanında çıkacaktın arkadaş ben bu ismi geçen ismi almak istemiyorum..

Kurduğum kadroda yer vermek istemiyorum..

Sen Hugo Bross'a sorun dedin.. Daha önce aldıklarını sormamışken..

Hugo Bross isterim dedi.. Kıvırımadın başka birşey dedin..

Döndün dolaştın almaya kalktın Zenit vermiyor dedin..

Zenit vermeye yanaştıkça.. Askerlik attın ortaya..

Askerlik sorun değil dedi Tekke.. Zenitle de anlaştın..

Şimdi Tekke'ye ulaşamıyorum diyorsun..

Söyleyin bu süreçte kimin inandırıcılığı kalmamıştır?
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya anlatamazsin kardesim,bu arkadaslar istiyoki her cikan haberi ciksan fatih tekke yorumlasin.kadirga tv de program yapsin fatih sabahtan aksama kadar,gun icindeki kendi hakkindaki haberleri yyorumlasin o zaman.

kardesim senin azcik takima donme ihtimalin varsa dogru olsa bile cikip baskan yalan soyluyor zenitle anlasilmadi dermisin.herseyin bir zamani var.

sunu forumda bir tek sen anladın adamlar konusma yasagı varsa acıklasın dıyolar

Yorum

• sana helal olsun hacısalihoğlu senden tiksiniyorum ama çok büyük adamışşın
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• en üzüldüğüm nokta yine bunların yaptıkları yanına kar kalacak adamlar resmen bu takım bizim ve bizim borumuz öter mantığındalar ve galiba biz bunu hakediyoruz kimse kusura bakmasın...bu saatten sonra kaptan gelse dahi bu güne kadar çok sevdiğim değer verdiğim bir insan olan sadri şener bitmiştir.......
                        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Ortalık karışmış yahu; nasıl bir transfermiş bu olmadı gitti.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tekke Neden konuşmuyo diyenlere Acaba yukarıdaki açıklama yeterli değil mi??

tekke neden konuşmuyor sorusu için yeterli ama neden rubin'e gidiyor sorusunun cevabı değil...

Yorum

• 7 milyon avroya satılan bir futbolcunun fiyatının 1 milyon avroya indirdiği için başkanımız SADRİ ŞENER i kutluyorum, gerçi fiyatın düşmesinde fatih tekkenin formsuzluğu yaşı ve kontratının sona eriyor olması da etkili ama olsun başkanımız gerçek bir yöneticilik örneği göstermiştir
                              şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

• İlk olarak erdogan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence 5000 kişi toplanıp tesisler basılmalı , yönetim aşağı indirilmeli. Zorla istifa ettirilmeli. ŞEnol Güneş Hem Başkan hem teknik dirktör olarak alınmalı. Hami,Orhan ve diğer eski topçularımız görev paylaşımında bulunmalı. Yönetime verdirdikleri borçlar için tutanak hazırlattırılıp 30 Milyon Euro senet kağıdı imzalattırılmalı.

En son olarak da Hacısalihoğlu asılmalı.

Yok daha neler)
                                .. Bunlar uzun eğri burunlu ve konuşmayı şehvetle seven insanlar ki sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için hiç kimseden hiçbirşey beklemeksizin bir şarkı söyler gibi ölebilirdiler...N.H.R

Yorum

Çalışıyor...
                                X