Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O kadar çok seviyoruz ki birilerini savunacağız diye birilerini de yerin dibine sokmayı , pes yahu !

Yorum

• çok güzel...yonetim tarafı ulaşamıyor..fatihin akrabaları biz ulaşıyoruz diyor..
      Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak ramzanyak58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tekke'ye ulaşılamıyor!

Transferi yılan hikayesine dönen Fatih Tekke konusunda çok ilginç gelişmeler yaşanıyor. Lig TV Trabzonspor Muhabiri Can Karyağdı'nın edindiği bilgilere göre; bordo mavili yönetim, Trabzon'da bulunan yıldız oyuncuya ulaşamıyor.

Trabzonspor yönetiminin Zenit St. Petersburg'la her konuda anlaştığı belirtilirken Fatih Tekke'ye ulaşılamaması kafalarda soru işaretleri yarattı. Ortaya atılan bir başka iddia ise; Fatih Tekke'nin Trabzonspor yerine son Rusya şampiyonu Rubin Kazan'a gitmek istemesi.
        lig tv.
        var bu işte bir çapanoğlu ama neyse şimdilik bekleme modunda durmaya devam edelim olay tam açığa çıkmadan yönetime kızmak olmaz

Yorum

• Tekke olayı olmazsa forvet hattı gereğinden daha fazla başarılı olmak zorunda. Aksi halde bu taraftar yine Fatih Tekke der. Baskı var diyorduk şimdi daha fazlası bizimle. 'Kurtlar Vadisi Avni Akerde Baskı ' filmine yol alırız artık
          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• millete iyice rezil olduk harbiden fıkra gibi bir transfer öyküsü, artık somut adımlar atılmalı, sadri şener başkanımız kendisi için, taraftar için, şenol hoca ve takım için bu çok gerekli hamleyi artık yapmalı...
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yargısız infaz yapıyorsunuz !

Bence de Fatih suçlu , nasıl ikna edebilirsiniz ki beni .

Çıksın açıklasın o zaman herşeyi .

Yönetimde suçlu olabilir ama kesin haberler yok elimizde .
              Yasaklamış Zenit..

Bu zamana kadar yasak yoktu da son 2 günden beri yasak koymuşlar.. hatta cebini bile açma demişler..

Yorum

• Neymiş efendim??
                Kedi ULAŞAMADIĞI ciğere mundar dermiş..

Bekleyelim görelim....
                Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• 2 gündür yönetimi medyası fatihi dalga geçiyorlar bizlen..

Bizde saf saf gelcek mi nolmuş falan diye bakıyoruz..

Hata bizde bakmıycaksın itibar etmiyceksin hiçbirine..

Geldin mi kardeşim? Çık oyna..

Gelmiyo musun? hayde ugurlar ola..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Murat bak dakika dakika değişiyor haberler beklemek lazım beklemek
                    Abi gene benim dün söylediğime geliyor iş:Askerlik.

Sen yine de boş ver küfretme.Değmez.
                    Herkese Merhaba

Yorum

• Trabzon'da olan bir futbolcu ile temas kuramıyoruz diyorsanız , bu dolmayı ancak saflar yutar..

Taraftar artık inisiyatifi eline alma zamanı gelmiştir.

Artık Trabzonsporu bu yönetimden kurtarma zamanı glemiştir. Bu hafta sonra bu yönetimin istifa etmesi için cebrende olsa gerekli şeyler yapılmalıdır.
                      Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• Tekke konuşmadı diye mi suçlu oluyor?
                        Yönetimi savunmak için böyle desteksiz sallamaya gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          var bu işte bir çapanoğlu ama neyse şimdilik bekleme modunda durmaya devam edelim olay tam açığa çıkmadan yönetime kızmak olmaz
                          fatihe ulasilamiyor haberini yapan can karyagdi az oncede kulubun fatihi kampa davet ettigini soylemedimi.fatihe ulasamadan nasil davet ediyosun demezler mi adama..

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yasaklamış Zenit..

Bu zamana kadar yasak yoktu da son 2 günden beri yasak koymuşlar.. hatta cebini bile açma demişler..
                            Ne yasağı yahu ?

Bence de bu Fatih yandaşlarını uydurduğu bir yalan , hani yönetim yapıyormuşya onlardan işte .

Fatih'in Zenit'te kalma gibi bir ihtimali var mı ? Bence yok .

Ne yasağı o zaman çık açıkla !

Yorum

• yazıklar olsun size böyle bir yönetim görmedim ben.basiretsizler
                              TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• fatih tekke transferi suan bence 61% tamam

Yorum

Çalışıyor...
                                X