İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Suraya bak takımda oynayacak stoper yok, tutturduk bir şarkı gidiyoruz..
Bu konu sıktı artık.. Almasınlar ki zaten almayacakları aşikar..
Yeter stoper transfer edin sonrada siz susun bitek senol hoca konuşsun...
Başkan bu işlere karışmasın artık.. Hiç konuşmasın..
Trazonspor başkanı tekke 1-2 gün içinde biter dediyse o iş bitmeli.. ne olursa olsun bitmeli.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorular;
Yönetim neden Fatih'e ulaşma telaşına girdi?
Fatih tarafı tamam , problem Zenith demediler mi?
Zenith ile işi çözdüyseniz Fatih'i ne yapacaksınız?
Yok Fatih'te problem varsa , bugüne kadar neden görüşmediniz?
Ulaşamama geyiğini , ilerde "bu ciğer mundar" demek için mi attınız ortaya?
Fatih Tamam sorun Zenitte dendi,
sözde 1 milyona anlasildi Baskan kendi agizi ile Tamam dedi,
Sadece Özel seyler bozabilir artik bu transferi dedi,
simdi birden "tamam" olan fatih Problem oldu...
FIIIIIIKRAAAAAA
bakin kalin yaptigim yeri iyi okuyun... yönetim KV´sindeki gladio gibi hareket ediyo adeta....*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE bizde sessiz sedasız Teofilo Gutierrez'i almadık mı daha 2-3 gün önce ??
Hani havaalanında yüzüne karşı F.Tekke ulan..! diye bağıranlar vardı..
Bizde öyle mi..? Hayir degil..
Fatih'i almak istemiyoruz desinler anlayalim, yok Bahane üretecekseniz o zaman olmaz iste..
Ayrica Fatih neden aciklik getirimiyor bu Konuya..??İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de burada bir açıklama yok ki.
Lafı yuvarlamışta yuvarlamış.
Problem neyse açık açık yazacak ki herkes ne olduğunu anlasın.
Bu mesele kabak tadı vermeye başladı.
Fatih Cephesi Çıkıp her şeyi açık açık söylerse,Bu yönetim Fatih'i alır mı??
Yorum
-
Uğurtan, atlayarak gitmişsin...Arada "yaşlı", "uyumsuz", "herkese sordum" lar var...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki ulasamadıgını sen resmı olarak duydun mu yoksa gelıp su an bana haber61 ın ya da canın yorumlarıyla mı bunu yazıyorsun??
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu konuda yönetimi savunanlara birşey diyemeyeceğim..
Olay Fatih Tekke transferini çoktan aştı..
Taraftarın isteğini de bir kenara attı..
Olay tamamiyle bir kulüp nasıl yönetilemezin, bir transfer nasıl fıkralık hale getirilirin doktorasını yapmakta..
Beni bilenler bilir ben Fatih Tekke transferini pek rasyonel bulmayan biriydim..
Yönetim istemiyorsa almamak hakkı vardır diyorum.. Seçilmiş ve yönetenler onlar diyordum..
Ancak bu şekilde kulüp yönetilmez.. Zamanında çıkacaktın arkadaş ben bu ismi geçen ismi almak istemiyorum..
Kurduğum kadroda yer vermek istemiyorum..
Sen Hugo Bross'a sorun dedin.. Daha önce aldıklarını sormamışken..
Hugo Bross isterim dedi.. Kıvırımadın başka birşey dedin..
Döndün dolaştın almaya kalktın Zenit vermiyor dedin..
Zenit vermeye yanaştıkça.. Askerlik attın ortaya..
Askerlik sorun değil dedi Tekke.. Zenitle de anlaştın..
Şimdi Tekke'ye ulaşamıyorum diyorsun..
Söyleyin bu süreçte kimin inandırıcılığı kalmamıştır?
Ama sana bir tek soru soruyorum , Fatih Tekke'nin konuşmamasının sebebi sence Zenit'in getirdiği (bence) sözde yasak mı ?
Yorum
-
İlk olarak erdogan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence 5000 kişi toplanıp tesisler basılmalı , yönetim aşağı indirilmeli. Zorla istifa ettirilmeli. ŞEnol Güneş Hem Başkan hem teknik dirktör olarak alınmalı. Hami,Orhan ve diğer eski topçularımız görev paylaşımında bulunmalı. Yönetime verdirdikleri borçlar için tutanak hazırlattırılıp 30 Milyon Euro senet kağıdı imzalattırılmalı.
En son olarak da Hacısalihoğlu asılmalı.
yok deve
Yorum
-
İlk olarak erdogan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence 5000 kişi toplanıp tesisler basılmalı , yönetim aşağı indirilmeli. Zorla istifa ettirilmeli. ŞEnol Güneş Hem Başkan hem teknik dirktör olarak alınmalı. Hami,Orhan ve diğer eski topçularımız görev paylaşımında bulunmalı. Yönetime verdirdikleri borçlar için tutanak hazırlattırılıp 30 Milyon Euro senet kağıdı imzalattırılmalı.
En son olarak da Hacısalihoğlu asılmalı.
Asıl sizin gibi düşünen taraftarlarımızı uzaklaştırmalı bu takımın yakasından.
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki ulasamadıgını sen resmı olarak duydun mu yoksa gelıp su an bana haber61 ın ya da canın yorumlarıyla mı bunu yazıyorsun??
Dün akşamdan beri aynı geyik dönüyor.
Aptal yerine konuyoruz resmen.
Yorum
-
İlk olarak gokhanbayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekke neden konuşmuyor sorusu için yeterli ama neden rubin'e gidiyor sorusunun cevabı değil...*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
Yorum