Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sivas macına kadar yetişmezse bu transfer , avni akerde yer yerinden oynar demedi demeyin .

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yasaklamış Zenit..

Bu zamana kadar yasak yoktu da son 2 günden beri yasak koymuşlar.. hatta cebini bile açma demişler..
      yok en az yönetim kadar fatih te suçlu yönetimi sevmiyorum muhalifim tamam da bu kadar olmaz yahu menejari varmış mış sanki tekke papua yeni ginede bir takıma transfer oluyorda menejerimle görüşün dior sende trabzondasın memleketinin takımına transfer olcaksın ne menejeri
      saçmalamanın alemi yok böyle yapcaksa tesislerden içeri sokmam ben öyle adamı.

Yorum

• Erdoğdulular çıkıp Kale'ye ''Fatih Tekke'yi İstiyoruz'' bayrağı assalar ya..

Yorum

• Ben Fatih mi suçlu yönetim mi anlamam arkadaş...

Transferi yönetim "yönetir". Böyle saçma sapan çelişkileri yaratan da yönetimdir öyleyse.

Ya sus, işini sessizce hallet. sızdırma, profesyonel ol. Yahut da daha açık davran, çık bir şey söyle. Yalanla, bir şey yap. Resmi siten ne güne duruyor.

Bir değil iki değil. Her transfer döneminde böyle saçma salak işlerin peşinde suçlu arıyor, birbirimize giriyoruz.

Fatih isterse gelsin istemezse gelmesin zerre umrumda değil artık.
          Fatihin varlığı ya da yokluğu bu kadar amatörce, acemice işlerin yapılıyor olduğunu gölgeleyemez.

Takımı yönetim "yönetir", imajından yönetim sorumludur. Fatih değil.
          Durum buyken, ben bu saçma sapan ortamda yalnızca yönetimi suçlayabilirim.

Yarattıkları kaosun hesabını tutamaz olduk...

fıkra konusuyuz, fıkra...

Yorum

• İlk olarak erdogan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzon'da olan bir futbolcu ile temas kuramıyoruz diyorsanız , bu dolmayı ancak saflar yutar..

Taraftar artık inisiyatifi eline alma zamanı gelmiştir.

Artık Trabzonsporu bu yönetimden kurtarma zamanı glemiştir. Bu hafta sonra bu yönetimin istifa etmesi için cebrende olsa gerekli şeyler yapılmalıdır.

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sivas macına kadar yetişmezse bu transfer , avni akerde yer yerinden oynar demedi demeyin .
              maçlarda çekirdek yiyen taraftar biden ortalığımı yıkacak ..
              Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tekke konuşmadı diye mi suçlu oluyor?
                Yönetimi savunmak için böyle desteksiz sallamaya gerek yok.
                Ben kimseye sallamıyorum .

Diyorum ki madem o kadar eminsiniz yönetimin suçlu olduğuna çıksın açıklasın Kaptan da bizde bilelim , sonra beraber yerden yere vuralım yönetimi .

Yorum

• Yönetimin Fatih'in bulunduğu bölgeye jammer koymuş, ondan ulaşamıyorlarmış...

Yahu "Ulaşamıyoruz" ne demek? Yeni Zelenda'daki adamı mı arıyorsunuz?

Yorum

• Bayrak asma ile olmaz. Yönetim gitmeye mecbur bırakılmalıdır. Apar topar istifa ediyoruz demeliler. Bunun için taraftarın inisiyatifi eline alması gerekiyor. Yani taraftar ihtilali gerekiyor.

İhtilal nasıl yapılır diye sormayın...
                    Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sülayman kardeş.forumda yazılanları okuyorumda millet yalancı yaptı bizi.burada bize yılardır yalan söyleyen sadri şener yönetimi haklı oldu biz haksız.Reis e ulaşılamıyor diye bir yalan olabilirmi.REis e ulaşılamıyorsa menejeri var REis kadar yetkili menejeri.yani bu kadar da saflık olmaz insanları böyle ucuz numaralarla kandırmaya çalışıyorlar.REis açıklama yapamaz çünkü bizde söyledik Reis çık açıklama yap bunların yaptıklarını insanlara anlat.olmaz dedi bize çünkü.biz Trabzonsporluyuz yarın dönüp geleceğimiz yer burası.şimdi Trabzonspor'un başında bunlar var eğer çıkıp konuşursan Trabzonspor biter benim için demişti.Reis gerçek Trabzonsporludur fevri düşünüp Trabzonspor'a kötülük gelmesini istemez.kenine iftira atılsa dahi.ama uyfun bi zamanda uygun bir dille açıklama yapacaktır.bu yazdıklarımı da forumda paylaşırsan sevinirim.

İmza:Kenan Tekke

Sıkıntısı olan ulaşabilecek olan buyursun ulaşsın Kenan abiye...
                      Tekke Neden konuşmuyo diyenlere Acaba yukarıdaki açıklama yeterli değil mi??

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        maçlarda çekirdek yiyen taraftar biden ortalığımı yıkacak ..
                        Görürsün hafta sonu görüşürüz

Yorum

• allah rızası ıcın su soruya bı cevap verın ve kendınızı su adamların yerıne koyun

adam belkıde ugrasıyor canını dısıne takıp pazarlık yapıyor ama medya ortalıgı karıstırıyor.Her hangı bır yonetıcının yerınde olsam eger bu kadar ugrasıyorsam ve bu transferı bıtırme noktasına gelıyorsam su forumu okuduktan sonra transferden vazgecerdım.

Forumda herkes bırılerını kesıyor herkes bırılerını ıstıfaya davet edıyor.Bıraz sabır gosterın bıraz alınmazsa resmı acıklama gelecektır.Ondan sonra ıstersenız kesin isterseniz asın ama bıraz beklemek şart!!!

Yorum

• Kuzeni adama 2 dakikada ulaşıyor da koskoca yönetim ulaşamıyor..ulan bir olaydada kıvırmayın be kardeşim..açık açık diyin istemiyoruz diye bizde eyvallah diyelim..ah şu karaktersizlik
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• Ben acikcasi biktim bu Yönetimin yaptigi sacmaliklardan...!

Gese Futbolcu Transfer ediyor kimsenen haberi yok, sessizce aliyor adamlar bizim amatörlere bak, cümle alem biliyor bu Transferi..! Yuuh...

Arti bu Fatih olayindan da bikmaya basladim, hergün sacma sacma gelismeler yasaniyor...

Yönetim Kulüp ile anlastik diyor madem öyle sorun nerde..??

Fatih neden aciklik getirmiyor bu Konuya...??

Su durumda Yönetim devreden cikti artik Fatih'in bir aciklama yapmasi lazim..!!
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben Fatih mi suçlu yönetim mi anlamam arkadaş...

Transferi yönetim "yönetir". Böyle saçma sapan çelişkileri yaratan da yönetimdir öyleyse.

Ya sus, işini sessizce hallet. sızdırma, profesyonel ol. Yahut da daha açık davran, çık bir şey söyle. Yalanla, bir şey yap. Resmi siten ne güne duruyor.

Bir değil iki değil. Her transfer döneminde böyle saçma salak işlerin peşinde suçlu arıyor, birbirimize giriyoruz.

Fatih isterse gelsin istemezse gelmesin zerre umrumda değil artık.
                                Fatihin varlığı ya da yokluğu bu kadar amatörce, acemice işlerin yapılıyor olduğunu gölgeleyemez.

Takımı yönetim "yönetir", imajından yönetim sorumludur. Fatih değil.
                                Durum buyken, ben bu saçma sapan ortamda yalnızca yönetimi suçlayabilirim.

Yarattıkları kaosun hesabını tutamaz olduk...

fıkra konusuyuz, fıkra...
                                Yönetimi suclamamiz onlari kasindirmiyor maalesef... onlar istedigini elde etti...
                                "Bizleri bu Transfer´den soguttular"
                                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

Çalışıyor...
                                X