Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gelişmeler nelerdir acaba? yeni geldimde

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben Fatih mi suçlu yönetim mi anlamam arkadaş...

Transferi yönetim "yönetir". Böyle saçma sapan çelişkileri yaratan da yönetimdir öyleyse.

Ya sus, işini sessizce hallet. sızdırma, profesyonel ol. Yahut da daha açık davran, çık bir şey söyle. Yalanla, bir şey yap. Resmi siten ne güne duruyor.

Bir değil iki değil. Her transfer döneminde böyle saçma salak işlerin peşinde suçlu arıyor, birbirimize giriyoruz.

Fatih isterse gelsin istemezse gelmesin zerre umrumda değil artık.
      Fatihin varlığı ya da yokluğu bu kadar amatörce, acemice işlerin yapılıyor olduğunu gölgeleyemez.

Takımı yönetim "yönetir", imajından yönetim sorumludur. Fatih değil.
      Durum buyken, ben bu saçma sapan ortamda yalnızca yönetimi suçlayabilirim.

Yarattıkları kaosun hesabını tutamaz olduk...

fıkra konusuyuz, fıkra...
      taraftarını bu kadar alçaltmaya yüzzünü yere eğmeye çalışan başka kulüp yönetimi yok. tüpçü kadar olamadılar yazıklar olsun. ne demek fatih suçlu. sen yönetimsin her transfer döneminde bu dangalaklıkları yaşatmayın bize. yaaa bunlar deil miydi kampa getirdikleri adamı tüpçüye yakalatan...

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        maçlarda çekirdek yiyen taraftar biden ortalığımı yıkacak ..
        aynı anda o kadar çok çekirdek yiyecekler ki, "ÇIT" sessi gümüşhaneden duyulacakmış...
        İmza...

Yorum

• İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gelişmeler nelerdir acaba? yeni geldimde
          şu mesajı sen değil de fatih tekke atsaydı keşke
          İmza...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne yasağı yahu ?

Bence de bu Fatih yandaşlarını uydurduğu bir yalan , hani yönetim yapıyormuşya onlardan işte .

Fatih'in Zenit'te kalma gibi bir ihtimali var mı ? Bence yok .

Ne yasağı o zaman çık açıkla !

Fatih zaten Zenit'ten ayrılmak istediğine kaç kere dile getirdi. röportaj verdi.. bu kadar mutsuz bir futbolcu yasak masak mı tanır allahaşkına.. Hem işine de gelmez mi Zenit yönetimi de pes eder artık..

Yorum

• yazık valla yazık geçen 25 yıla bi 50 yıl daha katsakk bu takımda böyle akbabalar oldukça bişey olmaz ......
              AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Hangi resmi açıklamayı bekleyelim yahu?
                Ağustostakini de gördük

Yorum

• BEnim kafam çorba oldu yemin ediyorum nooldu şimdi ????

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    BEnim kafam çorba oldu yemin ediyorum nooldu şimdi ????
                    Kirmizi Bülten ile bu sorunun cevabini ariyoruz....
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• şu dakikadan sonra fatih transferi umrumda bile değil..adamlar kapris yapıo biri yok almam öbürü yok başka yere giderim..arada milyon eurolar dönüyo.. sanki ben kulüpten mi geçiniyorum ne halleri varsa görsünler..maç olduğu zaman izlerim keyif alırım almam o ayrı ama cefasını biz çekiyoruz burda..ayıptır günahtır..kimsenin iplediği yok biride çıkıp açıklama yapmıo..hepsine lanet olsun..daha fazla katlanamıycam hadi size kolay gelsin..

Yorum

• kulüple anlastik fatihimi ikna etmeye calisiyoruz yani????

komik yaa var bu iste bir is

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben acikcasi biktim bu Yönetimin yaptigi sacmaliklardan...!

Gese Futbolcu Transfer ediyor kimsenen haberi yok, sessizce aliyor adamlar bizim amatörlere bak, cümle alem biliyor bu Transferi..! Yuuh...

Arti bu Fatih olayindan da bikmaya basladim, hergün sacma sacma gelismeler yasaniyor...

Yönetim Kulüp ile anlastik diyor madem öyle sorun nerde..??

Fatih neden aciklik getirmiyor bu Konuya...??

Su durumda Yönetim devreden cikti artik Fatih'in bir aciklama yapmasi lazim..!!

E bizde sessiz sedasız Teofilo Gutierrez'i almadık mı daha 2-3 gün önce ??

Hani havaalanında yüzüne karşı F.Tekke ulan..! diye bağıranlar vardı..

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tekke Neden konuşmuyo diyenlere Acaba yukarıdaki açıklama yeterli değil mi??
                            ya anlatamazsin kardesim,bu arkadaslar istiyoki her cikan haberi ciksan fatih tekke yorumlasin.kadirga tv de program yapsin fatih sabahtan aksama kadar,gun icindeki kendi hakkindaki haberleri yyorumlasin o zaman.

kardesim senin azcik takima donme ihtimalin varsa dogru olsa bile cikip baskan yalan soyluyor zenitle anlasilmadi dermisin.herseyin bir zamani var.

Yorum

• Dallasa taş çıkarır bu transfer muhabbeti..
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Harbiden fıkra gibi..
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X