Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ahmet Yönetim'den bende memnun değilim ama yaptıkları iyi şeyleride görmezden gelmemeliyiz...

Transfer, Tsclup, bütçe, kombine, stad düzenlenmesi vs.%100 olmasada hepsinde başarılılar...
    Ben transferde basarılı olduklarına inanmıyorum abi

Yorum

• yönetim bir yere gitsin dediğimiz yok...

niye,sevdiğimizden değil,,gidene hiç hesap soramıyorsun.....kalırsa hiç olmazsa sorma ihtimalin var

ancak, bir takım-yönetim taraftarını yücelterek hem rakipleri hem futbolcusu hem futbol pazarı üzerinde kontrolunu ve gücünü artırır..

bizim yönetim iki yıldır dalgaya aldı bizi arkadaş...bu camianın temel taşı taraftardır böyle şey olmaz

Yorum

• şimdi yönetimi eleştiriyorsunuz fakat o geldi trabzoncel,ts clup yeni ürünler,o geldiğinde kadroyu baştan yaratması bunları da göze alarak konusalım.Yönetim bizde iyi iş yaptı tebrikler
        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben bakıyorum abi

Site herşeyi geç yayınlasada takipteyim
          Gelişme olursa burdayız Girmeyecem resmi siteye söz verdim kendime

Yorum

• İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aman allah ımmm r.kazana mı gidiyorrr yine hevesimiz kursağında kaldı bir daha heveslenmicem bir transfere imza aatana kadar
            bizim yaş geçti
            sen bari şu türkçe yi katletmesen...
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• benım anlamadıgım baskan cıksın fatıhde sorun oldu alamıyoruz desın bu ıs bıtsın ben anlamıyorum...

Yorum

Ahmet şu sorulara tek bi tane mantıklı cevap vermemişsin

Hele stad cevabı facia olmuş senin açından, o kadar kolaysa gel sen Başkan ol yaptır 150 milyon euro tutacak stadı )

Mantıklı cevap vermesi mümkün değil çünkü ezbere konuşuyor.
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gelişme olursa burdayız Girmeyecem resmi siteye söz verdim kendime
                  Tamamdır
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

Ahmet Yönetim'den bende memnun değilim ama yaptıkları iyi şeyleride görmezden gelmemeliyiz...

Transfer, Tsclup, bütçe, kombine, stad düzenlenmesi vs.%100 olmasada hepsinde başarılılar...
                    Buna kesinlikle katılıyorum fakat benim yönetimim beni en açık şekilde kandırıyorsa isterse , tüm bunların hepsi artsın gözümde sıfırdır ...

Bütçe olarak sana kesinlikle katılmıyorum ...

Trabzonspor daha profosyonellişmiştir ama sadece ürün katalogu olarak gözümde ...
                    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      He mi.. onlar ne yapmış ki sportif açıdan ?
                      Hee

Lanet ettiğimiz nuri-ziya dönemindeki takım için harcanan masrafları bir düşünelim, kadronun futbolcu olmayan elemanlarla dolu oluşunu düşünürsek o dönemde 07-08 sezonu ilk yarı sonunda toplanan bir 22 puan vardı. Burada ne var bilemiyorum artık onun kaç katı para harcanmış, kadro kalitesi ortada toplanan 27 puan var(3 puanı top oynamadan kazanılmış) Ben bunlara bakıyorum. O dönemden 5 puan yukarıda olmak bana göre bir başarı değil çünkü o dönem lanet ettiğimiz dönem. Buna başarılı demem için bayağı bi fark olmalı o dönemden. Bundan dolayı başarısızlardır bana göre. Ayrıca ondan bir önceki sezon yine futbolcu olmayan elemanlarla kurulu olan kadro 4. bitirmişti ligi. Bakalım böyle yönetilmeyerek bu sene 4. mü olacağız yoksa daha kötü mü ...

Yorum

• Nuri Albayrak yönetimi ile bu yönetimi kıyaslamak , mevcut yönetime küfür etmektir .

Alın o zamanki kadroyu bir de şimdiki kadroyu elinize , diğer elinizi de vicdanınıza koyun ve düşünün ...

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bizim yaş geçti
                          sen bari şu türkçe yi katletmesen...
                          Arkadaş yurtdışındaydı galiba biraz hoşgörülü olmak lazım bu konuda

Yorum

• bütün haberler yalan arkadaşlar fatih zenit kampına gidecek bu hafta içinde anlaşma sağlanır kaptan önümüzdeki günlerde gelicek...milli futbolcu fatih tekke'nin menajeri özcan üstüntaş, trabzonspor ile ilgili gelişmelerin ilerleyen günlerde netleşeceğini ve fatih tekke’nin yarın dubai’deki kampa katılacağını ifade etti. üstüntaş, tekke ile ilgili olarak ortaya atılan ‘rubin kazan’la anlaştı’ iddialarının da gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Bir yorum ..
                            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Pireden yorgan Yakmakta üstümüze Yok .

Ne Demişler Sabır .

Birazcık Sabır . . .

Elbet Haber Gelecektir . . .
                              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Resmi Site Sayfa 1000'e gelmemizi bekliyor taraftara SüPriZ yapacakmış!
                                hemen boş boş mesajlarla şişirelim burayı

Yorum

Çalışıyor...
                                X