Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim görüşümü yanstan oldumu bilmiyorum ama, Fatih Tekke benim ödolum. kendisinide severim. Bunu bir kere kenera yazalım..

Defanstan oyun kurmadıktan sonra ve orta sahad pres ve oyunu yönlendirme forvete destek olma adına olumlu şelleri üretemedikten sonra Fatih Tekke için bu kadro ile zemin hazırlamamış oluruz.

Fatih Tekke için orta sahamızın çok iyi olması lazım. Orta sahanın gol posizyünu üretmesi lazım. Fatih pas alabilmek için orta sahaya gelmemesi lazım. bunlar olmassa Fatihide harcarız gibime geliyor.

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim görüşümü yanstan oldumu bilmiyorum ama, Fatih Tekke benim ödolum. kendisinide severim. Bunu bir kere kenera yazalım..

Defanstan oyun kurmadıktan sonra ve orta sahad pres ve oyunu yönlendirme forvete destek olma adına olumlu şelleri üretemedikten sonra Fatih Tekke için bu kadro ile zemin hazırlamamış oluruz.

Fatih Tekke için orta sahamızın çok iyi olması lazım. Orta sahanın gol posizyünu üretmesi lazım. Fatih pas alabilmek için orta sahaya gelmemesi lazım. bunlar olmassa Fatihide harcarız gibime geliyor.
      Yattara Ingilterede Ameliyat olsun ondan sonra Senol Hoca onu Insallah adam eder.... Colman ve Alanzinho'da var eee Gabricde cabasi.... yani eger yattara kendine gelirse... alanzinho bazi pozisyonlarda pas verirse ve kendi yanlis sut attip elin kaldirip özür dilemezse... =) bu isler olur.... =) Fatih Sulan Tekke 17.Haftada Gol Krali olur.... =)=)=)
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Fatih Tekke gelmeyecek..rahat olun.daha doğrusu yönetim almayacak, rahat olun...burda yatanlara duyrulur.

bende burda yatıyodum gelin size benim gibi uyanın bu rüyadan..artık girip okuyup çıkıyorum. gülüyorum ( sinirden)

Yorum

• bu yönetimden bir cacık olmaz.
          . .
          . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
          . .

Yorum

• fatih tekke bizim vazgecilmezimiz ama ona baski yapmakda dogru degil... adam 32 yasinda ve daha askerlik yapmazi lazim o yüzden bizim adimiza korkuyorum rubine gidecek askerlik olayi yüzünden ama öbür yandan gökdeniz var ve askerlik icin kolaylik saglanmis olacak... zor bir olay... Hadi Baskan Sadri Baskan getir Istanbullu Feth edecek Fatih SULTAN Tekke'mizi
            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Geçen yıl geldi biran aklıma bu yazılanları okuyunca insanoğlu bu unutur hatırlatması benden sadece şunu diyorum bu kadro bence kötü değil sadece golcüsü eksikti oda geliyor Allahın izniyle geçen yıl ligin en çok gol pozisyonuna giripte bunları değerlendiremeyen takım kimdi bi hatırlayalım veya örnek verelim konya ve denizli maçlarını hatırlayalım o maçlarda pozisyon sıkıntımız varmıydı ne oldu olmadı atılamadı...

Hem şunuda belirtmek isterim olayı sadece girilecek gol pozisyonlarına göre değerlendirmek bence Fatihi seven bizlere haksızlık oluyor.Biz Kaptanı sahada atacağından çok takıma vereceği ruh yönüyle değerlendiriyoruz.Emin olun bu sitede Kaptana sevgi duyanların büyük çoğunluğu kaptanı bizi sahada birebir temsil ettiği için ruhumuzu heyecanımızı sahaya yansıttığı için istiyor...

Evet futbol skora endeksli bir oyun bununda farkındayız.Ama açık konuşmak gerekirse ben Kaptanın gol noktasında eskisi kadar üretken olacağından eminim...

Biz yeterki yine ligin gol pozisyonuna en çok giren takımı olalım.Kaptan gerekeni helaliylen yapacaktır...

Ve son olarak Şenol Hocama Kaptana birşey daha söylemeyi çok isterdim

RUHUNUZ YETER...
              61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
              RUHUNUZ YETER

Yorum

• Gene mi olumlu haber yok ?
                Hamiş

Yorum

• BMN YÖNETİMİNDEN RİCAMDIR

Kaptanımızın Fatih TEKKEMİZİN imza töreninin dillere destan bir tören olmasını sağlayalım...

Ama Avni Akerde olur ama tesislerde nerde olursa olsun bu imza dillere destan olsun.Bunca uğraş bunca sıkıntıya değecekya varsın imzasıda hakettiği gibi olsun...

Derim ben...
                  RUHUNUZ YETER

Yorum

• Ortasahamız yeterince üretken, Fatih pozisyon bulma sıkıntısı çekmez.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      BMN YÖNETİMİNDEN RİCAMDIR

Kaptanımızın Fatih TEKKEMİZİN imza töreninin dillere destan bir tören olmasını sağlayalım...

Ama Avni Akerde olur ama tesislerde nerde olursa olsun bu imza dillere destan olsun.Bunca uğraş bunca sıkıntıya değecekya varsın imzasıda hakettiği gibi olsun...

Derim ben...
                      Süleyman seninde isteklerin bitmiyor ha.
                      hele alalımda imza atmasın isterse parmak bassın.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Bizim girdigimiz pozisoyn sayisi ortada genel olarak tekke her macta hattrick yapmaya aday bir futbolcu olur her mac öncesi...

Bizden fazlapozisyona giren yok bide ilerde top tuttugunu düsünürsek tekke ile daha cok pozisyona girerir gerci FATIH TEKKE OLMAYAN POZISYONLARI ATIYOR ZATEN
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• gelicek çok rahat olun..hissediyorum ya gelicek bu saatten sonra kimse geri dönüş yapamaz...ben çok rahatım cidden söylüyorum...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gene mi olumlu haber yok ?

Ya arkadaşlar bakın daha nasıl bi olumlu haber bekliyorsunuz anlamıyorum olumlu haber bu işin imza ile sonuçlanması ise haklısınız derim ama burda yazan değerli abilerimiz arkadaşlarımıza güvenin.İşgüzar basın mensuplarıyla bu sitedeki arkadaşları abileri karıştırmayın...

Külünkoğlu abimizin dediği gibi arkanıza yaslanın çayınızı yudumlayın...

Söz konusu olan Fatih Tekke ise rahat olun oda en az bizim onu sevdiğimiz kadar bu taraftarı seviyor.Bu bir düşünce asla değil gerçeğin ta kendisi...

Tsclublarda Kaptanın formaları tişörtleri basılırken hala olumlu haber beklemek inanın komik kaçıyor...

Rahat olun çayınızı kahvenizi yudumlayın bu iş gerçekten bitti....
                            RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Süleyman seninde isteklerin bitmiyor ha.
                              hele alalımda imza atmasın isterse parmak bassın.
                              sen de hele kaptan dediğimi haketmiyormu
                              RUHUNUZ YETER

Yorum

Yükleniyor...
                              X