karar verin arkadaşlar yapıldımı yapılmadımı bugun cok işim olduğu için bordo mavi net'e girmedim beni arka sayfalara baktırıp oyalanmayım sonra okurum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekarar verin arkadaşlar yapıldımı yapılmadımı bugun cok işim olduğu için bordo mavi net'e girmedim beni arka sayfalara baktırıp oyalanmayım sonra okurum
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke ile Yönetim arasinda anlasildi sikinti yok benim bildigi sadecekulübü kaldi oda halolur bu aralar.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten Fatih gelmek istiyor mesele Fatihle anlaşmak değil onu bu takıma laga luga yapmadan getirmek..Ilk defa duyuyorum hayatimda
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak mustafa08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelaga luga yi duydum daha önce ama burda ne anlama geldigini cözemedim
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten Fatih gelmek istiyor mesele Fatihle anlaşmak değil onu bu takıma laga luga yapmadan getirmek..
Fatih Tekke Transferine kesin gözüyle bakiyorum, sence baska Transfer gereklimi?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
laga luga da iyi futbolcu ismi olurmuş yalnız.
nijeryalı süper forvet laga luga
bu arada Fatih transferinde ilk defa bu kadar somut gelişmeler yaşandı.
artık imzaya kadar tatlı bir bekleyiş kaldı inşallah geriye.teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmrah,
Fatih Tekke Transferine kesin gözüyle bakiyorum, sence baska Transfer gereklimi?
Ayrıca bi laf attık ortaya baya merak sarmış millet.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
Yorum