Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• karar verin arkadaşlar yapıldımı yapılmadımı bugun cok işim olduğu için bordo mavi net'e girmedim beni arka sayfalara baktırıp oyalanmayım sonra okurum

Yorum

• florin costea ve darragi de gelişme varmı uğur abi?

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        karar verin arkadaşlar yapıldımı yapılmadımı bugun cok işim olduğu için bordo mavi net'e girmedim beni arka sayfalara baktırıp oyalanmayım sonra okurum
        yapılmadı abi ama fatihle anlaşıldı zenitlede anlaşma aşamasındalar

Yorum

• o zaman bu gece bu iş sonuclanır

Yorum

• darragi ile ilgili haber var mı

Yorum

• denizli belediye maçındaki atmosferi çok merak ediyorum
              hele 1.haftadaki sivas maçı yokmu insan ah ulan keşke orda olabilsem diyor...
              61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
              RUHUNUZ YETER

Yorum

• Tekke ile Yönetim arasinda anlasildi sikinti yok benim bildigi sadecekulübü kaldi oda halolur bu aralar..
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tekke ile Yönetim arasinda anlasildi sikinti yok benim bildigi sadecekulübü kaldi oda halolur bu aralar..
                  Zaten Fatih gelmek istiyor mesele Fatihle anlaşmak değil onu bu takıma laga luga yapmadan getirmek..
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zaten Fatih gelmek istiyor mesele Fatihle anlaşmak değil onu bu takıma laga luga yapmadan getirmek..
                    Laga luga noluyor ya Ilk defa duyuyorum hayatimda
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• laga luga yi duydum daha önce ama burda ne anlama geldigini cözemedim
                      Trabzonspor 1967

Yorum

• İlk olarak mustafa08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        laga luga yi duydum daha önce ama burda ne anlama geldigini cözemedim
                        Saftata veya kıvırmak.

Yorum

• haa ok anladim
                          Trabzonspor 1967

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Emrah,

Fatih Tekke Transferine kesin gözüyle bakiyorum, sence baska Transfer gereklimi?
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• laga luga da iyi futbolcu ismi olurmuş yalnız.
                              nijeryalı süper forvet laga luga

bu arada Fatih transferinde ilk defa bu kadar somut gelişmeler yaşandı.
                              artık imzaya kadar tatlı bir bekleyiş kaldı inşallah geriye.
                              teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Emrah,

Fatih Tekke Transferine kesin gözüyle bakiyorum, sence baska Transfer gereklimi?
                                Ligi iyi bi yerde bitirmek istiyosak Fatih+3 transfer daha gerekli stoper,sağ açık,forvet olmak şartıyla..

Ayrıca bi laf attık ortaya baya merak sarmış millet..
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Yükleniyor...
                                X