kaç numara giyecek acaba..ona göre şimdiden formayı hazırlamak lazım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Atılay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen Burağı Fatih'ten üstün görüyosan gülerim ççç
Yorum
-
Ben bu işe bitti gözüyle bakıyorum..başka bir sonucu aklımdan dahi geçirmiyorum...eğerki başkan bir hata daha yapar Kralı almazsa kusura bakmasın bende artık sırtımı dönerim hiç arkama bile bakmam...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
cobts28'e yazılanlar burda herhangi birinize yazılsa çıngar çıkarır çoğunuz, adamın yazdıkları size komik saçma geliyorsa sürekli ondan alıntı yapmayında konunu içine etmeyin, kaç sayfalardır aynı muhabbet dönüyor yeter da...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCobs Engin Baytar akraban mı son maç izlemedin galiba kendisini biz Engin'i harcamıyoruz ama o kendini harcadı Gs maçında..
buna sadece GS macını ızleyerek karar verdıysen gercekten yanlıs yoldasınTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecobts28'e yazılanlar burda herhangi birinize yazılsa çıngar çıkarır çoğunuz adamın yazdıkları size komik saçma geliyorsa sürekli ondan alıntı yapmayında konunu içine etmeyin, kaç sayfalardır aynı muhabbet dönüyor yeter da...
2. kez söylemesi, bu muameleyi kabul ettiği anlamına gelir..
Ayrıca "3 büyükler" şeklinde bi rtamlama kullanmış olması da ayrı rezilluk..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatihten hızlı fatih gülle gibi adam olmuş artık 35 yaşına gelmiş.Burak ise 21 zaten adı 3,büyüklerle anılıyor bizim gündemimize hiç girmedi ancak büyük yetenek.
Trabzonspor at yarışları düzenlemeye başladı da benimim mi haberim yok"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetici arkadaşlara sesleniyorum Mehmet Bahtal gibi ikinci lig topçusunu bu başlıkta ananlar, kıyaslama yapanlar ceza almalı.
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak çalık altaylı bu kadar zayıfsın işte.
kusura bakma bank asyadaki tüm takımların forvetlerini ezbere bilmiyorum, burak çalık kim ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet batdal fatihten hem yetenekli hemde aralarında 10 yaştan fazla fark var.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatihten hızlı .fatih gülle gibi adam olmuş .artık 35 yaşına gelmiş.Burak ise 21 zaten adı 3,büyüklerle anılıyor bizim gündemimize hiç girmedi ancak büyük yetenek.
Yorum
Yorum