Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaç numara giyecek acaba..ona göre şimdiden formayı hazırlamak lazım..
    Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Atılay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen Burağı Fatih'ten üstün görüyosan gülerim ççç
      Fatihten hızlı fatih gülle gibi adam olmuş artık 35 yaşına gelmiş.Burak ise 21 zaten adı 3,büyüklerle anılıyor bizim gündemimize hiç girmedi ancak büyük yetenek.

Yorum

• Yönetici arkadaşlara sesleniyorum Mehmet Bahtal gibi ikinci lig topçusunu bu başlıkta ananlar, kıyaslama yapanlar ceza almalı.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Ben bu işe bitti gözüyle bakıyorum..başka bir sonucu aklımdan dahi geçirmiyorum...eğerki başkan bir hata daha yapar Kralı almazsa kusura bakmasın bende artık sırtımı dönerim hiç arkama bile bakmam...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Senin için iki kelimem var

THE END
            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• cobts28'e yazılanlar burda herhangi birinize yazılsa çıngar çıkarır çoğunuz, adamın yazdıkları size komik saçma geliyorsa sürekli ondan alıntı yapmayında konunu içine etmeyin, kaç sayfalardır aynı muhabbet dönüyor yeter da...
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cobs Engin Baytar akraban mı son maç izlemedin galiba kendisini biz Engin'i harcamıyoruz ama o kendini harcadı Gs maçında..

buna sadece GS macını ızleyerek karar verdıysen gercekten yanlıs yoldasın
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• cobts28; o ts ile 28'i kaldır; sonra ters çevir, avatarına da o nesneyi koy seni çok iyi bir şekilde ifade eder.

Yapıştın aynı.....
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Hacısalihoğlu THE Marmara otelindeymiş geçen hafta....
                    Müthiş bir transfer için uğraşıyormuş.
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      cobts28'e yazılanlar burda herhangi birinize yazılsa çıngar çıkarır çoğunuz adamın yazdıkları size komik saçma geliyorsa sürekli ondan alıntı yapmayında konunu içine etmeyin, kaç sayfalardır aynı muhabbet dönüyor yeter da...
                      Düşüncelerini bir kez söyledi, aynı muameleyi gördü..
                      2. kez söylemesi, bu muameleyi kabul ettiği anlamına gelir..

Ayrıca "3 büyükler" şeklinde bi rtamlama kullanmış olması da ayrı rezilluk..
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatihten hızlı fatih gülle gibi adam olmuş artık 35 yaşına gelmiş.Burak ise 21 zaten adı 3,büyüklerle anılıyor bizim gündemimize hiç girmedi ancak büyük yetenek.
                        Daha hızlı mı yani sadece hızlı olması yetiyor hee
                        Trabzonspor at yarışları düzenlemeye başladı da benimim mi haberim yok
                        "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yönetici arkadaşlara sesleniyorum Mehmet Bahtal gibi ikinci lig topçusunu bu başlıkta ananlar, kıyaslama yapanlar ceza almalı.
                          Mehmet batdal fatihten hem yetenekli hemde aralarında 10 yaştan fazla fark var.

Yorum

Burak çalık altaylı bu kadar zayıfsın işte.

kusura bakma bank asyadaki tüm takımların forvetlerini ezbere bilmiyorum, burak çalık kim ?
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Mehmet batdal fatihten hem yetenekli hemde aralarında 10 yaştan fazla fark var.
                              Fatih'ten yetenekli mi????????????????????????????
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Fatihten hızlı .fatih gülle gibi adam olmuş .artık 35 yaşına gelmiş.Burak ise 21 zaten adı 3,büyüklerle anılıyor bizim gündemimize hiç girmedi ancak büyük yetenek.
                                O Fatih`in gülleleri olmasaydi , biz Bizans`i zor fethederdik.

Yorum

Yükleniyor...
                                X