Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yani Ağustosa kadar Fatihin zenitten 2 milyon euromu alacağı var.Yoksa yılık alacağı mı 2

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dün oldu görüşme tel aracılığıyla şimdi gidilip teklifi birebir ve son şeklini vererek yapacaklar

başkanın dediği pazartesi salı olayı bu herhalde değil mi...bu durumda 3 gün kesin haber yok yani..
      Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• haydi bmn göreve fatih için 250.000 euro pamuk eller cebe espiri tabi kızmasın kimse

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yani Ağustosa kadar Fatihin zenitten 2 milyon euromu alacağı var.Yoksa yılık alacağı mı 2

fatih 4 milyon kazanıyor demek ki 2 si ilk yarı 2 si son yarı

bu kural bir bize işlemez zaten
          "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            başkanın dediği pazartesi salı olayı bu herhalde değil mi...bu durumda 3 gün kesin haber yok yani..
            belli olmaz
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fatih 4 milyon kazanıyor demek ki 2 si ilk yarı 2 si son yarı

bu kural bir bize işlemez zaten
              Ya bende karıştırdım bir an

Neyse ben çıkıyorum hadi kendinize iyi bakın gelene kadar
              En son Misafir tarafından düzenlendi; 25.12.2009, 19:43.

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Teşekkürler abicim.

Teşekkürler.

Recep abinin mesajlarına baktım, Fatih Tekke geliyor diye bir şey yazılmamış.

Fatih Tekke gelmeye dünden razı değil mi zaten ? Herkes havaya girmiş.

Çok yardımcı oldunuz, teşekkür ederim.

Forumda darılma gücenme yok.

Bu mesele öyle bir mesajda özetlenecek bir mesele değil, öyle olsa bu kadar sayfa yazılmazdı. Yalnızca bu başlık için değil her başlıkta sadece son sayfanın son mesajını değil, meselenin nasıl değerlendirildiğini anlamak için öncesini okumak gerekiyor. Yoksa pek çok şeyi atlamış olabiliyoruz.

Kendi adıma yazmayı düşündüğüm pek çok konunun ve düşüncenin benden daha güzel ifade edildiğini görünce yazmak yerine okumayı tercih ediyorum.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Hayirlisiyla bi gelseydi kaptan artik.Yonetime guvenimiz hic olmayinca her an olumsuz bir haber cikacak diye korkuyoruz.
                  SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                  CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• ya arkadaşlar spordabugun Fatih imzaladı diye bir haber atmışlar anlaşılmışmı şimdi doğrumu

Yorum

• Trabzon'da Fatih Tekke imzayı attı Trabzonspor Yönetim Kurulu uzun zamandır gündeminde bulunan Fatih Tekke'yle her konuda anlaşmaya vardı ve ön protokol imzaladı.

Bordo mavililer şimdi de Zenit kulübüyle 2 milyon Euro'luk bonservis sorununu halletmeye çalışıyor. Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş ise, Trabzonspor'un golcü futbolcu için bir yaşam biçimi olduğunu söyledi. Trabzonspor'un 1 numaralı gündem maddesi olan Fatih Tekke'nin transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bordo - mavili takımın Genel Saymanı Mahmut Aksu ve Sportif Direktör Ünal Karaman'ın yaklaşık bir hafta önce Fatih Tekke'yle bir görüşme yaptıkları ve bu görüşme sonucunda bütün şartların bir kağıda dökülerek, ön protokol yapıldığı ve imzaların atıldığı öğrenildi. Buna göre yıllık 1 milyon 250 bin Euro'ya Trabzonspor'da oynamayı kabul eden Tekke'nin, Trabzonspor'a gelmesindeki tek engelin kulübü Zenit olduğu belirtildi. Bordo - mavili kulüpten Fatih Tekke'nin bonservis bedeli için 2 milyon Euro talep eden

Zenit'in, sözleşmesi 4 ay sonra bitecek bir futbolcu için bu kadar para talep etmesi Trabzonsporlu yöneticilerin moralini bozdu. Zenit'i 1 milyon Euro'ya ikna etmeye çalışan bordo - mavililerin, Rubin Kazan'ın da Fatih Tekke için devreye girmesiyle sıkıntı yaşadığı belirtildi.

"FATİH İÇİN TRABZONSPOR BİR YAŞAM BİÇİMİ"

Fatih Tekke'nin Türkiye'deki menajeri Özcan Üstüntaş ise, golcü oyuncunun Trabzonsporlu yöneticilerle görüştüğünü doğruladı ve "Fatih için Trabzonspor bir yaşam biçimi. Trabzonspor, Zenit'ten bonservisini alsın, o bordo - mavili forma için ne gerekiyorsa yapar. Nasıl bir fedakarlık gerekiyorsa elini taşın altına koyar. Yeter ki insanlar bazı şeylerde samimi olsunlar. Her gün Fatih'in başka bir takımla anlaştığı yazılıyor. Şu ana kadar hiçbir takımla anlaşmadık. Zenit'li yöneticilerle bir görüşme yapacağım ve bu görüşmenin ardından bir çok şey şekillenecek" dedi.

YÖNETİM TRANSFER BÜTÇESİNİ ARTIRACAK

Trabzonspor yönetim kurulu, Teknik Direktör Şenol Güneş'in istediği takviyeleri gerçekleştirmek için transfer bütçesini artıracak. Bunun için kaynak arayışlarına girişen yöneticilerin, Trabzonlu işadamlarından destek beklediği belirtildi.

Kaynak:spordabugun.com

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya arkadaşlar spordabugun Fatih imzalakı diye bir haber atmışlar anlaşılmışmı şimdi doğrumu
                        Evet ön protokol yapıldı , yılllık 1.250 bin'e , Zenit ile bonservis konusunda pazarlık sürüyor.
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Niye olumsuzluklara kilitleniyoruz ki? Yanlış yapınca eleştirelim, fakat doğru olanı da alkışlayalım bir zahmet.

Şenol Güneş imzaladıktan sonra formaları satışa çıktı hemen, üstelik tarihimizde ilk kez kaleci formaları da satışa sunulmuş oldu bu vesile ile. Şimdi de Fatih Tekke formaları satışa çıkacak, hatta başka yeni transferlerimizin de aynı şekilde formaları satışta olacaktır. Fatih için formadan fazlası yapılacaktır merak etmeyin. Her şeyi yazamıyorum fakat bu garip psikolojiyi çözemiyorum kusuruma bakmayın.

Formalar ve fazlası satışa çıkacak diyorum, 'yetiştiremeyecekler' psikolojisine girmeğe gerek yok, siparişleri bize vermediklerine göre, sabredip ondan sonra konuşsak daha anlamlı ve doğru olacak sanırım.
                          e en kesin transfer haberi bu olmuş...ürün çıkarmayı hesaplıyorlarsa bu iş bitmiştir...hayırlı olsun...bişeylerde ilerleme kaydediyoruz demekki güzel bir haber de bu...
                          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet ön protokol yapıldı , yılllık 1.250 bin'e , Zenit ile bonservis konusunda pazarlık sürüyor.
                            protokol yapılmadı dendi...

Yorum

• Bu kadar zor mu transfer yapması ?

Hey gidi ne günlere geldik.

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                protokol yapılmadı dendi...
                                Çoğu yerler anlaşıldı dedi , yıllık 1.250 diye bir rakam bile ortaya atıldı.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Yükleniyor...
                                X