Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu fatih tekke yi istemeyenler umarım sezon başladığında hayal kırıklığına uğramazlar ama uğrayacaklaraına eminim gökhanı fatihten iyi görenlerede allah akıl fikir versin diyorum başkada bişi demiyorum
    .....................................

Yorum

• @ alkan61

Ben de kabullenemiyorum işte..

NA dan sonra böyle iyiniyetli ve NA ya göre aşırı, ortalamaya göre ise normal seviyede başarılı bir başkanın, hatalı da olsa aforoz edilecek seviyeye gelmesini kabullenemiyorum..

Başkan için "kıvırmayacak" ifadesini kabul etmiyorum.. Başkanın karşısında söyleyemeyecekleri şeyleri, burada klavyeden yazanları kabul edemiyorum..

@ mudoğlu hülya

Fatih Tekke'yi "istemeyen" kaç kişi gördün forumda??
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        valla ben Gökhanı da Umut u da eleştirdim. Ama elde olanlar bunlar gökhan gibi biri daha olsa gökhan(= 8 milyon euro) direk iptal
        geçen yıl alışma dönemiydi bu yıl inşallah iyi olacak..
        sabır sabır sabır..

siz gökhanı eleştiriyorsunuz elalem guizaya vermiş 14 milyon euro onlar ne yapsın

şükredin halinize

ornek vere vere eziklerin ezık futbolcusunumu ornek verıyorsun ???? umut ondan bın kat ıyı ve ozellıklı bır adam ki gokhanla kıyaslamam bıle ??? ama artık kapatın su fatıh olayını yeter daaa nefret ettım adamdan sankı bızı her sene sampıyon yapıyordu
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• mollasalihoğlu

başak bi başlık vardı orda oylamada istemeyenlerin olduğuda görülüyor
          .....................................

Yorum

• Mollasalihoğlu

Güzel kardeşim, burda Fatih'in arkasından atıp tutanların sanıyormusun kaptanın suratına karşı konuşabileceklerini

Bu iş böyledir.

Ama az önce yapılan örnek çok güzel. Başkan ne serden nede yardan geçemedi.

Açık net bu işte Yönetim yalan söyledi.

Yorum

• katılım ne kadar olmuş bu yürüyüşe pek ses çıkmadı gibi??
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mollasalihoğlu

Güzel kardeşim, burda Fatih'in arkasından atıp tutanların sanıyormusun kaptanın suratına karşı konuşabileceklerini

Bu iş böyledir.

Ama az önce yapılan örnek çok güzel. Başkan ne serden nede yardan geçemedi.

Açık net bu işte Yönetim yalan söyledi.
                İnşallah bundan sonra Aziz Yıldırım gibi başkanlık yapar Sadri Şener o zaman, yardan geçer, serden geçmez..

Burada Fatih'e atıp tutan yok denecek kadar az..Ana kutuplar olarak, Fatih keşke gelse ama yönetim almıyorsa almasın diyenler var, Bir de yönetim Fatih'i almazsa ilk kaçan golde görür diyenler var..

Ben Fatih'in yüzüne derim ki, "abi keşke gelsen ama yönetim almıyorsa da canı sağolsun, sen de Rusya'da devam et" ...

ama hiçbiriniz Sadri Şener'in yüzüne "kıvırma" diyemezsiniz.. sen kimsin de bana kıvırma diyorsun, bu kulüp için benim yaptığımın % kaçını yaptın ki diyebilir.. ( Hayatta demez kişilik olarak gerçi )

Velhasıl kelam, Allah sonumuzu hayır etsin diyorum ve bu konudan elimi ayağımı çekiyorum...
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ornek vere vere eziklerin ezık futbolcusunumu ornek verıyorsun ???? umut ondan bın kat ıyı ve ozellıklı bır adam ki gokhanla kıyaslamam bıle ??? ama artık kapatın su fatıh olayını yeter daaa nefret ettım adamdan sankı bızı her sene sampıyon yapıyordu
                  ezik futbolcu dediğin ispanyada (bi şekilde) gol kralı olmuş. ligin son maçında da sana gol atmış.

keşke bizim futbolcularda "ezik" olsa...

Yorum

• İlk olarak mudoğlu hulya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mollasalihoğlu

başak bi başlık vardı orda oylamada istemeyenlerin olduğuda görülüyor
                    O başlıkta ben de gelmesin diye oy kullananlardan biriydim. Ama oy kullandığım zaman zannedersem nisan ayıydı ve lig devam ediyorken böyle bir şeyin konuşulmasını her ne kadar beğenmesek te mevcut forvetlerimiz açısından olumsuz gördüğüm için bu şekilde oy kullandım.
                    Transfer gündeme geldiğinde mantıklı her Trabzonsporlu gibi ben de gelmesini istedim.
                    Şu aşamada gelişi iyi mi olur kötü mü olur açıkçası bilmiyorum...
                    Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• yönetim topu fatihe vermek yerine eline aldı

Yorum

• Taraftar Tekke İçin Yürüdü
                        22 Temmuz 2009 / 16:44
                        Trabzonspor taraftarı Fatih Tekke için yönetime seslendi.

Bir grup Trabzonspor taraftarı, Kahramanmaraş Caddesi ve Uzun Sokak'ta yaptıkları yürüyüş ile kulüp yöneticilerine seslenerek eski futbolcuları Fatih Tekke'nin transfer edilmesini istedi.

Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurarak ligde zirveyi hedefleyen Trabzonspor'da yapılan transferler taraftarın büyük kesimini memnun ederken, takımın özellikle forvet hattında yeterli olmadığını düşünün taraftarlar ise eski futbolcuları Fatih Tekke'nin transfer edilmesini istiyor.
                        Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada Fatih Tekke transferinin ücrette yaşanan anlaşmazlık nedeniyle gerçekleşmeyeceğinin belirtilmesi ve Zenit Kulübü'nün de bu futbolcuyu affetmesine rağmen Bordo-mavili taraftarın özlemi sona ermedi.

Bir grup Trabzonspor taraftarı, üzerlerinde formaları ve ellerinde bayraklarla Uzun Sokak ve Kahramanmaraş Caddesi'nde yaptıkları yürüyüş ve attıkları sloganlarla kulüp yönetiminden Fatih Tekke'nin transfer edilmesini istedi. Yürüyüş yapan gruba vatandaşlar da destek verdi.

fatih için yürünmez savaşılır bunlar daha hiç birşey başkan ya biz taraftarların dediği olacak yada bu sevdanın sonu seninle hüsran olacak

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bakın burası bir form.

Hamde birçok formun aksine düzeyli, neyi nerde uygulayacağını çok iyi bilen bir form.

Evet ben rahatsız oluyorum, her dakika buraya girip, taraftarlıktan bahseden, bu başlık hala kapanmadı mı diyen, Fatih üzerinden siyaset ve taraftarlık gösterisi yapan insanlardan sıkıldım. 05-06 yıllarında üye olup 10 mesaj yazmış insanların bu başlıkta yatıp kalkıp, millete ahkam kesip, işin olmayacağı garantileşince basıp gitmelerinden sıkıldım.

Bu kimseyi bağlamaz, sözlerim mesajını alıntı yaptığım arkadaşı yada diğer arkadaşları bağlamaz. Ama yeter da, bırakın ya kapansın demekle ne geçiyor elinize.

Bugün 150 kişi yürüdü kaç BMN li vardı, belki hiç, belki 5, belki 10. Ama asla 10 u geçmez. Yani başlık burda kapansa ne olacak, tepkiler de protestolarda devam edecek. Yarın bir arkadaşın dediği gibi olaylar cvereyan etmeye başlasa, bunun için de o stadda bağıranlardan kaçı BMN li olacak. Gene aynı rakamlar.

Anlamıyorsunuz, anlamak istemiyorsunuz, burda başlık kapandı ne oldu. Herkes Sadri Şener başlığına gitti, hadi onu da kapadın, bu sefer kombine başlığı, onu da kapadın, başka bir başlık. Önemli olan başlık kapamak değil.

Bizim Yönetimimiz çıkacak delikanlı olacak, sığınmayacak yalanların arkasına, konuşacak delikanlı gibi. İş bitecek. Ya da çakacaksın bir tane 10 numara forvet susacak şimdilik bu taraftar. Şimdilik diyorum çünkü isteği olmayan taraftar her türlü bağıracak Avni Aker de de deplasmanda da.

Kimse bana topçu psikolojisinden acitasyon yapmasın, geçen sene son maçlara kadar kimse Fatih diye bağırmadı. Ne oldu, bizim frvetlerimizi buluttan nem kaptı. Hep bir baskı hep bir baskı.

Ne hikmetse birilerinin bahanesi hiç bitmiyor.

Faik'in dediği gibi, 2-2 lik skor mu başarı, yoksa 3 maçtır gol atamayan ama koşan mücadele eden forvetler mi başarı.

Bana kalkıyorsun gökhanı iyi oynadı diye övüyorsun, peki bizim taraftarımız değil miydi, her maç köpek gibi koşan, sol bekten top çıkaran umutu yerden yere vuran, bizim taraftar değil miydi bize koşan değil gol atan forvet lazım diyen. Neden şimdi iş Fatihi almamaya gelince Gökhan övülmeye başlanıyor.

Bir tane Gökhanı eleştiren mesajımı bulamazsınız, ama gün gibi eksiğimiz var, geçen sene ezdiğimiz, yerden yere vurduğumuz Fener maçını neden kazanamadık, İBB, Konya, Denizli maçları?

Neyse arkadaşlar ben konuştum, benden daha bilmişler var, sıra sizde buyrun !!!

buraya girip, taraftarlıktan bahseden, bu başlık hala kapanmadı mı diyen, Fatih üzerinden siyaset ve taraftarlık gösterisi yapan insanlardan sıkıldım. diyorsun bende hala fatih için siyaset yapan taraftarlardan sıkıldım. ayrıca yeni uye olmus veya 10 mesaj yazmıs birinede laf soyleme hakkını kimse sana vermiyo burda herkes kendi dusuncesini yazıyo orda yazdıgın üslup hiç hos degil
                          Eski kullanıcı adı: olikos61
                          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yine yine yeniden. Fatih gelse bile bu takımı tek başına şampiyon yapmayacak. Fatih'i isteyip de aklı başında olan herkes bunu bilir. Bu takıma çok iyi bir golcü lazım. Neden lazım? Gökhan ve Umut işe yaramaz paçavra oldukları için mi? Hayır. Bu takıma iki tane golcü yetmeyeceği için. İki golcünün sakatlığı var cezası var formsuzluğu var, var oğlu var. Ayrıca bu ikili henüz tam anlamıyla büyük maç atmosferini kaldıramıyorlar. Gökhan hayatında ilk kez büyük takım gördü, Umut da sağolsun önceki yönetimler ve hocalar yüzünden kendi büyük ama takımı küçük bir ortamdaydı o da yeni yeni şampiyonluğa oynayan Trabzonspor'a alışıyor.

Bize bu yüzden bir forvet lazım. Çoğu arkadaş zaten toplamasını çıkarmasını yaptı, gerek yok artık neden Fatih Tekke dendiğini tekrar tekrar yazmaya. Ama ben de şunu söyleyeyim. Fatih Tekke'yi çok isteyen arkadaşlar unutmasınlar, başarı ekip işidir ve Fatih bu takımdayken çok da iyi bir takımımız vardı ama şampiyon olamadık. Çünkü takımda sadece 1,5 golcü vardı, yetmiyordu. Fatih atıyordu, arasıra Gökdeniz atıyordu yetmiyordu. Hakem faktörü de tabiki vardı, yine olacaktır.

Geçen sene de Gökhan ve Umut attılar yetmedi, bir Isaac oyuna girdiği dakikalarda nefes aldırmayı başaramadı bu ikiliye, aynen Mehmet Yılmaz'ın, Augustine'in Fatih'in yüküne yardımcı olamadıkları gibi... Bu açıdan Fatih'i istedim ben. Benim gibi sağduyulu kesimin de bu yüzden istediğini düşünüyorum.

Fatih'i isteyip de bu takımdaki adamlara söven adamın bir kuruş değeri yoktur benim gözümde. Çünkü eminim o adam eğer yaşı büyükse on yıl önce Fatih'e etmediği küfürü bırakmamıştır. Geldiğinde de ilk hatasında o küfredecektir.

Fatih'i değersiz görüp, siyasi veya kişisel bir takım açıklamalarla istemeyenlerin de bir kuruş değeri yoktur gözümde.

Fatih benim için bir efsanedir ama Gökhan'la Umut şu anda benim haftabaşlarım için Fatih'ten daha önemli....
                            fatih in gelmesi 2 foretin sakatlanma ceza durumlarında 3. forvet olmayışlımzdan istenmesi doğrudur, hatta fatih bu ii fforveti keser kendisi oynar oda olabilir, ama olmadı diye ortalığı ayağa kaldırmak yanlıştır.
                            bu arada yürüyüş sadece medya trabzonda yayınlandı ise artık yerel medya bile bu işi kapatmaya çalışıyor bence sizde kapatmayı denemelisiniz

İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yürüyüş haberi medyatrabzon da yer almış sadece..

ilginç????
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ezik futbolcu dediğin ispanyada (bi şekilde) gol kralı olmuş. ligin son maçında da sana gol atmış.

keşke bizim futbolcularda "ezik" olsa...

ben futbolculara yapmıs oldugu basarılarla degıl ozellık ve nıtelıklerıne gore bekerım mesela bır futolcu 25 gol atmıs ıspanyada gol kralı olmus olması onun mukemmel oldugunu gostermez bu ulkede mesela penaltılarla gol kralı olmus cok futbolcu var ????

ben futbolculara ozellık olarak baktıgımda guizanın umuttan ustun bır yonunu goremıyorum ??? varsa soleye bılırsın en ıyı dedıgınız teknıgı o bıle umuttan ıyı degıl ??? gokhan ıle fatih kıyaslamasına gelınce futboldan anlamayan ınsanlar fatih gokhandan ıyı yada gokhan fatıhden ıyı dıyebılır fakat sunu gozden kacırmamak gerekır fatih ve gokhan bırbırınden ozellık olarak cok farklı oyuncular tek ortak noktaları ıkısıde santrafor oyuzden ıkısıde "meyve" deyıp olcum yapmanın anlamı yok cunkı elmanın tadı baskadır armutun tadı baskadır ama ıkısıde gusel lezzetlı ve faydalı bır meyvedır
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @ alkan61

Ben de kabullenemiyorum işte..

NA dan sonra böyle iyiniyetli ve NA ya göre aşırı, ortalamaya göre ise normal seviyede başarılı bir başkanın, hatalı da olsa aforoz edilecek seviyeye gelmesini kabullenemiyorum..

Başkan için "kıvırmayacak" ifadesini kabul etmiyorum.. Başkanın karşısında söyleyemeyecekleri şeyleri, burada klavyeden yazanları kabul edemiyorum..

@ mudoğlu hülya

Fatih Tekke'yi "istemeyen" kaç kişi gördün forumda??
                                HAMİ_41

Yorum

Yükleniyor...
                                X