Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bekliyoruz kaptan.
    1

Yorum

• ya cihat bi arka sayfaya yazdım kardeşim bi bak bi zahmet ya...
      61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
      RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cok birsey istemiyorumki Usta sen haklisin bu Kadro yetersiz Trabzonsporun Agirligi icin ama benim isteklerimde yapilabilecek durumda:
        Alanzinho hafifden takimla fazla oynasa
        yattara kendine gelse
        fatih tekke gol krali olur dedim =)
        alan icin kolay tek kusku yattara eski yattara olabilecekmi?... insallah...
        ben umutla bekliyorum belki cok beklerim ama ben nöbete devam edicem... =)
        Bunları senin kadar bende isterim. Herşey bizim için. Gönlünce olur inşallah

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          allah bağışlasın...Valla Trabzonsporlu olmayan insan Trabzonluyum deyince bırak sempatiyi kinleniyorum abi ya
          CORUMLUYUM AMA TRABZONSPORLUYUM Not: Corumspor tabiki herzaman kalbimin bir yerinde var... her hafta yükselme grubuna kalsin diye dua ediyorum... =) ama eger corum trabzon oynarsa... TRABZON derim gecerim... BU BIR SEVDALUK DA...
          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Habunun zumu var mı la..??
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

CORUMLUYUM AMA TRABZONSPORLUYUM Not: Corumspor tabiki herzaman kalbimin bir yerinde var... her hafta yükselme grubuna kalsin diye dua ediyorum... =) ama eger corum trabzon oynarsa... TRABZON derim gecerim... BU BIR SEVDALUK DA...
              Bu sevdaluğu aşılayan babansa onada selam ederim.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Habunun zumu var mı la..??
                =)=)=) Bilmirim usagum hacan sen bilirmisin?
                uyyy var galiba ...

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hey Allahım.
                  Hedefimiz Musul-Kerkük olsa şimdiye almıştık...
                  Başlığın en güzel mesajı

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu sevdaluğu aşılayan babansa onada selam ederim.
                    sagolasin... aynen öyle

Yorum

• Kesin bir açıklama yok, abilerimiz yaslanın arkanıza dedi, yaslanmış vaziyette oturuyoruz.

söz dinliyoruz, sizde dinleyin derim ben...

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya cihat bi arka sayfaya yazdım kardeşim bi bak bi zahmet ya...

bişey yazmıyorki resimler fln var

aldık mı yoksa nooldu

Yorum

• Bu kadro iyi, Fatih'e pozisyon hazırlayacak kapasiteye sahip. son 2 maça bakarak tümevarım yapmayalım.

Ortasahamız üretken bir yapıda.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Bu Konuyu 61 Aktif Üye Görüntülüyor
                            bize heryer Trabzon ulennnnnnnnn
                            RUHUNUZ YETER

Yorum

• Cihat sende bizim gibi yap yaslan arkana bak keyfine oluruna bırak işi...
                              RUHUNUZ YETER

Yorum

sen hem çorumlusun zaten tuttuğun takımdan dolayı benim için Trabzonlusun ..eyvallah kardeşim çok mutlu ettin bizleri..
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Yükleniyor...
                                X