Bekliyoruz kaptan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok birsey istemiyorumki Usta sen haklisin bu Kadro yetersiz Trabzonsporun Agirligi icin ama benim isteklerimde yapilabilecek durumda:
Alanzinho hafifden takimla fazla oynasa
yattara kendine gelse
fatih tekke gol krali olur dedim =)
alan icin kolay tek kusku yattara eski yattara olabilecekmi?... insallah...
ben umutla bekliyorum belki cok beklerim ama ben nöbete devam edicem... =)
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleallah bağışlasın...Valla Trabzonsporlu olmayan insan Trabzonluyum deyince bırak sempatiyi kinleniyorum abi ya“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCORUMLUYUM AMA TRABZONSPORLUYUM Not: Corumspor tabiki herzaman kalbimin bir yerinde var... her hafta yükselme grubuna kalsin diye dua ediyorum... =) ama eger corum trabzon oynarsa... TRABZON derim gecerim... BU BIR SEVDALUK DA...
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHabunun zumu var mı la..??
uyyy var galiba ...“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHey Allahım.
Hedefimiz Musul-Kerkük olsa şimdiye almıştık...
Yorum
-
İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sevdaluğu aşılayan babansa onada selam ederim.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya cihat bi arka sayfaya yazdım kardeşim bi bak bi zahmet ya...
bişey yazmıyorki resimler fln var
aldık mı yoksa nooldu
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCORUMLUYUM AMA TRABZONSPORLUYUM Not: Corumspor tabiki herzaman kalbimin bir yerinde var... her hafta yükselme grubuna kalsin diye dua ediyorum... =) ama eger corum trabzon oynarsa... TRABZON derim gecerim... BU BIR SEVDALUK DA.....
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum