Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    izmir de boyner yok mu kardeş oraya baksaydın...
    Hiç bir yerde yok bütün lüks ve ünlü mağazaları tek tek gezdim zaten akşama kadar bi forma parası mazot rahat yakmışımdır
    NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• Umut'a ve Gökhan'a hazırlanan pozisyonlar ona da hazırlansın ki ortasahamız bana göre çok iyi, üretken; başarılı olacağından hiç şüphem yok.
      En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 27.12.2009, 01:46.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Yazin izindeyim ve bir fatih tekke formasi da ben alacagim insallah.

Senol günesin bile formasini aldirdim.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Kaptanı yukarıda ki videoda dan neden bu kadar istediğimizi anlayabilirsiniz :

1 ) 4.37 deki hırsı için

2) 5.23 deki hırsı için

3) 6.20 deki top istobu için,

4) 6.40 daki sol ayaklı 30 metrelik golü için,

5) 8.33 deki rakip psikolojisi için

İstiyoruz.

İnsandan gidenler vardır, ama yetenek ve hırs asla terketmez insanı...

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alınmazsa eğer ben uzun bir süre maçlara gitmeyi düşünmüyorum.
            en son kayseri maçına gittim sinirden elim ayağım titreyince daha gitmedim inş. 2. yarıda maçları huzurla seyredecegiz
            TRABZONSPOR
            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
            Mesut Keleş (19)

Yorum

• Fatih alinsin 2 tane forma benden...
              BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kaptanı yukarıda ki videoda dan neden bu kadar istediğimizi anlayabilirsiniz :

1 ) 4.37 deki hırsı için

2) 5.23 deki hırsı için

3) 6.20 deki top istobu için,

4) 6.40 daki sol ayaklı 30 metrelik golü için,

5) 8.33 deki rakip psikolojisi için

İstiyoruz.

İnsandan gidenler vardır, ama yetenek ve hırs asla terketmez insanı...
                Teşekkürler..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Videolari lütfen degerlendirmeyelim

Ozaman Umutun Videosunu degerlendirebilirz. Umutu tanimayan, bu Videoyu görse, derki "bu adam Barcada oynar"
                  BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Karde$ ben almiyacagim diye bir kelime kullandim mi?
                    Hem benim cali$ip cali$madigimi, maddi durumumu ve kredi kartip olup olmadigini nerden biliyorsun ki?... Tekke geldiginde alamazsam her izine gittigimde TSClub'dan bir$eyler almadan dönmem geri yani burda benim neyi alip almadigim mi önemli?
                    ben forma almayacaksınız demedim, hata siz alacağım da demediniz, forma satışlarında patlama olacak dediniz, bakınız;

Real Madrid Kaka'yı transfer edince imza anında marketlerde Kaka forması ve ürünlerini satışa çıkardı. yanılmıyorsan 68 milyon euro ya transfer edilmişti ve yıllık marketing geliri olarak Kaka'dan 65 milyon euro gelir beklediklerini açıkladılar, Real Madrid Beckham'dan 300 milyon euro marketing geliri elde etti,

Yeni sponsor nike başlığı açılınca değişik forma tasarımları yapıldı bir çoğu beğenildi, futbolcular başlığında eski yazıları alıntı yağınca bir arkadaş neden yapıyorsun amacın rencide etmek mi demişti, ama bazen geçmişide hatırlamak gerekir, Nike başlığında geçmiş sayfalarda bir tasarımdaki çubuklu formanın altına alıntı yapan arkadaş harika, düper, mükemmel, bunu çıkartsınlar kesin alacağım demişti, ama forma çıkınca bu ne biçim forma bu ne rezillik ben buna kuruş para vermem yazmış, oysaki çok beğendiğini söylediği forma ile aynı tasarımdaki forma tek fark photoshop ile biraz daha canlılık verilmesi renklere. ama aynı forma, alıntı yapınca arkadaş kızdı neden benim mesajımı alıntı yaptın,

demek istediğim şimdi burada çıkıp ben Tekke gelirse forma alacağım diyenler çıkıp sonrasında formalar çok pahalı, yok takım kötü, yok ürünler berbat bahaneleri ile karşımıza çıkmayacakları ne malum,

tanıtım iyi yapılmalı, transfer kesinleşince sadece forma ile değil daha uygun fiyatlı güzel ürünlerde hazır bulundurulmalı ki satışlar olsun,

ama gel gör ki yukarıda saydığım nedenlerden dolayı ben forma forma satışlarında patlama olacağına inanmıyorum, bizim en iyi yanımız eleştiri ama asla icraat değil,

benim gönlüm ister ki Fatih gelsin imza atsın Ts Club lar kalabalıktan girilemez hale gelsin, ama işte olacağına hiç ihtimal vermiyorum

Recep yazına katılıyorum, geçen yıl gerçekten inanılmaz goller kaçtı, ama bazen şans ta olması gerekir, Denizli maçı, bir sezonda kurtaramadığı kadar gol çıkardı kaleci, bir direk dibinden diğerine uçtu adam, olmayınca olmuyor bazen, o maçta Gökhan'ın atamadığı golün aynısını son maçta Guiza da atamadı,üstten auta çıkan pozisyon 1 e 1 aynı pozisyon aynı mesafe aynı vuruşlar,

Fatih farklı tabi ki, özellikle kafa vuruşları, olmayacak pozisyonda olmayacak kafa golleri atıyor, Bulgaristan ile oynanan hazırlık maçı, fenere attığı 2. gol, yere inmeden ayak içi ile, fenere kadıköyde attığı kafa golü, daum söylemişti zaten ayın hatta yılın golü, 10 tane rüştü olsa alamazdı diye,

Herkesin gönlünden geçen en iyi dilekleri gerçekleşsin, ama lütfen diyorum yine, diğer oyuncularımıza da az da olsa değer verilsin, gol atınca alkışlayıp kaçırınca yerin dibine sokulmasın, Futbol 3 ihtimalli bir oyun ve oyuncular her zaman aynı performansı gösteremezler, neden bu duruma geldiklerini araştırmalı sonra eleştirmeliyiz,

çıkmış dengesizin teki haber61 e yorum yazmış bu adam iyi bir ders verilmeden gönderilmemeli Trabzon'dan mesaj çok açık, dövülmeli diyor vatandaş, ondan sonra neden bize gelmez iyi oyuncular neden gelsin siz olsanız gelirmisiniz
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      en son kayseri maçına gittim sinirden elim ayağım titreyince daha gitmedim inş. 2. yarıda maçları huzurla seyredecegiz
                      sen yine galibiyet görmüşsün, son 2 maçım bjk ve gs maçları.

bjk o kadar koymadı da gs maçından sonra kesin karar verdim.Fatih Tekke alınmazsa destek mestek yok.2-3 tane züppe p.çin karşımızda horon oynaması için mi gideceğiz maçlara.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Videolari lütfen degerlendirmeyelim

Ozaman Umutun Videosunu degerlendirebilirz. Umutu tanimayan, bu Videoyu görse, derki "bu adam Barcada oynar"
                        http://www.youtube.com/watch?v=C1e7FfxNWa8
                        ben değerlendirmeyeceğim bu videyu, ben yapmıştım da ondan yane
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ya bide benim aklımı kemiren olay transfer inşallah cumaya kadar açıklaınr yoksa finaller başlıyor. ders mers çalışılmıyor aklımız hep burda kalıyor.
                          TRABZONSPOR
                          Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                          Mesut Keleş (19)

Yorum

Neden ?

Alanzinyoyu youtubeden bakarak beğedik hepimiz, hatta burda ismi geçen çoğu topçuyu ?

Kaldı ki, merak etmeyin, Zenit kulübüne Umut - Fatih takası bile önerildi, dediğiniz gibi olsaydı bugün takas olmuştu...

Kaldı ki bu genç yaşınız ile, hele ki 4-5 sene öncesini bu kadar net hatırlayıp yrumlarda bulunmanız ayrı bir beceri öyküsü...

Yorum

sana katılıyorum kesınlıkle

bızım orta sahamız cok zayıf bunu gs ve ozellıkle fb macında cok ıyı gordduk
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Hamucera,

Bu sayfada en çok ters düştüğüm isimlerin başında geliyorsun.

Ama bakıyorum da, düzgün konuştupumuzda aynı dili konuşuyrouz.

Dediğim gibi Fatih geldi sorunlar bitti değil, Bu sadece gol sorununu bir nebze çözer ve Yönetimin ömrünü uzatır. Zaten yönetimde çok sevdiğinden değil, bizim baskımızdan ve koltuk sevdasından alıyor bu adamı.

Şans tabiki önemli bir faktör, ama bazen de, 10 topun 7 tanesini kalecinin üzerine vurmayacaksın, kafa topuna çıktığında kafanın üstü ile vurmayacaksın.

Yani aslında iş sonuçta yine de beceriye ve yeteneğe kalıyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X