Arkadaşlar devre arasına daha 2, hafta var artı devre arası uzunca bir transfer dönemi var biraz sabredelim yönetimin belkide bu konuda kaynak girişimleri vardır.Şu anda yönetim mevcut futbolcuların parasını ödemek için çabalıyor tekke transferi 2,inci planda bu olayı düzelttikten sonra zenitle görüşülecektir biraz sabredelim saygılar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende bunu diyeceğdum.
Yalniz sadri sener aciklamanin devaminda zenitle masaya oturacagiz demis.
Buna karsi fatih in menajeri can karyagdiya henüz kimseyle anlasmadik demis.
Kim dogru söylüyor,cözemedim."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAciklama ne zamanin bilmiyorum.
Yalniz sadri sener aciklamanin devaminda zenitle masaya oturacagiz demis.
Buna karsi fatih in menajeri can karyagdiya henüz kimseyle anlasmadik demis.
Kim dogru söylüyor,cözemedim.
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzde 1,ay var sabredelim üstte yazdım bu transferle ilgili olası olucakları renktaş.
Artik fatih transferinin bitirilme süreci baslamistir,yönetim futbolcularin paralarinin kaynagini bulurken pekala fatih transferini de yürütebilir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sabrederim de yönetim harekete gecmeli.
Artik fatih transferinin bitirilme süreci baslamistir,yönetim futbolcularin paralarinin kaynagini bulurken pekala fatih transferini de yürütebilir.
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmuyor dostum öyle 1,aylık bir süreç var pazarlık süreci uzuyacak tekke sorun çıkarmaz ancak şu anda kulüp sık bogazdadır."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporda transfer bitmedigi gibi para da hicbir zaman bitmez,endiselenme sen.
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır renktaş katılmıyorum 2011 yılı sonu borç 200 trilyon olucak sonrada hacizler alıcaklarla ugraşırız.
Sadece senol günesin gelisiyle bence kulüp 1 trilyon kasa yapmistir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBorclanarak büyüyecegiz renkdas,baskan öyle diyo.
Sadece senol günesin gelisiyle bence kulüp 1 trilyon kasa yapmistir.
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır renktaş katılmıyorum 2011 yılı sonu borç 200 trilyon olucak sonrada hacizler alıcaklarla ugraşırız.
elindeki veriler, bizimlede paylaşır mısın?şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl neye göre hesapladın cobts?
elindeki veriler, bizimlede paylaşır mısın?
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübün geliri ne kadar gideri ne kadar bu zaten dengesiz hep eksi çıkıyor..Şimdi tekke filan diyoz 10 trilyon bu transfer diyelim sezon sonu transfere gine 10,15 trilyon arası harcadıgımızı farzedelim.Bütçe zaten en az 10 trilyon ekside devre arası vs bi 5,ile 10 trilyon arasıda orada gitti diyelim yıl sonu faizlerle bu borç 200 trilyonu aşar benden demesi buda sıradan bir hesaptır kagıt kalem hesabıyla kulüp büyük bir çıkmazın eşigindedir benden söylemesi.
eğer siz gelir gider dengesinde eşitliğe bakarak yorum yaparsanız kulübün geçmişte ve şu anda yapmış olduğu bütün karşılığı olan yatırımları yok saymış olursunuz.özellikle bizim kulübümüz için tscell,hes projesi gibi karşılığı tam kapasiteyle alınamamış hatta neredeyse hiç alınamamış yatırımlar varken kulübün gelir gider dengesinin bozuk olması çok normal.ve bu yatırımların karşılığı alınmadıkçada bozuk olacaktır.
senin yazdıklarını yazıyorum:devre arası fatih tekke sınavı 10 trilyon,bütçe ekside 10 trilyon,sezon sonu da 10 trilyon harcama olur,10 trilyonda havaya o bu gideri olur.toplamda 40 trilyon eder.bizim borcumuz 90 trilyon olarak açıklandı eklersen 130 trilyon eder.
ayrıca bu kadar giderin içerisinde hiç mi gelir olmayacak.nike bize sponsorluk parasını sezon sezon veriyor,ts club'ın gelirleri,sitenin reklam gelirleri,sponsorluk gelirleri,stad gelirleri.vs....neden hesaplanmıyor
farzet ki bu hesaplanmış hali olsun 130 triilyon borcu 200 trilyona dayanması için arada 70 trilyon var,hangi banka %50 faiz uyguluyor çekilen kredilere merak ediyorum,kulüp yoksa tefecilerin elinde mi?
2-3 başlıkta yazmışsın inatla 200 trilyon borç ama böyle insanları korkutmaya gerek yok
kulübümüzün borcu 93 trilyondur diye hesaplandı ve açıklandışimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA4 kağıda kocaman harflerle
FATİH TEKKE
yazdım ve azönce kulübe faksladım.
Başka hiçbirşey yazmadım. Çünkü okumayacaklar.Seninle bir ömür Şenol hocam...
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar devre arasına daha 2, hafta var artı devre arası uzunca bir transfer dönemi var biraz sabredelim yönetimin belkide bu konuda kaynak girişimleri vardır.Şu anda yönetim mevcut futbolcuların parasını ödemek için çabalıyor tekke transferi 2,inci planda bu olayı düzelttikten sonra zenitle görüşülecektir biraz sabredelim saygılar.
İnan, dün kulübü aradığımda Altuğ Atalay da bu dediklerinin aynısını bana söyledi. Artık şüphelerim ciddi oranda artıyor, bilmem anlatabildim mi ?
Transfer dönemine 2 hafta kalabilir, bu Fatih ile anlaşılmaması için bir sorun değil. Reejkard ile GS Bülent Korkmaz göreve geldiğinde anlaşmış. Sen anlaş, ön protokolünü yap, en azından baskıyı azalt, formaları bas, satışa başla, tam takır kuru bakır kasanı doldurmaya başla. Ama yok, biz yumurtay tam ağzına getirmeyi çok seviyoruz, son ana kadar bahane üreteceğiz ya yapmayız erken bir iş biz.
Transfer için kaynak olayına gelirsek, böyle bir durum yok, Başkanın son açıklamalarını okursanız göreceksiniz, Başkan Şenol Güneş'i mağdur etmeyecek kadar bir transfer bütçesi vereecğiz kendisine dedi. Bu da başkanın canlı yayın ağzından çıkan laflarıdır.
Transfer için iyi bir bütçe hazırlayan Başkan Fatih Transferi için mi para bulamayacak.
Artık şu iş anlaşılsın Fatih transferi para ile alakalı değil, belki de uğur'un dedikleri vardır, ama para değil, kaldı ki bu kadar yiyenler artık hizmet içinde parayı bir zahmet bulsunlar...
Yorum
Yorum