Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu yönetime zerre güvenim kalmadi simdi ayak cekiyolar senol günese tam yetki verdik falan filan
    Kaptani almayacak bu kadar basit üstelemenin anlami yok bu yönetimden bir cacik olmaz
    uykusuz kaldim kac gündür fatihle anlastilar anlasmadilar diye ayib yahu
    TARAFTARA KÜFÜR ET DAHA SAYIN MUHTEREM BASKAN
    yaziklar olsun be

Yorum

• menejeri derkibize teklif gelmiş deil ama gelirse hertürlü fedekarlıa hazırız askerlik konusundada Fatihin bir sıkıntısı yok herkes emin olsun...
      Başkan bahane arasa iyi olur...
      61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
      RUHUNUZ YETER

Yorum

• Olası fener mağlubiyetinden sonra oluşacak krizi Fatih ile yumuşatmak için bekliyodurlar belki de.
        Özkan SÜMER

Yorum

• Bazı mesajlar, bu takımda oynayan çok çok değerli diğer oyuncularımızı üzecek, Trabzonspor taraftarından uzaklaştıracak hareketleri çok güzel hareketlermiş gibi sunuyor. Ifrat ile tefrit... Birisi yönetim, birisi taraftar...

Yorum

• Kac gündür gözlerim doluyo Fatihi izlerken Videolarini izlerken
            Sadri sener sana yalvariyorum bize Kaptani getir

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olası fener mağlubiyetinden sonra oluşacak krizi Fatih ile yumuşatmak için bekliyodurlar belki de.
              O zaman ne yapmamız lazım Fener maçını kaybetmek için duamı etmemiz lazım ..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Allah askina aranizda cok muhterem Baskanimizin Kaptanimizi yuvaya kazandiracagina en ufak bir inanci varmi????
                samimi olalim

Yorum

• iş para meselesi.para bulunursa gelir.askerlik falan bahane hep.
                  Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                  Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Bu yönetimi yaptığı onca yanlış götürmez de Fatih'i alamamak götürür Bu da bir garip. Onca şeyler yaşandı geldiklerinden beri ama Fatih'i almazlarsa defolsunlar diyoruz taraftar olarak. Bu da bir bahane olacaksa alamasınlar ve gitsinler bence!
                    #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iş para meselesi.para bulunursa gelir.askerlik falan bahane hep.
                      İkiside bahane..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O zaman ne yapmamız lazım Fener maçını kaybetmek için duamı etmemiz lazım ..
                        Olası yazdım dikkat ettiysen.

Yani her halukarda fener maçının sonrası.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Bu sadri sener napmaya calisiyo
                          Menejeri diyoki teklif yok
                          muhterem baskan diyoki parada anlastik diyo aklim almiyo

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sabredelim arkadaşlar bencede zor transfer ama bekliyelim.
                            Güzel kardeşim sen hangisinin acaba merak ettim?

Sadri Şener mi?
                            İhsan Alioğlu mu?

Söylede rahatlayalım yahu..

Yorum

• Az önce Trt spor haberlerinde fatih tekke transferinde sona yaklastigimiz söylendi.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Az önce Trt spor haberlerinde fatih tekke transferinde sona yaklastigimiz söylendi.

Bende bunu diyeceğdum.
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

Yükleniyor...
                                X