Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu bilader bu işin sorunu para değil, ama olaki para.

Yerken bana mı sordular, kasayı o hale getirene kadar bana mı sordular, 100 trilyonu aşmış boorcu yaparken bana mı sordular, konuşturmayın beni, ceza almak istemiyorum, herkes hak ettiğini yaşar.

Alacaklar, hemde .... alacaklar.
    Şu anda durum çok karışık valla renkdaş tekke transferi zaten çok zor bi transfer yönetim inşallah engelleri aşar.

Yorum

• Bak bilader, birşey biliyorda mı konuşuyorsun, yoksa bilmeden mi bilmiyorum. Ama takmışsın ağzına bir laf gidiyorsun, para mara hikaye, paranın hikaye olduğu bir yerde peşin ödenecek bir bonservis bedeli için Başkan Tekke gelirim desin ben zeniti takmıyorum demez.

Adam peşin verecek bonservisi takmıyor, taksitle ödeyeceği Fatihin parasını mı kafaya takıyor.

Biraz mantıklıkonuşun, Fatihin derdi para değil, adam 1 trilyon prasını bırakmış gitmiş zamanında, sanki bilmiyorlar bunu ???

Yorum

Bak bilader, birşey biliyorda mı konuşuyorsun, yoksa bilmeden mi bilmiyorum. Ama takmışsın ağzına bir laf gidiyorsun, para mara hikaye, paranın hikaye olduğu bir yerde peşin ödenecek bir bonservis bedeli için Başkan Tekke gelirim desin ben zeniti takmıyorum demez.

Adam peşin verecek bonservisi takmıyor, taksitle ödeyeceği Fatihin parasını mı kafaya takıyor.

Biraz mantıklıkonuşun, Fatihin derdi para değil, adam 1 trilyon prasını bırakmış gitmiş zamanında, sanki bilmiyorlar bunu ???
        Ben bişey biliyomda konusuyom bu transfer için yönetim ödemelerden sonra yani kaynek bulduktan sonra yani 1hafta bilemedin 3,hafta sonra girişime başlar.

Yorum

• Peki derdi olan yönetim geçen seneki Özakın bulduğu azeri iş adamını neden kabul etmedi ?

Yorum

• Başkan desin ki Şu kadar forma ve kombine satılsın Fatih Tekke'yi getireyim bakın neler oluyor...
            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Para yok diyen yönetim Gabriç'e 2,5 m. euro'yu nerden buldu.

Kaynak aramak falan hikaye; satsınlar madem Gökhan'ı para yoksa.
              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkan desin ki Şu kadar forma ve kombine satılsın Fatih Tekke'yi getireyim bakın neler oluyor...
                İmkansız birşey olsa derdi de ; biliyor imkansız olmadığını damardan giriyor siz bu takımı karşılıklı mı seviyorsunuz gibi laflarla.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Biride forma alalım demiş kaçınız forma alıyoki yada ts clup tan ürün alıyor ürünler hep elde kalıyor.

Yorum

• Valla benim damarlar tıkalı zaten..
                    tek çare sultANJİYO...

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biride forma alalım demiş kaçınız forma alıyoki yada ts clup tan ürün alıyor ürünler hep elde kalıyor.
                      Biri derken?
                      Uslubuna dikkat et.

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biride forma alalım demiş kaçınız forma alıyoki yada ts clup tan ürün alıyor ürünler hep elde kalıyor.
                        Al işte sezon başındaki çoluk çocuk sohbeti, Reklam mı yapalım, buyur yapalım bilader,

Çubuklu formayı aldım,
                        Taraftar Kartı aldım,
                        Trabzonsporcelle için başvurumu yaptım geçiyorum hafta içi
                        Trabzonspor kredi kartımı aldım, harcama tutarım (3000 lira civarı)
                        Atkı bere seti vb eşyalarım kış için hazır
                        Deplasmanlara gidiyoruz maddi durum el verdiğince

Daha saymaya gerek var mı ?

Bu şekilde olan kaç taraftar var biliyor musun sen bu sitede ?

Ezbere konuşma, kimse kimseye görevini öğretmesin, taraftar görevini yapıyor, yönetimde yapacak, taraftarı karşısına almayacak...

Yorum

• Arkadaşlar herkes konuşuyor burda forma alalım vs diyor kaçınızda ts clup ürünü var allah aşkına mecidiyeköy ts clup ı sürekli ziyaret ediyorum 15,dakika ile 30 dakika arası kalıyorum alışveriş için bu dakika zarfında gelen kişi sayısı bi elin parmakları kadardır.Diger store lara bakıyom agzına kadar dolu yani lafla taraftarlık olmuyor her trabzonsporlu 1,forma alsa heryıl gör ozaman ekonomiyi.

Yorum

Al işte sezon başındaki çoluk çocuk sohbeti, Reklam mı yapalım, buyur yapalım bilader,

Çubuklu formayı aldım,
                            Taraftar Kartı aldım,
                            Trabzonsporcelle için başvurumu yaptım geçiyorum hafta içi
                            Trabzonspor kredi kartımı aldım, harcama tutarım (3000 lira civarı)
                            Atkı bere seti vb eşyalarım kış için hazır
                            Deplasmanlara gidiyoruz maddi durum el verdiğince

Daha saymaya gerek var mı ?

Bu şekilde olan kaç taraftar var biliyor musun sen bu sitede ?

Ezbere konuşma, kimse kimseye görevini öğretmesin, taraftar görevini yapıyor, yönetimde yapacak, taraftarı karşısına almayacak...
                            ..........
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• FB maçı organizasyonunda desteğinizi göremedim.
                              Gözümden mi kaçtı?

Yorum

• Kaptan ya dönecek ya da dönecek...
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Çalışıyor...
                                X