İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bak bilader, birşey biliyorda mı konuşuyorsun, yoksa bilmeden mi bilmiyorum. Ama takmışsın ağzına bir laf gidiyorsun, para mara hikaye, paranın hikaye olduğu bir yerde peşin ödenecek bir bonservis bedeli için Başkan Tekke gelirim desin ben zeniti takmıyorum demez.
Adam peşin verecek bonservisi takmıyor, taksitle ödeyeceği Fatihin parasını mı kafaya takıyor.
Biraz mantıklıkonuşun, Fatihin derdi para değil, adam 1 trilyon prasını bırakmış gitmiş zamanında, sanki bilmiyorlar bunu ???
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak bilader, birşey biliyorda mı konuşuyorsun, yoksa bilmeden mi bilmiyorum. Ama takmışsın ağzına bir laf gidiyorsun, para mara hikaye, paranın hikaye olduğu bir yerde peşin ödenecek bir bonservis bedeli için Başkan Tekke gelirim desin ben zeniti takmıyorum demez.
Adam peşin verecek bonservisi takmıyor, taksitle ödeyeceği Fatihin parasını mı kafaya takıyor.
Biraz mantıklıkonuşun, Fatihin derdi para değil, adam 1 trilyon prasını bırakmış gitmiş zamanında, sanki bilmiyorlar bunu ???
Yorum
-
İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan desin ki Şu kadar forma ve kombine satılsın Fatih Tekke'yi getireyim bakın neler oluyor...Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiride forma alalım demiş kaçınız forma alıyoki yada ts clup tan ürün alıyor ürünler hep elde kalıyor.
Uslubuna dikkat et.Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiride forma alalım demiş kaçınız forma alıyoki yada ts clup tan ürün alıyor ürünler hep elde kalıyor.
Çubuklu formayı aldım,
Taraftar Kartı aldım,
Trabzonsporcelle için başvurumu yaptım geçiyorum hafta içi
Trabzonspor kredi kartımı aldım, harcama tutarım (3000 lira civarı)
Atkı bere seti vb eşyalarım kış için hazır
Deplasmanlara gidiyoruz maddi durum el verdiğince
Daha saymaya gerek var mı ?
Bu şekilde olan kaç taraftar var biliyor musun sen bu sitede ?
Ezbere konuşma, kimse kimseye görevini öğretmesin, taraftar görevini yapıyor, yönetimde yapacak, taraftarı karşısına almayacak...
Yorum
-
Arkadaşlar herkes konuşuyor burda forma alalım vs diyor kaçınızda ts clup ürünü var allah aşkına mecidiyeköy ts clup ı sürekli ziyaret ediyorum 15,dakika ile 30 dakika arası kalıyorum alışveriş için bu dakika zarfında gelen kişi sayısı bi elin parmakları kadardır.Diger store lara bakıyom agzına kadar dolu yani lafla taraftarlık olmuyor her trabzonsporlu 1,forma alsa heryıl gör ozaman ekonomiyi.
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl işte sezon başındaki çoluk çocuk sohbeti, Reklam mı yapalım, buyur yapalım bilader,
Çubuklu formayı aldım,
Taraftar Kartı aldım,
Trabzonsporcelle için başvurumu yaptım geçiyorum hafta içi
Trabzonspor kredi kartımı aldım, harcama tutarım (3000 lira civarı)
Atkı bere seti vb eşyalarım kış için hazır
Deplasmanlara gidiyoruz maddi durum el verdiğince
Daha saymaya gerek var mı ?
Bu şekilde olan kaç taraftar var biliyor musun sen bu sitede ?
Ezbere konuşma, kimse kimseye görevini öğretmesin, taraftar görevini yapıyor, yönetimde yapacak, taraftarı karşısına almayacak...I am not in danger , I am the danger..
Yorum
Yorum