Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kral neler yapmış bu hafta ? Gol atmış , asist yapmış direkten dönmüş , Kafasını çizgiden çıkarmışlar.. İzlemenizde fayda var..

Yorum

• Yok artık..
      Yeter ...
      Yeter artık..

Bu kadar mı ezilir adam..
      Hiçmi vicdanın yok..
      Bu ne acımasızlık?
      İnsaf..

Bu kadarmı madara edilir bir kaç zavallı..
      Bir tokat sağ yanağına,bir tokat sol yanağına..
      Bir daha,bir daha,bir daha..

Anla artık ,sen gol attıkça Trabzon'da birileri kahroluyor..
      Sen gol attıkça birileri eziliyor ,büzülüyor..
      Kem küm bile edemiyor..
      Kem küme bile fırsat vermezmi insan?
      Bu ne şiddet,bu ne celal..

Yaşlıydın,sigaracıydın ya..
      Sigaranın markasını söyle,hayatımda hiç içmedim gidip iki paket alıp başlayacağım hemen..
      Senin sigara nefes açıyor,nefes..
      Senin sigaranın dumanı taa Petersburg'tan Trabzon'da birilerini nefessiz bırakıyor..

Seni bekliyor gençlerimiz..
      Seni bekliyor çocuklarımız..
      Çünkü artık gençlerimizin,çocuklarımızın ,kötü adamlar yüzünden sonu kötü bitecek masalının son umudusun..
      Sen onların masal kahramanısın..

Anlamadılar,anlayamadılar..
      Söylendi halbuki,bu transfer filan değildir..
      Bu bir ruh çağırma seansı,bu sürgün kralın muhteşem dönüşüdür..

Bu, çocuklar mahallede öbür mahallenin iriyarı kötü çocuklarından dayak yerken, ağabeylerinin birden bire sokağın başında belirip "ne oluyor ulan burda" narasıdır..

Anlamadılar,anlamakta istemediler..
      Üstelik bu sevgiyi küçücük dünyalarına hapsetmeye kalktılar..

Ne diyelim,Allah'larından bulsunlar..

Yorum

• Kaptanın keyfi yerinde, her hafta atıyor, futbolunu ortaya koyuyor, ama ben birilerinden çıkıp şunu söylemesini bekliyorum...

- Rusya ligi ile Türkiye ligi kalite olarak bir değil, burası daha fiziki güce dayalı, o yüzden geldiğine aynı olamaz, hem 1 yaş daha yaşlanmış olacak.

Hayde be birileri hayde, bir tek bu kaldı söylemediğiniz.

Onu da söyleyin derin bir kahkaha atayım size.

Yorum

• senı bekliyoruz kral ...! formalarımız hazır o haberi bekliyoruz o yazıyı bekiyoruz
          Fatih Tekke Trabzonsporda.!
          9 numara Fatih Tekke
          formalarımız hazır kaptan seni bekliyoruz karşılamak için

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok artık..
            Yeter ...
            Yeter artık..

Bu kadar mı ezilir adam..
            Hiçmi vicdanın yok..
            Bu ne acımasızlık?
            İnsaf..

Bu kadarmı madara edilir bir kaç zavallı..
            Bir tokat sağ yanağına,bir tokat sol yanağına..
            Bir daha,bir daha,bir daha..

Anla artık ,sen gol attıkça Trabzon'da birileri kahroluyor..
            Sen gol attıkça birileri eziliyor ,büzülüyor..
            Kem küm bile edemiyor..
            Kem küme bile fırsat vermezmi insan?
            Bu ne şiddet,bu ne celal..

Yaşlıydın,sigaracıydın ya..
            Sigaranın markasını söyle,hayatımda hiç içmedim gidip iki paket alıp başlayacağım hemen..
            Senin sigara nefes açıyor,nefes..
            Senin sigaranın dumanı taa Petersburg'tan Trabzon'da birilerini nefessiz bırakıyor..

Seni bekliyor gençlerimiz..
            Seni bekliyor çocuklarımız..
            Çünkü artık gençlerimizin,çocuklarımızın ,kötü adamlar yüzünden sonu kötü bitecek masalının son umudusun..
            Sen onların masal kahramanısın..

Anlamadılar,anlayamadılar..
            Söylendi halbuki,bu transfer filan değildir..
            Bu bir ruh çağırma seansı,bu sürgün kralın muhteşem dönüşüdür..

Bu, çocuklar mahallede öbür mahallenin iriyarı kötü çocuklarından dayak yerken, ağabeylerinin birden bire sokağın başında belirip "ne oluyor ulan burda" narasıdır..

Anlamadılar,anlamakta istemediler..
            Üstelik bu sevgiyi küçücük dünyalarına hapsetmeye kalktılar..

Ne diyelim,Allah'larından bulsunlar..

hocam eline yüreğine sağlık ya gerçekten sultan'ın gelmesini o kadar çok istiyorum ki bu yazını okuduktan sonra içim bi tuhaf oldu gelecek İNŞALLAH SULTANIMIZ.................."tüylerim diken diken oldu ya offf sultanımı tekrar BORDO MAVİ forma altında düşünemiyorum süper bir şey ya kimse anlayamaz bu sevgiyi sadece trabzon'lu anlar bu sevgiyi........
            En son Alp Yavuz 13 tarafından düzenlendi; 27.10.2009, 10:55.
            EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• - Fatih Tekke dersem ne dersiniz?, Transferi için epey uğraştınız.

Fatih Tekke bizim çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Trabzonsporluluğu da tartışılmaz. Şu an transfer dönemi değil ama o dönem geldiğinde Fatih Tekke'nin de başka kulübe transfer olma şansı olabilir, Trabzonspor'un da Fatih Tekke'yi transfer etme şansı olabilir.
              - Herhalde Fatih Tekke'yi yine istersiniz.

Elbette ki isteriz. Bizim için çok önemli bir oyuncu.

Ünal Karaman
              Haber61
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Tekke ile yakın temas

Bordo-Mavili yönetimin, ara transferde renklerine bağlamayı planladığı Zenitli yıldız oyuncuyla sıcak ilişkileri korumaya özen gösterdiği öğrenildi. Bu konuyla Ünal Karaman ilgileniyor.

Karadeniz temsilcisinde yönetimin ara transferde patlatmayı planladığı Fatih Tekke bombası için şimdiden girişimleri hızlandırdığı öğrenildi... Zenit’te harikalar yaratan deneyimli golcüyü alarak hem takımın hücum zenginliğini artırmayı planlayan hem de taraftarların gözünde kredisini yükseltmeyi hedefleyen Bordo-Mavili idareciler, şimdilik Fatih Tekke ile dirsek temasında. Takımın eski kaptanıyla sportif direktör Ünal Karaman’ın sık sık görüştüğü bildirildi. Yönetim ise Fatih Tekke için bir bütçe oluşturma hazırlığında.

Bütçe hazırlığı
                Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra sözleşmesi 2010’un Ağustos ayında bitecek futbolcu için Rus temsilcisinin kapısı çalınacak. Transferde Fatih Tekke’nin tavrının da her iki taraf açısından belirleyici unsur olacağı edinilen bilgiler arasında. Bilindiği gibi Fatih Tekke için geçen transfer sezonunda bir son dakika atağına kalkılmış ama aradaki fiyat farkları sebebiyle imza başka bahara kalmıştı.

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.youtube.com/watch?v=Idf8L...layer_embedded

Kral neler yapmış bu hafta ? Gol atmış , asist yapmış direkten dönmüş , Kafasını çizgiden çıkarmışlar.. İzlemenizde fayda var..

youtube'a giremiyorum da başlığını söylerseniz ben de başka yollarla girdikten sonra başlığını yazıp izleyebilirim böylelikle
                  "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    youtube'a giremiyorum da başlığını söylerseniz ben de başka yollarla girdikten sonra başlığını yazıp izleyebilirim böylelikle
                    25.10.2009. Чемпионат России. Зенит - Спартак (Нальчик) 2:2

Yorum

• Hala tam güvenemiyorum ben bu yönetime.Devre arası yine bir kıllık yapacaklar sanki.
                      Ya da sankisi fazla.
                      Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• "Trabzon'a dönmek istiyorum"

Trabzonspor'un alt yapısından yetişerek önemli başarılara imza attıktan sonra Rusya'nın Zenit takımında Türkiye'yi başarıyla temsil eden Fatih Tekke, "Rusya'da hem ülkemizi, hem de Trabzon'u başarıyla temsil ettiğimiz için mutlu oluyoruz" dedi.

Takımıyla lig şampiyonluğu, UEFA Kupası, UEFA Süper Kupası kazanmanın sevincini yaşayan Fatih Tekke, yaptığı açıklamada, Rubin Kazan takımında oynayan Trabzospor'dan takım arkadaşı Gökdeniz Karadeniz'i de işaret ederek, "Bizim başarımız, Türkiye'nin başarısı. Rusya'da da müslümanlar var. Onlar inanılmaz derecede maçlarımızı takip ediyorlar. Ülkemiz için burada başarılı olmaya çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Başarılı olduğumuz, gol attığımız, takıma faydalı olduğumuz zaman çok güzel duygular hissediyoruz" dedi.
                        Gökdeniz'in geçen hafta Barcelona'ya gol atmasına çok sevindiğini ifade eden Fatih Tekke, "Barcelona maçından sonra Gökdeniz'i aradım tebrik de ettim. Türkiye'de de epey konuşuldu. Güzel bir şey. Bir Türk oyuncusunun Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'ya, hem de Nou Camp Stadı'nda galibiyet golünü atması, çok güzel bir şey" diye konuştu.

"TABİ Kİ DÖNMEK İSTİYORUM..."
                        Fatih Tekke, Rusya'da ligin bitimine 1 aylık bir süre kaldığını belirterek, "Şu ana kadar 10 haftadır oynuyorum. Allah'tan sakatlığım yok. Gayet iyi gidiyor benim açımdan. Geri kalan maçları iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Ondan sonra ne olur bilemiyorum. Zenit Kulübü'nün tekrar benimle masaya oturmak gibi bir düşüncesi olduğunu biliyorum. Kasım'da böyle düşüncelerini bana ifade edecekler. Ama şunu söylüyorum, Türkiye'ye dönmek tabi ki istiyorum, özellikle Trabzonspor'a dönmek istiyorum. Tabi ki bu benim isteğim. Sözleşmem ağustos ayında bitiyor. Ama o dönem kulübümün tavrı ne olur onu bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

GENÇ OYUNCULARA TAVSİYELER
                        Fatih Tekke, Trabzonspor altyapısında yetenekli oyuncuların bulunduğunu bildiğini kaydederek, şunları söyledi: "Fakat bu oyunculara dışardan hep negatif şeyler veriliyor. Olumlu şeyler hiç verilmiyor. Bazen oyuncu da alamıyor. Buna eğitim deyin, kültür deyin. Bir oyuncu kitap okumayı sevmeli. Genç bir oyuncunun en iyi arkadaşı kitap olmalı. En iyi arkadaşı başkaları olmamalı. Kötü yerlerde vaktini geçirmemeli, işini yapmalı. Burdaki oyuncular yetenek olarak Türk oyuncusundan önde değil ama çalışma olarak çok farklı. Sahanın içerisinde idmanın başından sonuna kadar yüzde yüz konsantrasyon ile çalışıyor. Eksiği varsa idman öncesi veya sonrası çalışıyor. Çalışıyor, çalışıyor. Bu işin çaresi çalışmak. Türkiye'deki gibi çalışmak değil. İnanılmaz bir çalışmadan bahsediyorum. Bahsettiğim yer de Rusya. İngiltere, İtalya, İspanya'yı düşünün. Nasıldır orası."
                        Yetenekli genç oyunculardan Trabzonsporlu Barış Memiş'i örnek gösteren Fatih Tekke, "Yetenekli oyuncu, iyi oyuncu ama zaman kaybediyor. 2-3 yıldır zaman kaybediyor. Şu ana kadar çoktan çıkmış olmalıydı. Eksikliği başka yerde aramamak lazım, çok çalışmak lazım. Çalışmak, çalışmak, çalışmak. Kendimizi yeterli gördüğümüz zaman olmuyor. Bu işi çok ciddiye almak lazım. Özellikle genç oyuncular, kötü bir mağlubiyetten sonra yapacakları tek şey çalışmak, daha fazla çalışmak" dedi.

"TRABZON'UN ÖNEMLİ OLDUĞUNU İDRAK ETMEK LAZIM"
                        Fatih Tekke, Türkiye'de taraftar baskısının hemen hemen her kulüpte olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti: "Trabzon'da biraz daha fazla olması gayet normal. Bu da bizim Trabzon insanının farkı. Bunu hep beraber sinerjiye, coşkuya dönüştürdüğümüz zaman, bu bize, camiaya olumlu yansıyor. Negatif yönde kullandığımız zaman tam tersine işler bir anda ters düz oluyor. O yüzden bence arkadaşlarımız önce şunu düşünmesi lazım. Bu takım formasının ne kadar önemli olduğunu, bu takımda oynamanın ne kadar önemli olduğunu, bu camianın ne kadar büyük bir camia olduğunun farkına vararak, insanların sahada görmek istedikleri coşkuyu, mücadeleyi göremediklerinden dolayı tepkiler verebildiğini bilmeliler. Bunları insanların bilmesi lazım. Çünkü Trabzonspor, birileriyle beraber bir yerlere gelmedi. Trabzonspor ile insanlar bir yerlere geliyorlar. Trabzonspor'un ne kadar önemli olduğunu idrak etmek lazım. Taraftar o mücadeleyi gösteren herkesi baş tacı yapmıştır. Taraftarın, o mücadeleyi, hırsı, isteği arzuyu, samimiyeti taşıyan oyuncuya negatif yönde çok fazla etki ettiğini düşünmüyorum."

Futbolcuların milyonlarca insanlar arasından seçilmiş kişiler olduğunu kaydeden Fatih, "Hayatınıza, yaşamınızı, çalışmanıza çok dikkat edeceksiniz. Trabzon, küçük bir şehir. Trabzon, kime kızacağını aslında yüzde 90 bilir. Bu doğru mudur, değildir tabi. Ama önce kişiler futbolcular kendilerini sorgulaması lazım. Ben ne kadar ne yapabiliyorum. Futbolda psikoloji de önemli. Avrupa gibi değil. Biz burada yenilsek de baskı hissetmiyoruz. Ama Türkiye'de bu böyle" diye konuştu

"FENERBAHÇE'NİN TEMPOSU İYİYDİ"
                        Fatih Tekke, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçını izlediğini belirterek, "Fenerbahçe Avrupada'ki tempoya yakın oynadı. Onun haricinde 3 yıldır seyrettiğim Türkiye ligi, kötü. Seyir zevki ve mücadele çok yok. Fenerbahçe, derbi maçta inanılmaz derecede oynadı. Fiziksel temposu iyiydi" dedi.

bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Ben alabileceğimize inanmıyorum.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• sen egeleceğin günü saati söyle biz seni omuzlarda karşılayalım büyük yürekli kaptan
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Geleceğine olan inancım hiç kalmadı keşke gelse

Yorum

• Bencede Gelmez Ama Gelsede Şu Umuta,Gökhana bi ders verse Topa Nasıl Vurulur Nasıl Pas Verilir,Nasıl Gol Atılır Gösterse. Umut'un Demesine Göre (Bu Baskı Altında C.Ronaldo Gelse Atamaz) Fatih Tekke (KAPTAN) Gelsede Görse Nasıl Atılıyo Goller Hemde Bi hafta atıpta tamam eski moralime kavuştum demeden her hafta birer ikişer sıralasa Transfer Döneminde Yaptığımız Ayıptan Sonra Gelirse Helal Olsun KaPTaN'a
                                Futbolcu Arkadaşlarla Fikstürü Önümüze Alıp Kendi Kendimize Puanlar Belirlerdik Samimi Olarak Söylüyorum Trabzon Deplasmanlarına Hep Sıfır Yazıyorduk ( RıDVaN DİLMEN)

Yorum

Yükleniyor...
                                X