Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sayın Trabzonspor Yönetimi;

Yaklaşık 1,5 senedir, gerek ulusal basında, gerekse yerel medya da eski Kaptanımız Fatih Tekke hakkında çıkan transfer dedikodularını okuyor ve takip ediyoruz. Transferin iki tarafı olan Siz ve Kaptanımız bu konuda birbirini pek de tutmayan tarzda konuşmalar yaparak kafalarımızın daha da karışmasına neden oluyorsunuz.

Geçen senenin sonunda Fatih Tekke transferi için çıkan çeşitli söylentiler devamlı olarak havada kaldı, hiçbirinin varlığı bir türlü ispatlanamadı, ve bu söylentiler Kaptanımızın çıkıp televizyonda konuşması ile bir anda son buldu. Transferin son gününde yapılan atak ise, biz taraftarlara çok da istekli bir hareket olarak gelmemekle birlikte tamamı ile taraftarın gazını alma operasyonu olarak algılandı.

Bu hafta içerisinde ise Başkanımızın yapmış olduğu açıklamalar, bizlere yine mi olmayacak bir iş için umut ediyoruz hissini yaşattı. Üzerinden 6-7 ay geçmiş bir olayı yeni bir şeymiş gibi yansıtmak, sanki atılan yeni bir adım varmış gibi göstermek, transferin olmasını en az biz Trabzonsporlular kadar isteyen Kaptanımızı bu işin sorumlusu olarak göstermeye çalışmak ve yuvarlak beyanatlarla futbol tabiri ile topu Kaptanımızın kucağına bırakmak kulübümüz içindeki yetkililere hiç yakışmamaktadır.

Biz Trabzonsporlular, sizlerin tabiri ile kulübün gerçek sahipleri, kaptanımızı gayet medeni bir şekilde geri istiyoruz. Bu isteğimiz kesinlikle ve kesinlikle manevi duygular eşliğinde değildir. Eskiye dönük günleri özlediğimiz için değil, Kaptanımızın bugün hem sahada hem de saha dışında oluşan birçok eksiği gidereceğinden emin olduğumuz için istiyoruz. Kulübümüzün maddi yapısı hakkında da sizlerin tahmininden daha fazla bilgi sahibi olduğumuzu hatırlatarak, artık sorun yapılmayacak konuların aşılmasını, ve birbirini çok seven bu iki Trabzonspor sevdalısının siz Trabzonspor yöneticileri tarafından kavuşturulmasını istiyoruz.

Saygılarımızla;

Trabzonspor Taraftarları…

Arkadaşlar yukarıda ki metini az önce yazdım. Ben bunun aynen Trabzonspor kulübüne göndereceğim. İnanıyorum ki ortak bir metin ile yine mail yağmuruna başlarsak bir ihtimal birşeyler yeniden alevlenebilir.

BMN ismini bilerek kullanmadım, sizlerde bu konuya dkkat ederseniz sevinirim.

Adres info@trabzonspor.org.tr

Yorum

• A4 kağıda kocaman harflerle
      FATİH TEKKE
      yazdım ve azönce kulübe faksladım.
      Başka hiçbirşey yazmadım. Çünkü okumayacaklar.
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Abi bizimkileri de okuyacaklarından atmadık ki, ölesine, belki bir ihtimal, merak ederlerde bir göz atarlar diye, fakirin ekmeği umut derler işte ondan bizimkisi....

Yorum

Abi bizimkileri de okuyacaklarından atmadık ki, ölesine, belki bir ihtimal, merak ederlerde bir göz atarlar diye, fakirin ekmeği umut derler işte ondan bizimkisi....
          Recep Abi Yazının Ardından Görsel Bir Şey Gönderelim.. Şu Meşhur Fotoğraf Gibi..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Abi bizimkileri de okuyacaklarından atmadık ki, ölesine, belki bir ihtimal, merak ederlerde bir göz atarlar diye, fakirin ekmeği umut derler işte ondan bizimkisi....
            Eline saglik. Senin hazirladigin metni de e-posta ile gonderecegim.
            Ama en ustune yine iri puntolarla FATİH TEKKE yazacagim

Yorum

• Recep senin metinle birlikte bunuda gönderdim ayrıca...

YÖNETİM DUY BU SESİ...
              FATİH TEKKEYİ İSTİYORUZ...
              61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
              RUHUNUZ YETER

Yorum

• Bu koluda yanlış anlamazlar inşaallah...
                61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                RUHUNUZ YETER

Yorum

• Arkadaşlar ben bir metin hazırladım, amatörce bişi oldu, içinde hem isteğimiz, hem bildiklerimiz hemde bizi az görmeyin mesajları olan bir yazı oldu, üzerine altına üstüne ne isterseniz ekleyin.

Dikkat çekelim yeter

Yorum

• Yani birşeyler açıklamaya çalışmanın vakti geçti bence.
                    Tek mesaj...
                    FATİH TEKKE
                    e-posta ya da faks kim ne yapabilirse.
                    Düşünsenize kulübe her gün sayısız faks ve e-posta geliyor ve sadece FATİH TEKKE yazıyor..
                    Ses getirir bence..

Yorum

• Bende gonderdim simdi insallah kaptan geri doner
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• 2. Fatih Tekke Operasyonu he.Bu sefer taraftar tek yumruk olacak gibi gözüküyor.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Gereken yapılmıştır
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• o zaman şimdi recep abinin iletisinden sonra şimdi ve defalarca FATİH TEKKE GÖNDERİYORUZ..............
                            EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Ben maili attım, şimdi de fax çekeyim bari, ne gerekiyorsa yapalım bakalım.

Yorum

• .... renkdaşlarım

FATİH TEKKE.........

( DAHA BÜYÜĞÜNÜ TABİ ..... )

BU ŞEKİLDE YOLLAYALIM...........
                                EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

Yükleniyor...
                                X