Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Niye gitmesin yahu...Şenol hoca da fb yi çalıştıracaktı...Hem de Ali Şen in başkanlığında...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Giderse benim için biter felan demem.Ama dumura uğrarım yani...

Yorum

• Fatih niye bitsin ki?
        Fatih'e gelene kadar bitmesi gereken çok insan var..
        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• gitmez diye düşünüyorum ama

gidersede bişey demeye hakkımıız yok

Yorum

• Üç ihtimal var...Haber mantık yürütmeye dayanabilir...Diğer yandan manajer kaynaklı bizimkilere baskı amaçlı olabilir...Ve son olarak gerçek olabilir...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• nerden çıkarıyosunuz gs ye gideceğini
              TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• haberlede gsnin transferlerini gösteerdikçe yutkunup duruyorum

manyakmı bu haldun ustunel yaa

Yorum

• ZTK yarı final 2. maç:90. dakikada oyuna giren Tekke Trabzonspor ağlarını havalandırıyor ve eski takımını kupa dışına itiyor.

Korkunç

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Tekkenin gelmesini herkes istiyor istemeyen yok ama almıyor adamlar ne yapalım şimdi molotof kokteylimi atalım ..
                    Döner bıçaklarıyla dalalım abi gerekirse
                    Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                    Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                    N.F.Kısakürek

Yorum

• istediği takıma gitsin İstanbul takımları hariç

Yorum

• Kaptan Zenitle idmanda

61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                        RUHUNUZ YETER

Yorum

• Yanlız kaptanın yüzüne bakılırsa gerçekten sadece idman olsun diye orda takıldığı belli.Ah yönetim ah ne olurdu şimdi kaptan takımla Diyarbakıra gidiyor olsaydı ne olurdu sizinde bizimde keyfimiz azda olsa en azından bu yönden yerinde olsaydı ama yok bize rahatlık yaramaz devam bunalıma...
                          RUHUNUZ YETER

Yorum

• Официальный сайт футбольного клуба «Зенит». Календарь игр. Новости. Матчи. Фото. Видео. Билеты. Трансляция. Вся информация

kaptan idmanda azda olsa gösteriyor videoda görmek isteyen varsa seyredebilir...
                            RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              özkan sümerin istafa edişini herkes hatırlasın dik duruş odur işte
                              Dik duruştan ziyade bırakıp kaçmak gibi gelmişti bana..
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• fatih galatasaraydamis

Yorum

Çalışıyor...
                                X