Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim bir önerim var bu konuda: eğer fatıh gs ye giderse,ts-gs macında tüm taraftarllar sarıkırmız formay giyip stada gitsin..bu durum iyi kapak olur yönetimee..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Murat, Amerikan think thank kuruluşlarının yaptığı gibi senaryo yaptırma bana
      Erdal, istediğin kadar think thank yap.
      Trabzonspor taraftarı, yönetimi kadar İRTİFA kaybetmedi daha, çok şükür
      En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 29.01.2010, 19:28.

Yorum

• haber doğru mudur değil midir bilemem ama tanıdığımız Fatih Tekke balık hafızalı değildir sami yen de ona yapılanları unutmaz o taraftarı sevindirmez!

Yorum

• Slm

Slm arkadaŞlar ben yenİ Üye oldum herkese İyİ keyİfler

Yorum

• Üstteki mesajı okumadan yazdın bunu değil mi Murat ...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• benim bu konuda bir önerim var arkadaşlar : eğer yönetim fatihin gs ye gitmesini izlerse,ilk ts-gs maçında tüm taraftar gs formasını sırtına geçirip stadyuma gitsin..bu durum iyi kapak olur yönetime...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Üstteki mesajı okumadan yazdın bunu değil mi Murat ...
                Erdal, hangisi ?

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  benim bir önerim var bu konuda: eğer fatıh gs ye giderse,ts-gs macında tüm taraftarllar sarıkırmız formay giyip stada gitsin..bu durum iyi kapak olur yönetimee..

içerisinde onlarca fanatik gs li barındıran bir klüp ve onun yönetimine mi kapak yapacaksın onlar bu duruma sevinirler be renkdaş!

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benim bu konuda bir önerim var arkadaşlar : eğer yönetim fatihin gs ye gitmesini izlerse,ilk ts-gs maçında tüm taraftar gs formasını sırtına geçirip stadyuma gitsin..bu durum iyi kapak olur yönetime...
                    Yok artık.....
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• seyfuna efil, Murat a inat mı yapıyorsun bunu ?
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Erdal, ona bakarsan, burada ki havaya göre Sivas maçında da A.Aker yıkılacaktı protestodan.
                        Ben taraftarı sizin kadar, sağ duyu yoksunu, aklı selimden uzak göremiyorum. Bu kulüple ilgili büyüklük olgusunun içi boşalmamış tek öğe taraftarı kalmıştır.
                        En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 29.01.2010, 19:29.

Yorum

• İBB maçımız saat 17 deymiş.. ne güzel haber değil mi?
                          Durun daha iyi haber bundan sonra..
                          Bir sonraki kupa maçımız da 16:30'da..

Şimdi transferin son 24 saatine girmişken TFF'yi mi protesto etsek Fatih Tekke'yi mi istesek yönetimden?
                          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Diyarbakır maçından sonra belli olur Fatih'in durumu.Fatih ile Şenol hocanın,Ünal hocanın ve başkanın buluşturulması sağlanmalı.
                            Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Erdal, ona bakarsan, burada ki havaya göre Sivas maçında da A.Aker yıkılacaktı protestodan.
                              Ben taraftarı sizin kadar, sağ duyu yoksunu, aklı selimden uzak göremiyorum. Bu kulüple ilgili büyüklük olgusunun içini dolduran tek öğe taraftarı kalmıştır.

Yönetici Haldun Üstünel, Zenit ve Fatih Tekke ile her konuda anlaştığı iddia edildi...
                              Yönetici Haldun Üstünel, Zenit ile Fatih"in bonservisi konusunda anlaştı. Ardından dün gece de Fatih Tekke ile görüşen Üstünel futbolcu ile asgari müştereklerde anlaşmaya vardı.

Üstünel yaptığı açıklamasında Fatih Tekke"nin son ana kadar Trabzonspor"dan haber beklediği ve Trabzonspor"un ciddi teklifi için zaman istediğini belirtti ancak Trabzonspor"dan ciddi bir hamle gelmeyince Fatih Tekke"nin G.Saray"a evet dediğini belirtti�

bence gitsin , gitmesinde ne yapsin ... bizde avni akerde fatih tekke diye bagiririz yine ... kafayi yiyecegim yahu .. git tekke kime gitmek istiyorsan git artik ...
                              "Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”

Yorum

• Bahadır, seç beğen al...

Yorum

Çalışıyor...
                                X