Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar bir türlü organize olamadık bari ibb kupa maçında organize olalım sahalara dalalım yırtalım enginleri ( burdaki engin özel isimdir kimse üzerine alınmasın ) taşalım , eyyyy yönetim eyyyy yönetim eğer fatih bunları haketseydi mesut çıkar söylerdi eğerki gadohorlu mesut söylemediyse yoktur öle bişey , organize olup türbünleri yıkalım
    bordo yürek

Yorum

• İlk olarak norocumuro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar bir türlü organize olamadık bari ibb kupa maçında organize olalım sahalara dalalım yırtalım enginleri ( burdaki engin özel isimdir kimse üzerine alınmasın ) taşalım , eyyyy yönetim eyyyy yönetim eğer fatih bunları haketseydi mesut çıkar söylerdi eğerki gadohorlu mesut söylemediyse yoktur öle bişey , organize olup türbünleri yıkalım
      büyüğümsün ne diyim geç dalganı

Yorum

• Zenit’ten Trabzonspor’a Mesaj
        29 Ocak 2010 / 11:57
        Gelin Fatih Tekke’yi alın
        Fatih Tekke, Dubai'de yöneticilere, artık Zenit'te oynamak istemediğini söyleyip ipleri kopardı. Ruslar'ın Trabzon'a, "Gelin Fatih'i alın" dediği belirtildi

Trabzonspor'un transferini askıya aldığı Fatih Tekke, Zenit'le köprüleri attı. Takımının Dubai kampına katılan golcü oyuncunun, yöneticilerle görüşerek, "Artık Zenit'te oynamak istemiyorum" dediği bildirildi. Zenit'in Trabzonspor'a "Fatih'i alın" diye haber gönderdiği belirtildi.

Rus ekibinin, Rubin Kazan'ın da istediği golcü oyuncuyu rakiplerine vermek istemediği ve bu yüzden Trabzonspor'a teklif ettiği ifade edildi. Fatih, bordo-mavili kulübe transferinin son anda yatmasından sonra yaptığı açıklamada, "Ben yine de Trabzonspor'a gelmek istiyorum" demişti.

medya trabzon.

Bu haber doğru ise ne bekliyor bizim yöneticiler. Gerçi sahasını koruyamayan, maçını TRT den yayınlatamayan aciz yöneticiler hele bir de Tekke düşmanı iseler bu transfer olmaz ya ...bir umut bekliyor insan. Kaptanımızı futbolunun son deminde izletmeyecek bu üfürükler bize....

Yorum

• bizim yöneticiler fatih elinde bonservisiyle gelse bile onu istemez...

Yorum

• İlk olarak muharrem demirc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zenit’ten Trabzonspor’a Mesaj
            29 Ocak 2010 / 11:57
            Gelin Fatih Tekke’yi alın
            Fatih Tekke, Dubai'de yöneticilere, artık Zenit'te oynamak istemediğini söyleyip ipleri kopardı. Ruslar'ın Trabzon'a, "Gelin Fatih'i alın" dediği belirtildi

Trabzonspor'un transferini askıya aldığı Fatih Tekke, Zenit'le köprüleri attı. Takımının Dubai kampına katılan golcü oyuncunun, yöneticilerle görüşerek, "Artık Zenit'te oynamak istemiyorum" dediği bildirildi. Zenit'in Trabzonspor'a "Fatih'i alın" diye haber gönderdiği belirtildi.

Rus ekibinin, Rubin Kazan'ın da istediği golcü oyuncuyu rakiplerine vermek istemediği ve bu yüzden Trabzonspor'a teklif ettiği ifade edildi. Fatih, bordo-mavili kulübe transferinin son anda yatmasından sonra yaptığı açıklamada, "Ben yine de Trabzonspor'a gelmek istiyorum" demişti.

medya trabzon.

Bu haber doğru ise ne bekliyor bizim yöneticiler. Gerçi sahasını koruyamayan, maçını TRT den yayınlatamayan aciz yöneticiler hele bir de Tekke düşmanı iseler bu transfer olmaz ya ...bir umut bekliyor insan. Kaptanımızı futbolunun son deminde izletmeyecek bu üfürükler bize....
            Fatih Dubai'de değil, Zenith'in kampındaydı en son neden geri Dubai'ye gitti acaba. Ya da gitti mi tabii ççç
            Bildiğin MedyaTrabzon haberi.
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih Dubai'de değil, Zenith'in kampındaydı en son neden geri Dubai'ye gitti acaba. Ya da gitti mi tabii ççç
              Zenit Dubai'de olduğundan olabilir mi ?
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Yeter başkan artık. Kimi kandırıyorsun Fatih'e ulaşamamışmış..

Yorum

• taraftara en iyi yaptıkları işi pompa şişirme oyalama ve inandırma politikası uyguluyorlar.

yok ben uçaktayken kolombiya ya giderken ne işim var burda dedim gitmeyin başkanın sizin sözde sportif direktörünüz var sözde menejeriniz var uefa bazında

yok biz fatihe ulaşamıyoruz bu fatihin abisi nerde antrenörlük yapıyor kayınpederi nerde görevliydi

ulaşmaya çalıştığınız yer bir ülke değil büyük bir ilde değil trabzon başkanım

bırakın milleti kandırmayı pompalamayı
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Zenit'in kampı Dubai'deydi.

Yorum

• İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Miraç gündeme baya uzak kaldın herhalde açıkcası bu sefer Medya Trabzon değilde görüldüğü kadarıyla sen çuvalladın

Birileri çıkıp bişey yapmazsa kaptan bağıra bağıra gidecek rubine vebalide başkanın omuzlarında kalacak...
                      61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                      RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        taraftara en iyi yaptıkları işi pompa şişirme oyalama ve inandırma politikası uyguluyorlar.

yok ben uçaktayken kolombiya ya giderken ne işim var burda dedim gitmeyin başkanın sizin sözde sportif direktörünüz var sözde menejeriniz var uefa bazında

yok biz fatihe ulaşamıyoruz bu fatihin abisi nerde antrenörlük yapıyor kayınpederi nerde görevliydi

ulaşmaya çalıştığınız yer bir ülke değil büyük bir ilde değil trabzon başkanım

bırakın milleti kandırmayı pompalamayı

Uğurum valla kabahati işleyen onlar ama nasıl oluyorsa akıllarınca kendini haklı görenlerde onlar.Benim yüzüm kızarıyor artık yalanları yazmaktan ama nedense temsil ettiği makama saygısı olmayanlar kendi yöneticisinden haberi olmayanlar birbirini tekzip edenler yüzleri kızarmadan çıkıp taraftarın gözüne baka baka hala bu saçmalıkları söylebiliyorlar...

Ama bu bünye bu yalanları yutmaz yutmuyor yutmayacak artık.Sn.Başkan emin olun yutmayacak.Artık size saygı duymasamda oturduğunuz makama olan saygımdan çok ileri gitmeyi düşünmüyorum.Ama taraftarın gözündeki Sadri Şener imajını yerle bir ettinizya ne diyim bayramınız kutlu olsun...
                        RUHUNUZ YETER

Yorum

• Fatih haberi bir çok gazete'de çıkmış ne kadar doğru kadro dışı bırakıldığı.

Hadi be başkanım bi kez olsun şaşırt bizi sevindir bu taraftarı al getir kaptanımızı..
                          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Ya Arif abi ne ettin yine???
                            RUHUNUZ YETER

Yorum

• mekaloman diye Mehmet Ali Yılmazı sevmezdim en azından ayak oyunları yapmıyordu bu yönetimin taraftarı aldatmak için gösterdiği zekayı takım için gösterseydi şampiyon olurduk
                              Allah belalarını versin
                              @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uğurum valla kabahati işleyen onlar ama nasıl oluyorsa akıllarınca kendini haklı görenlerde onlar.Benim yüzüm kızarıyor artık yalanları yazmaktan ama nedense temsil ettiği makama saygısı olmayanlar kendi yöneticisinden haberi olmayanlar birbirini tekzip edenler yüzleri kızarmadan çıkıp taraftarın gözüne baka baka hala bu saçmalıkları söylebiliyorlar...

Ama bu bünye bu yalanları yutmaz yutmuyor yutmayacak artık.Sn.Başkan emin olun yutmayacak.Artık size saygı duymasamda oturduğunuz makama olan saygımdan çok ileri gitmeyi düşünmüyorum.Ama taraftarın gözündeki Sadri Şener imajını yerle bir ettinizya ne diyim bayramınız kutlu olsun...
                                kupa maçlarını yayınlayan yayıncı kuruluş ve federasyonun seni ne kadar ciddiye aldığı ortada bu hale trabzonu biz getirmedik

bir kere bir konuda dik durmadılar hiçbir olayı yönetemediler yönetemiyorlar

bunlar futbolcusunu satmak için kendi aleyhlerinde basın toplantısı yaptırdılar.
                                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Çalışıyor...
                                X