Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoşgeldiniz beyler....Allah düşürmesin

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      -Ula sende mi içerdeydin yoksa sanki senide hatırlıyorum volta atarken
      Ne zamandır girmiyoduk dedik bi hava alalım
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne zamandır girmiyoduk dedik bi hava alalım
        -Olan oldu dahada girmeyin artık güzel günler bizi bekliyor...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tamam biz son hedefiz
          tekkeyi madem istemıyorsun takımda başlığında işin ne bunuda anlamıyorum muhalefet yapmak içinmı geliyonıyor buraya
          Kardeş benim yazıdan bunu mu çıkarttın.Tebrikler.Halbuki kastım, tüketilen ümitlerin son sahiplerinin de umutlarının ortadan kaldırılmasına dönük bir haber olarak yorumlamıştım.Allah insanı yanlış anlaşılmaktan korusun..Olmadı Kırıkhanlı hemşerim..
          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kardeş benim yazıdan bunu mu çıkarttın.Tebrikler.Halbuki kastım, tüketilen ümitlerin son sahiplerinin de umutlarının ortadan kaldırılmasına dönük bir haber olarak yorumlamıştım.Allah insanı yanlış anlaşılmaktan korusun..Olmadı Kırıkhanlı hemşerim..
            abi özür dilerim doğrudur yanlış anladım kafam yerinde değil bu aralar inşallah kırmamışımdır senı

Yorum

• Oy nenem la ilahe illallah yav neyse ben çıkıyorum bu başlıktan

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu yöneticilerin hiç kafası çalışmıyor.. Tekke'yi alsalar taraftarın gözünde kredileri ne kadar çoğalacak..
                simdiye kadar hangisninki calistiki Atag Aktug la basladi sampiyon ligine Transfer yapmadigindan katilammistik biz zrawski beklerken jun diye kazma aldilar. Inat olmasa simdiye kadar coktan sampiyon olmustuk.
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  simdiye kadar hangisninki calistiki Atag Aktug la basladi sampiyon ligine Transfer yapmadigindan katilammistik biz zrawski beklerken jun diye kazma aldilar. Inat olmasa simdiye kadar coktan sampiyon olmustuk.
                  Son 10 yılın en iyi başkanı ve yönetimi Atay Aktuğ dönemindeydi, onlarda aynı hatayı yaptılar. Fatih'in yanına Zurawski'yi alacaklardı. Düşünün şampiyonlar ligine girmiş olsaydık Trabzonspor'un kaderi değişebilirdi. Malesef Zurawski'yi almayarak büyük bir fırsat teptik. Çünkü o zaman da forvet eksiğimiz vardı, o zamanlar bir tane eksiğimiz vardı, şimdi iki tane var. Geriye gittik anlayacağınız.
                  TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abi özür dilerim doğrudur yanlış anladım kafam yerinde değil bu aralar inşallah kırmamışımdır senı
                    Eyvallah..
                    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• son durum nedir, yine umitleniyormuyuz ?
                      "Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”

Yorum

• son durum inatlasmak, hersene oldugu gibi
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bir haftalık hapis hayatından sonra bütün Tekke severlere selam olsun
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• sende hoşgeldin livera geçmiş olsun
                            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son 10 yılın en iyi başkanı ve yönetimi Atay Aktuğ dönemindeydi, onlarda aynı hatayı yaptılar. Fatih'in yanına Zurawski'yi alacaklardı. Düşünün şampiyonlar ligine girmiş olsaydık Trabzonspor'un kaderi değişebilirdi. Malesef Zurawski'yi almayarak büyük bir fırsat teptik. Çünkü o zaman da forvet eksiğimiz vardı, o zamanlar bir tane eksiğimiz vardı, şimdi iki tane var. Geriye gittik anlayacağınız.
                              Son 10 yilin en iyi Yönetimi mi?

Atay Baskan´in tek olumlu tarafi cok ilimli olmasi, akilli konusmasiydi. Özkan Sümer´den pek haz almam ama onun bir sekilde kurdugu takima kattigi hicbirsey yoktu, Symkowaik transferi haric. Devrearasi Zurawski transferi tam faciaydi. Takima o dönemde de 3 oyuncu lazimdi (Ortasaha/Solacik/Santrafor). 100000 bin Üye Kampanyasi facia (transferler yapilmis olsa...), Borsa isi tam facia. Senol Günes bu Yönetim icin kellesini verdi, su anda yine ayni ortam var, niye geldi hala anlamiyorum ya???

O takim 3 Teknik Direktör degistirdi, tek degismeyen futbolculardi. Yani Fatih Tekke´nin liderligindeki futbolcular.
                              Acaba sirf bu yüzden mi Fatih istenmiyor diyecegim ama onun yerine de baska bir adam almiyorlar ki!
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir haftalık hapis hayatından sonra bütün Tekke severlere selam olsun
                                hoşgeldin abi , geçmiş olsun.

Yorum

Çalışıyor...
                                X