İlk olarak Koray tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAra transfer 4 Şubat'a kadar uzatılmış...
Demiş eskiler..
Bizim için transfer iki -üç milyon eurolara alınıp,yedek kulübelerinde bekletilip,.
Kumaşı iyi,
Geleceği var,
Gideceği var ,gibi terannelerle menajer çalışmlarının,
Kamuflaj edildiği, çalışmalardan ibaret..
Zavallı Şenol Güneş..
Dördüncü gelişi,tamda Jüstinyen dönemine benziyor..
Yorum
-
Ömer sevinç, Umut Bulut'u aksine çok severim. Çok samimi söylüyorum bunu...
Ama kastettiğim şeyi YİNE herzaman olduğu gibi an-la-ma-dın!
Ben böyle bir forvetin olduğu halde yani sınırlı yeteneklere sahip forvetlerin olduğu halde, neden Tekke'yi almadığını sorguladım yönetimin...
Teofilo çok hoş sempatik birisi onun başarılı olmasını elbette canı gönülden arzu ediyorum!
Ama Burak için aynı şeyi söylemem. Bizi bir kere satan adama yüreğimde yer yok!
Ayrıca burda ajitasyonun kralını sen yapıyorsun bilmem farkında mısın?
Sanki biz burda Trabzonspor düşmanıymışız gibi konuşuyorsun?
Yahu sen ne çok da kurnazsın öyle?
Benim gibi her maç sonu gerek sevinçten gerek hüzünden ağlayan biri ise TÜM SÖZLERİMİ GERİ ALIYORUM bunu da unutma...Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saatden sonra transfer olmaz belki orta sahadaki oyuncuları kiralık olarak gönderebiliriz şişkinlk var o bölgede
fatih tekke nın kişisel fikrim sezon sonunda alınmayacağıdır
Bakıyorum da adamlarda peynir ekmek gibi gol atan topçular var...
Bizde ise gollerin çoğunu ortasaha atıyor, o da küçük takımlara karşı...
Ben forvetlerimizin büyük takımlara,avrupa takımları da dahil gol atabildiğini hatırlamıyorum!
Tek hatırladığım şey Fatih Tekke'nin Febeş'e attığı enfes kafa golü!Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
Yorum
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs o kadar transfer yaptı.
İlla ki Fb'de cevap verecek.Açık ve seçik neden uzattıkları.
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada sırf Fatih Tekke transferi olmadı diye Teofilo transferini eleştirmek, açık açık yönetimi komsiyonculuk suçlamaları ile itham etmek nasıl bir mantıktır?
Aleni bir şekilde bu suçlamaları ve peşinden gelen alkışları görüyorum mesela.
Ben yetmeyen bu aklımla buna anlam veremiyorum.
Teofilo'yı havaalanında "Fatih Tekke" nidalarıyla karşılayanları anlamadığım gibi.
Varsa deliliniz, Başkan'ın ya da başkasının ceplerinde para görmüşseniz, anlatın da bilelim.
Bu tutum sıkıntıyı daha da büyütüyor.
İftira atmak insanlığa yakışmayan bir vasıf. Varsa komisyonla ilgili bir delil ortaya konur. İtham edilen kendini aklamakla yükümlü değildir. İtham eden delilleri ortaya koymalı.
Yorum
-
Pazar günü Radikal in kültür sanat sayfalarında bir yazı okudum. Gündüz Vassaf ( ya da öyle bir şey Radikal in kültür sanat zevki benimki ile pek uymadığı için takip edemiyorum)
Neyse adam kendisinin de dahil olduğu dünyaca bilinen muhalif hareketlerin yaşadığı açmazı anlatmış...Mağdur olannın ve mağdurun yanında durmayı tercih edenin tepkilerinin çoğu zaman mağduru zalim en azından objektiflikten uzak kılabildiğini kendi deneyimleri ile anlatmış...Düşündüm de olabilir ben Fatih e bu süreçte haksızlık yapıldığına dün nasıl inanıyorsam bu gün de öyle inanıyorum. Ama mağdurun tarafında yer alırken zaman zaman haksızlık yapmış olabilirmiyiz? Evet kendi adıma böyle olabilir diyebilirim...Bunu sorgulamak lazım ara ara diye düşünüyorum...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Fatih kaç yıl daha top oynayabilir. Transfer döneminde 33 yaşını doldurmaya yakın olduğunu düşünürsek.
İstediği 3 yıllık sözleşme boyunca üst düzey futbol oynayabilirmi? 36-37 yaşındaki adamın futbolu razı olduğu 1,5 milyon euro edermi.
Ben derimki sorun 3 yıllık sözleşme. Hakan 35 yaşında gs de 600 bin dolara oynuyordu. Yapsınlar senelik sözleşme, herkesin Trabzonsporluğu ortaya çıksın.En son shcebi tarafından düzenlendi; 01.02.2010, 20:32.
Yorum
-
Fatih Trabzonsporluluğunu ispat edeli çok olduTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemekki birileri tatmin olmamış ama..
Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
Yorum
Yorum