İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahadır, seç beğen al...
Hepsi de rağbet görür..Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim bu konuda bir önerim var arkadaşlar : eğer yönetim fatihin gs ye gitmesini izlerse,ilk ts-gs maçında tüm taraftar gs formasını sırtına geçirip stadyuma gitsin..bu durum iyi kapak olur yönetime...
ben o lanet takımın formasını giymem.fener forması bile gs formasından daha sıcak geliyor bana.Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hoca hayatında bir kere riske gir. ara sş yi, ya fatih gelsin ya da ben gidiyorum de. sizce yapabilir mi???
bence:hayırKatranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
Bakıyorum da hala aynı muhabbet..
Aslında şu başlık Ganita' ya taşınsa daha iyi olur..
Oradaki "Üsttekine çimdik at" "Alttakinden makas al" başlıklarında geçen muhabbetler bile buradakinden daha dişe dokunur mevzuular.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakıyorum da hala aynı muhabbet..
Oradaki "Üsttekine çimdik at" "Alttakinden makas al" başlıklarında geçen muhabbetler bile buradakinden daha dişe dokunur mevzuular..Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Bakıyoruj da Tekke yüzünden bazı arkadaşlar Şenol Hocayada giydirmeye başlamışlar.
Arkadaşlar size bir sorum var.Tekke diyip duruyoruz da Tekkeyi bizden başka kim istiyor Allahınızı severseniz?Rubin demeyin.Bunların oyun olduğunu(menajer oyunu) hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Aynı Tekkenin en iyi arkadaşı eski kaptanımız Hüseyinde olduğu gibi.Adamı kimler alıyordu(Dinemo Kievler,Rubinler) peki kaptanımıza ne oldu? Bursaya gitti.Bursada ne oldu? yedek kaldı. Peki Tekrar soruyorum.Tekkeyi kim istiyıor?Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
İlk olarak ileri_libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyarbakır maçından sonra belli olur Fatih'in durumu.Fatih ile Şenol hocanın,Ünal hocanın ve başkanın buluşturulması sağlanmalı.
Hani o görünce yazmadan edemeyen gazeteciyi.
Yorum
-
Şenol Güneş ağırlığını koyamıyor o da Faruk Özak gibi pısırık bir karakter Jun faciası yaşandığı zamanlarda yine alakasız adamlar Brezilya'da futbolcu seyrederken o hiç oralı olmuyordu Jun transferini ona sormadan yaptılar şimdi yine onun isteği önemsenmiyor.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGreat White güzel demişsin de o başlıklarda nasıl 1 hafta ceza aldın onu anlamadım
Sen sokakta her ne kadar dikkatli yürüsen bile birileri ayağına dolaşıveriyor işte durduk yere. Sonra da "adil" düzen giriyor devreye..
Hem o alttaki, üstteki başlıklara ben de yorum yapıyorum yahu. Kızmazlar bana"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakıyorum da hala aynı muhabbet..
Oradaki "Üsttekine çimdik at" "Alttakinden makas al" başlıklarında geçen muhabbetler bile buradakinden daha dişe dokunur mevzuular..
Yalnız ganitaya bu aralar talep çok fazla..
Yönetimi ze güveniyoruz,
Başkanımıza güveniyoruz,
Umut'la Gökhan' destek,
Şampiyonluk sayacı,
Yedi geliyor yedi,
Ve daha bir sürü margarin içerikli başlık,
Sırada bekliyor,ganita için..
Yorum
-
İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlginç fikir..
Yalnız ganitaya bu aralar talep çok fazla..
Yönetimi ze güveniyoruz,
Başkanımıza güveniyoruz,
Umut'la Gökhan' destek,
Şampiyonluk sayacı,
Yedi geliyor yedi,
Ve daha bir sürü margarin içerikli başlık,
Sırada bekliyor,ganita için..61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
Yorum