İlk olarak Great White tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Mehmet Yılmaz da olabilir aslında, Trabzonlu ne de olsa, forvet hem de, atabılır yıne gollerınız bız de.
Yorum
-
fatihin transferi meselesi değil sorun sorun bizi yönetenlerin kıvraklığı
fatihi istemezlerlerse adam gibi açıklayacaklardı
istemiyoruz biz varken olmaz
ama fatihin haysiyetini kimse oyuncak yapamaz
bunu sadri şener hiç yapamaz fatihin eyvallahı olmadığı adamla kankalıktdan gurur duyan adam yapamaz işte
sadri şener fatih terimle dostluğunu özellikle niye vurguluyor
seni milli takıma almayan adam benim kankam niye diyorFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Bikere şu sezon sonu lafını geçiniz
Yarın yapılacak açıklamayla herşeyden önce yönetimin ne kadar dürüst!!! olduğu ortaya çıkacaktır...
Burda Fatih tekke neden konuşmuyor neden kaçıyor diyen arkadaşlarda rahatlayacaktır...
Konuşunca konuştu oluyor kaptan ama susuncada maşallah belaltı almadığı darbe kalmıyor...
Bugün taraflardan biri konuştu.Derdini anlattı inanan inandı inanmayan bizler merakla kaptana odaklandık.Bakalım yönetimimiz neler yapmış.Hem kimse merak etmesin Kaptan yönetim iftira atmayacaktır.Ücretine zam istedi sözü kan donduracak bir açıklama ispat edilmediği halde insanın üzerine silinmeyecek bir leke bırakacak kadar büyük bir iftiradır...
Kaptan yarın aksini ıspat ederse acaba istifa etme erdemini gösterebilecekmi o yazıyı kaleme alan yöneticimiz...
Bugüne kadar Kaptan tarafı kimseye çamur atmadı hep sustu.O sustukça üzerine gidildi en sonundada para için takımı sattığı gibi bir iftira bile atıldı herkes beklesin ve görsün yarın büyüklük nasıl olurmuş...
Kimse Trabzonspordan büyük değildir derken Yöneticileri göklere çıkarıp Kaptanı aklınca küçük görenler yarın görsünler bakalım işlerin aslı neymiş...
Seni Seviyoruz Kaptanım Üzerindeki Formanın Renkleri Bordo-Mavi olmasada bilirizki yüreğin en az bizim kadar Trabzonsporlu senin...
Sahada birileri rakip forma peşinde koşarken sen terinin son damlasını bile takımın için akıtırdın.Bu yüzdendirki bugün sana saldırılıyor.Biz senin sadece golcülüğünü sevmedik Kaptanım adamlığını ruhunu sevdik,bunu anlatamasakta gerçek bu...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
Bizans 3'lüsüne de, medyasına da rezil olduk.
Adamlar bir taraflarıyla gülüyorlar bize...
Hadi Fatih paragöz diyelim. Böyle rezillik olur mu?
Lig tv'lere, haber ajanslarına çıkıp, arıyoruz ulaşamıyoruz, fazla para istiyor vs...
Adamlar fıkra gibi transfer yazıp, bir taraflarıyla dalga geçiyorlar.
Her şey bu kadar şeffaf, bu kadar aleni olur mu?
Mahremiyet diye bir şey vardır. Semboller kolay mı çıkıyor?
Apartman değil, koca Trabzonspor'u yönetiyorsunuz.
Rezil ettiniz bizi. Fatih haksız da olsa lütfen istifa edin, gidin artık!
Yorum
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim benim ben bunları yazarken Ak partiyi övmedim.Dediğim şu sadece Bakan,Yönetim,Teknik direktör ve Tekke ideolojik olarak gördüğüm kadarıyla aynı cepheden bakıyorlar.İdeolojik olarak uyuşmadılar diye alınmadıya benim cevabımdı.Anla ondan sonra yaz istersen.
ben sana sorumda onların ideolojik görüşlerini sordum..kulube siyasetin girip girmediğini sordum..bu sorumda Fatihi bir kenara koy onla ilgili bir şey değil savunduğun kişiyle ilgili bir soru..bu soruma ve diğer sorularıma tekrardan cevap istiyorum..eğer veremiceksen vermiyorum de adam gibi çık işin içinden..çok mu zor..(n bu lafı ne çok kullanır olduk yaa nedense hep sadri şenercilere yöneltiliyo bu soru değil mi? )
Yorum
-
fatıh ıyı futbolcudur gelırse takıma katkısı olur bu da tartısılmaz ....hadı baskanın sozunun degerı yok senoıl hocadamı yok odamı yalan soyluyor acıklamaları baskanla hep aynı sevıyede son bişey daha fatıh gıderken ıyı paran kazandrıdı ama ts de ona cok sey kazandır dı sadrı sener de gıderklen ıyı para bıraktı ama su dustugu duruma bakın
Yorum
-
Bir futbol klübü ne kadar profesyonelce yönetilir onun eserini görüyoruz su son transfer olayinda. Elalem sessiz isi yürütüyor ve getiriyor futbolcuyu. Biz herseyi elimize yüzümüze bulastiriyoruz. Korkarim yarinki basin toplantisindan sonrada yönetim iyice karisacak.BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
Yorum
-
hem fatih hem yönetim benim gözümde bitmiştir.
bir tafarta idolojik sebeplerle taraftarın isteğine cevap veremeyen yönetim,
diğer tarafta taraftara yalakalık yapıp şirin görünen iş olur duruma geldiği zaman fedakarlık abasının altından birden maddiyat sopasını çıkararak gerçek(!) yüzünü gösteren fatih tekke,
ikinizede hadi ordan diyorum.hatta bu aralar siyasetçilerin ağzında dolaşan bi küfür de var.ama yasak olduğu için söylemiyorum.
dostlar alışverişte görsün dönemi bitmiştir.evet KANDIRILDIK EY HALKIM...
hem aciz yönetim hemde sinsi fatih tekke bizi kandırmıştır.
bence küsküyü 2 tarafada vurun.gün taraftarın birlik olacağı gündür.
hem yönetime hem fatihe en güzel cevabı oyunun farkında olduğumuzu göstererek vermeliyiz.
ama tebrikler iyi tiyatro oynadılar.ama YERSEN.....Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleitiraz eden çok olur, aslında en doğrusu sezon sonu almak
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak kocaman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene demek tekkesporlular fatih tekke nerede oynuyodu uzaydamı o bizim öz evladımız kaptanımız biz fatih seviyoruz diye tekkesporlu olduk hem sana mı kalmış bizim trabzonsporluluğumuzu sorgulamak
Yorum
Yorum