İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak orhan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar gökdenizin rubin kazan daki geçen sezon ve bu sezon ki istatistiklerine nereden ulaşabilirim.yardımcı olurmusunuz.en çok merak ettiğim kaç asist kaç gol
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma Allah aşkına Türkiyenin 1 numaralı kalecesi Sylva mı bunu sakın dışarda bir yerde söyleme..Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTonyden Iyi kaleci varmiki TSL deEN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
Stoper için Friedrich değil Van Buyten olsun derim ben. Bu sene sonu sözleşmesi bitiyor. 31 yaşında vede kornerlerde gol atıyor , asist yapıyor , frikikte kullanabiliyor. Tabiki defansif yönünüde tartışamayız. Yıllık ücretide 2 m€ olur diye düşünüyorum.
Yorum
-
Yukarıdaki Fatih-Gökdeniz haberleri zaten bu sezonun B planı idi . Yakında bu ikilinin yanına Şenol Güneş'te eklenecek .
Yitip giden bir sezonun kayıpları başka şekilde zor geçiştirilir . Ağustos'a kadar Trabzonspor sayfalarını meşgul edecek konular birer birer ortaya çıkmaya başladı .
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTonyden Iyi kaleci varmiki TSL de
Yorum
-
Eldeki mevcut kadronun gercek değerine ulaşabilmesi veya ziyan olmaması için takımın yükünü kaldıracak üç oyuncu devre arasında alınmalı. alınmazsa ne yönetim nede teknik ekip sene sonunu tamamlayamayacak.
Ömer'in sağbekte sıkıntılarımızı gidereceğine inanıyorum.
Fatih,Aurelio,Atiba devre arasında mutlaka bu takıma kazandırılmalı.
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEldeki mevcut kadronun gercek değerine ulaşabilmesi veya ziyan olmaması için takımın yükünü kaldıracak üç oyuncu devre arasında alınmalı. alınmazsa ne yönetim nede teknik ekip sene sonunu tamamlayamayacak.
Ömer'in sağbekte sıkıntılarımızı gidereceğine inanıyorum.
Fatih,Aurelio,Atiba devre arasında mutlaka bu takıma kazandırılmalı.
hatta 2. devre bu transferlerle uçarızzz...
Yorum
-
İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaberde, Gerald Asamoah, Levan Kobiashivili, İvan Rakitic, Vicente Sanchez, Albert Streit ve Rafinha’nın da bu listede yer aldıkları kaydedildi.
bunlardan birini kapamazmıyız ... rafinha yada rakitic.. parası çok ama değer bence ha"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Yorum
Yorum