Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunun 17 yaşında olduğuna inanıyor musunuz ?
    cem gariboğlu yanında çocuk kalıyor

Yorum

• Roy Beerens gerçekten süper bir oyuncu..
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• arkadaşlar gökdenizin rubin kazan daki geçen sezon ve bu sezon ki istatistiklerine nereden ulaşabilirim.yardımcı olurmusunuz.en çok merak ettiğim kaç asist kaç gol
        orhan

Yorum

• İlk olarak orhan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar gökdenizin rubin kazan daki geçen sezon ve bu sezon ki istatistiklerine nereden ulaşabilirim.yardımcı olurmusunuz.en çok merak ettiğim kaç asist kaç gol
          Geçen sezon 27 Maç 6 gol 6 asist.

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yapma Allah aşkına Türkiyenin 1 numaralı kalecesi Sylva mı bunu sakın dışarda bir yerde söyleme..
            Tonyden Iyi kaleci varmiki TSL de
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yokmu
              EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
              KAZIM KOYUNCU
              MEHMET DALMAN

Yorum

• Stoper için Friedrich değil Van Buyten olsun derim ben. Bu sene sonu sözleşmesi bitiyor. 31 yaşında vede kornerlerde gol atıyor , asist yapıyor , frikikte kullanabiliyor. Tabiki defansif yönünüde tartışamayız. Yıllık ücretide 2 m€ olur diye düşünüyorum.

Yorum

• Yukarıdaki Fatih-Gökdeniz haberleri zaten bu sezonun B planı idi . Yakında bu ikilinin yanına Şenol Güneş'te eklenecek .

Yitip giden bir sezonun kayıpları başka şekilde zor geçiştirilir . Ağustos'a kadar Trabzonspor sayfalarını meşgul edecek konular birer birer ortaya çıkmaya başladı .

Yorum

• Şu Gökdeniz-Fatih haberinin aslı nedir acaba?
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bencede ligde en iyi kaleci TONY SYLVA
                      ~Twitter ~

Yorum

• Eldeki mevcut kadronun gercek değerine ulaşabilmesi veya ziyan olmaması için takımın yükünü kaldıracak üç oyuncu devre arasında alınmalı. alınmazsa ne yönetim nede teknik ekip sene sonunu tamamlayamayacak.

Ömer'in sağbekte sıkıntılarımızı gidereceğine inanıyorum.

Fatih,Aurelio,Atiba devre arasında mutlaka bu takıma kazandırılmalı.

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eldeki mevcut kadronun gercek değerine ulaşabilmesi veya ziyan olmaması için takımın yükünü kaldıracak üç oyuncu devre arasında alınmalı. alınmazsa ne yönetim nede teknik ekip sene sonunu tamamlayamayacak.

Ömer'in sağbekte sıkıntılarımızı gidereceğine inanıyorum.

Fatih,Aurelio,Atiba devre arasında mutlaka bu takıma kazandırılmalı.
                          bana göre bu takıma sadece atiba ve fatih transferi bile yeterli olabilir...
                          hatta 2. devre bu transferlerle uçarızzz...
                          ~Twitter ~

Yorum

• Haberde, Gerald Asamoah, Levan Kobiashivili, İvan Rakitic, Vicente Sanchez, Albert Streit ve Rafinha’nın da bu listede yer aldıkları kaydedildi.

bunlardan birini kapamazmıyız ... rafinha yada rakitic.. parası çok ama değer bence ha

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Haberde, Gerald Asamoah, Levan Kobiashivili, İvan Rakitic, Vicente Sanchez, Albert Streit ve Rafinha’nın da bu listede yer aldıkları kaydedildi.

bunlardan birini kapamazmıyız ... rafinha yada rakitic.. parası çok ama değer bence ha
                              Diğer elemanları bilmem de Rafinha bunca yıl schalkede nasıl kalmış halen anlamıyorum. Dünyanın en iyi sağ beki bile olacak potansiyeli var bence.
                              "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Rakitic bomba olur , Ama hayal olur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X