İddia ediyorum leo franco tony'den daha iyi bir kaleci değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sebastian Boenisch kötü bir oyuncu..
Hannoverli Robert Enke türkiyeye ayak basmaz...ayrica enke kalite itibraiyle türkiyeye zaten gelmez bunan sonra..hannoverde oldugum icin maclara giderim enke müthis bir kalecidir..
Sylva cok iyi bir kaleci eski güveni geldi m is tamam.....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim Leo Franco mu yoksa bu sene daha pozisyon yemeyen volkan mı ? Yoksa 3 maç cezalı olduğu için fazla gol yemeyen rüştü mü?
Birinin malını övmek ne kadar güzel geliyor bize.
Sylva Türkiye'nin Şuanda ki en yetenekli kalecisidir Taraftarın vefasızı Takımın ömründen yer adam iyiyken şak şak kötüyken tükaka yapan bütün herkese Lütfen arkadaşlar diyorum,yapmayın diyorum bal şütfen diyorum gördünüz mü hemen tepki vermiyorum.
"Sen ne diysin la
Ne büyük kalecisi la
Yürü git ordan la "
Lütfen arkadaşlar lütfen diyorum.EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim Leo Franco mu yoksa bu sene daha pozisyon yemeyen volkan mı ? Yoksa 3 maç cezalı olduğu için fazla gol yemeyen rüştü mü?
Birinin malını övmek ne kadar güzel geliyor bize.
Sylva Türkiye'nin Şuanda ki en yetenekli kalecisidir Taraftarın vefasızı Takımın ömründen yer adam iyiyken şak şak kötüyken tükaka yapan bütün herkese Lütfen arkadaşlar diyorum,yapmayın diyorum bal şütfen diyorum gördünüz mü hemen tepki vermiyorum.
"Sen ne diysin la
Ne büyük kalecisi la
Yürü git ordan la "
Lütfen arkadaşlar lütfen diyorum.
Şu tükaka meselesi haftalık olarak yapılır bende Sylva için bi hafta iyi demişimdir ama son haftalarda iyi değil bu olaylara en yakın örnek Tayfun Coradır..
+Ben en iyi kaleci Sylva değil x bir kalecidir dediğimi hatırlamıyorum?Yani leo,volkan,rüştü ile alakası yok.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Seni alıntıladım ama Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla durumu yaptım.
Bence de Sylva şuanki performansına göre Türkiye'nin en iyi kalecisi değildir.
Ama bunu genelleyende Futbol bilen bir insan değildir.
Haftalık performansa dayalı yorumlara evet,genelleme yapıp küçük düşürücü yorumlara hayır.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFriedrich i alabilecegimizi zannetmiyorum ama hoogland ve beerens i alabiliriz bence.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan Demirel nasıl kaleci?Bence harika.
Zamanında Fb'den kovulması bile gündeme gelmişti.Şimdi hem Fb'nin hem Milli takımın 1 numaralı kalecisi.Çalışınca ve oynayınca oluyor demekki.
Onur yetenekli çocuk şans verilmeli güvenilmeli diyorum.Onur'u kazanırsak 10 yıl kaleci sıkıntısı çekmeyiz hemde yabancı hakkımızı kullanmamış oluruz fena mı?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Muhammet Demir,U17 milli takımımızda iki maçtada izledim ikisinide boş geçmedi gerçekten çok yetenekli havadan yerden çok iyi oyunu okuyor bi ara chealsye gidecek diye haberleri çıkmıştı ayrıca kendisi Fatih TEKKE hayranı
Fatih Tekke hayranıyım
Futbol idollerin var mıydı?
Fatih Tekke bana göre Türkiye'nin değil dünyanın en iyi futbolcularından birisi. Onun maç görüntülerini sürekli izliyorum. En başta liderliğini çok beğeniyorum. Maç içindeki hırsı, arkadaşlarını ateşlemesi bambaşka bir şey. Topla rahatlığı, soğukkanlılığı, gol vuruşlarındaki becerisi, bir santrfor olmasına rağmen oyunu yönlendirme yeteneğine de sahip olması, takımını organize etmesi ve kafa vuruşlarıyla bence Fatih Tekke 1 numara.
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleye gelecek sezon icin hannoverden robert enke alinsin.
32 yasinda ama kalecilik olgunluguna daha yeni eristi.
Gelecek sezon sözlesmesi bitiyor ve su anda almanya nin 2 numarali kalecisi.
Düsünüp arastirmaya deger bence....
Rost ile olan mukaveleyi uzatmayacakmis Hamburg.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni alıntıladım ama Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla durumu yaptım.
Bence de Sylva şuanki performansına göre Türkiye'nin en iyi kalecisi değildir.
Ama bunu genelleyende Futbol bilen bir insan değildir.
Haftalık performansa dayalı yorumlara evet,genelleme yapıp küçük düşürücü yorumlara hayır.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun 17 yaşında olduğuna inanıyor musunuz ?çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Trabzon'da Fatih'in yanına Gökdeniz
Bordo-Mavililer, Fatih’i bonservisi ile almak isterken, Gökdeniz’i kiralamak için R.Kazan’a teklif götürecek. Hedef; süper ikili ile bombayı patlatarak ikinci yarıya bomba gibi girmek!
SONUÇLARA GÖRE
Trabzonspor’da yönetimin ‘Ocak’ için transferde bombayı patlatma düşüncesinde olduğu belirtildi. Bordo-Mavililer’in ilk yarının zirveye yakın bir yerde bitirilmesi durumunda devre arası için kadrosuna katmayı düşündüğü Fatih Tekke’nin yanında süper bücür Gökdeniz’i de kiralamak istediği öğrenildi. Fatih’i bonservisi ile kadrosuna katmayı planlayan Trabzonspor, ilk yarının şampiyonluk iddiasıyla kapatılması durumunda Rubin Kazan ile görüşerek, 6 aylık kiralama için teklif götürecekleri belirtildi.
SESSİZ PLAN
Fatih Tekke ile birlikte Gökdeniz’i de alarak ikinci yarı için camiayı ve taraftarı ayağa kaldırmak isteyen Bordo-Mavili yönetimin, bu gizli planı için devre arasındaki tabloyu bekliyor. Eğer Trabzonspor zirvenin uzağında kalırsa sadece Fatih Tekke’yi transfer etmek için girişim yapılacağı belirtilirken, eğer zirve ile aradaki fark devre sonuna kadar kapanırsa golcü oyuncu ile birlikte Gökdeniz’in de kiralık olarak kadroya katılması için tüm şartların zorlanacağı dile getirildi.
KAYNAK
Yorum
-
İlk olarak /_!mmortalTs_\ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da Fatih'in yanına Gökdeniz
Bordo-Mavililer, Fatih’i bonservisi ile almak isterken, Gökdeniz’i kiralamak için R.Kazan’a teklif götürecek. Hedef; süper ikili ile bombayı patlatarak ikinci yarıya bomba gibi girmek!
SONUÇLARA GÖRE
Trabzonspor’da yönetimin ‘Ocak’ için transferde bombayı patlatma düşüncesinde olduğu belirtildi. Bordo-Mavililer’in ilk yarının zirveye yakın bir yerde bitirilmesi durumunda devre arası için kadrosuna katmayı düşündüğü Fatih Tekke’nin yanında süper bücür Gökdeniz’i de kiralamak istediği öğrenildi. Fatih’i bonservisi ile kadrosuna katmayı planlayan Trabzonspor, ilk yarının şampiyonluk iddiasıyla kapatılması durumunda Rubin Kazan ile görüşerek, 6 aylık kiralama için teklif götürecekleri belirtildi.
SESSİZ PLAN
Fatih Tekke ile birlikte Gökdeniz’i de alarak ikinci yarı için camiayı ve taraftarı ayağa kaldırmak isteyen Bordo-Mavili yönetimin, bu gizli planı için devre arasındaki tabloyu bekliyor. Eğer Trabzonspor zirvenin uzağında kalırsa sadece Fatih Tekke’yi transfer etmek için girişim yapılacağı belirtilirken, eğer zirve ile aradaki fark devre sonuna kadar kapanırsa golcü oyuncu ile birlikte Gökdeniz’in de kiralık olarak kadroya katılması için tüm şartların zorlanacağı dile getirildi.
KAYNAKI am not in danger , I am the danger..
Yorum
Yorum