İlk olarak Mesut tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizimkileri çok takdir ettim halil yerine kuranyiyi istemişler aslanlarım benim
abi kuranyiyi beyenmeyen var
düşünüyorum umut ne yapsın zavallı
kuranyi beyenilmiyor
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi kuranyiyi beyenmeyen var
düşünüyorum umut ne yapsın zavallı
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo mesaj düzeltildi tarafımdan hemen lafı yapıştırmışsın
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur İsaac takası sezer ile ne durumda,Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur Abi Orta Saha İçin Yabancı bi Oyuncu İsmi Geçmiyor mu ?
Yorum
-
İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanırım bugün yarın transfer haberlerini alacağız matrix arkadaşımızın dediğinden bunu anlıyorum
benim sorum bu transferleri şenol hocamı yoksa yönetimmi yapıyor cevaplarsan sevinirim matrix
mesela eskişehirden birini daha istedik ismini alamadım onlarda engini istediler şenol güneş hayır dediBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneş ve yönetim danışıtorlar ama kafaslarına göre almıyorlar
mesela eskişehirden birini daha istedik ismini alamadım onlarda engini istediler şenol güneş hayır dedi..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
Yorum