Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    burak yılmaz babası fikret yılmaz trabzonlu dedinizde saçmalamışınız
    burak yılmaz antalya doğumlu olup babası fikret yılmaz adana doğumludur
    ayrıca koyu bir beşiktaşlıdır fikret yılmaz oğlu beşiktaşa transfer oldugunda
    hayallerim gerçek oldu oğlum tutdugum gönül verdiğim takımın formasını giyecek demişti.
    trabzonlu değiller.herkezi trabzonlu yapma hastalugumuz var
    o mesaj düzeltildi tarafımdan hemen lafı yapıştırmışsın
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Bizimkileri çok takdir ettim halil yerine kuranyiyi istemişler aslanlarım benim

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizimkileri çok takdir ettim halil yerine kuranyiyi istemişler aslanlarım benim

abi kuranyiyi beyenmeyen var

düşünüyorum umut ne yapsın zavallı

kuranyi beyenilmiyor

Yorum

• -Halil Altintop bize gelmez ayrica senelik 2 milion euro kazaniyor
          -Kurany tam hayal fazla söze gerek yok
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi kuranyiyi beyenmeyen var

düşünüyorum umut ne yapsın zavallı
            O değilde Kuranyinin geleceğine inanılması hoşuma gitti benim

Yorum

• Uğur İsaac takası sezer ile ne durumda,

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o mesaj düzeltildi tarafımdan hemen lafı yapıştırmışsın
                haşa ne haddime büyüğümsün sadece açıklık getireyim dedim

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uğur İsaac takası sezer ile ne durumda,
                  ismail yiğit gökoğlan da var beklemede herhangi bir gelişme yok

Yorum

• Uğur Abi Orta Saha İçin Yabancı bi Oyuncu İsmi Geçmiyor mu ?

Yorum

• can karyağdı transfer konusunda ne dedi kaçırdım o kısmını
                      "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uğur Abi Orta Saha İçin Yabancı bi Oyuncu İsmi Geçmiyor mu ?
                        ya da yabancu Kuranyi dışında bi forvet

Yorum

• sanırım bugün yarın transfer haberlerini alacağız matrix arkadaşımızın dediğinden bunu anlıyorum
                          benim sorum bu transferleri şenol hocamı yoksa yönetimmi yapıyor cevaplarsan sevinirim matrix
                          Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sanırım bugün yarın transfer haberlerini alacağız matrix arkadaşımızın dediğinden bunu anlıyorum
                            benim sorum bu transferleri şenol hocamı yoksa yönetimmi yapıyor cevaplarsan sevinirim matrix
                            şenol güneş ve yönetim danışıtorlar ama kafaslarına göre almıyorlar

mesela eskişehirden birini daha istedik ismini alamadım onlarda engini istediler şenol güneş hayır dedi

Yorum

• arkadaslar can karyagdi ne dedi haberlerde?

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şenol güneş ve yönetim danışıtorlar ama kafaslarına göre almıyorlar

mesela eskişehirden birini daha istedik ismini alamadım onlarda engini istediler şenol güneş hayır dedi
                                Engin Baytar'ı yollamak gibi bir düşünce yok o zaman...
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

Yükleniyor...
                                X