Ersun Yanal Öyle Birşey Dediğini Doğruladı mı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal Öyle Birşey Dediğini Doğruladı mı ?
Hacısalihoğlu dese hadi Ersun hocaya destek verirdim ama o söylememişti .
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho Kalsın Broos Gitsin , Hayırlısı Bu Olur.
Yorum
-
Anlayamadığım Ziya Doğan-Samet Aybaba nasıl neyse Samet Aybaba yeni futbolculardan kurulu bi takım olmasına rağmen göze hoş gelen futbol+Türkiye kupası sonrasında Ziya Doğan lig ikinciliği+Türkiye Kupası..Şenol Hoca zaten baş hocamız konuşmaya gerek yok Ersun Yanal deyince aklıma gelen tek şey ligin ilk yarısında ıkına ıkına aldığımız galibiyetler ve ikinci yarıda tepe taklak oluşumuz.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğrulamadı ama çıkıp da yalan mı söyleyecek Trabzonspor'un yöneticisi ?
Hacısalihoğlu dese hadi Ersun hocaya destek verirdim ama o söylememişti .Transfer Döneminde Onun Adını daha çok duyuyoruz nerdeyse.
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğrulamadı ama çıkıp da yalan mı söyleyecek Trabzonspor'un yöneticisi ?
Hacısalihoğlu dese hadi Ersun hocaya destek verirdim ama o söylememişti .
söylemeyeceğini ispat edebilir misin ...? ersun hoca karakterli bir insandır gidip böyle sorulara cevap vermez...
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho konusunda bir yöneticimizin açıklaması vardı '' Ersun hoca Alan'ı alırsak kesin şampiyon oluruz dedi o yüzden onu aldık yoksa Leonardo'yu alacaktık '' demişti.
Alanzinho'yu aldık ama şampiyon olamadık Ersun hoca , ne yapacağız şimdi ? Sen gittin televizyonlarda yorumunu yapıyorsun ama bu kulübün borcunu yine biz ödüyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkiside kalsın olmazmı...
Ben istiyorum ki Broos Gitsin ki Öyle'de olacak.
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal'dır Bu Kadro'yu Kuran , Emeği Büyük.
Yorum
-
İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesöylemeyeceğini ispat edebilir misin ...? ersun hoca karakterli bir insandır gidip böyle sorulara cevap vermez...
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBroos Gider , Van Den Borre'yi , Cornelis'i , Tom De Mul gibi Belçika Liginde Bazıları Gerek Avrupa'da Ünlü oyuncular isterse Yönetim ne yapabilir. Para Oldu da Alamadılar mı ?
Yorum
Yorum