Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal Öyle Birşey Dediğini Doğruladı mı ?

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun Yanal Öyle Birşey Dediğini Doğruladı mı ?
      Doğrulamadı ama çıkıp da yalan mı söyleyecek Trabzonspor'un yöneticisi ?

Hacısalihoğlu dese hadi Ersun hocaya destek verirdim ama o söylememişti .

Yorum

Alanzinho Kalsın Broos Gitsin , Hayırlısı Bu Olur.
        İkiside kalsın olmazmı...

Yorum

• Anlayamadığım Ziya Doğan-Samet Aybaba nasıl neyse Samet Aybaba yeni futbolculardan kurulu bi takım olmasına rağmen göze hoş gelen futbol+Türkiye kupası sonrasında Ziya Doğan lig ikinciliği+Türkiye Kupası..Şenol Hoca zaten baş hocamız konuşmaya gerek yok Ersun Yanal deyince aklıma gelen tek şey ligin ilk yarısında ıkına ıkına aldığımız galibiyetler ve ikinci yarıda tepe taklak oluşumuz..
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hacısalihoğlunun ne dediği belli değil onu boşver Transfer Döneminde Onun Adını daha çok duyuyoruz nerdeyse.

Yorum

söylemeyeceğini ispat edebilir misin ...? ersun hoca karakterli bir insandır gidip böyle sorulara cevap vermez...

Yorum

Alanzinho konusunda bir yöneticimizin açıklaması vardı '' Ersun hoca Alan'ı alırsak kesin şampiyon oluruz dedi o yüzden onu aldık yoksa Leonardo'yu alacaktık '' demişti.

Alanzinho'yu aldık ama şampiyon olamadık Ersun hoca , ne yapacağız şimdi ? Sen gittin televizyonlarda yorumunu yapıyorsun ama bu kulübün borcunu yine biz ödüyoruz.
                Fatih Tekke'yi alsaydik sampiyon olacaktik Alanzinho'yu alipta degil. Fatih'i alamayan yönetim gidip Alanzinho'ya 4 milyon € veriyor. Bize gecen sezon sadece bir forvet lazimdi sampiyon olmak icin. Orta sahamiz yeterliydi aslinda.

Yorum

• Ersun Yanal'dır Bu Kadro'yu Kuran , Emeği Büyük.

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İkiside kalsın olmazmı...
                    Öyle bir ihtimal görmüyorum açıkçası. Ya Alanzinho gidecek , Ya Broos ?

Ben istiyorum ki Broos Gitsin ki Öyle'de olacak.

Yorum

Ersun Yanal'dır Bu Kadro'yu Kuran , Emeği Büyük.
                      Bu sezon Broos'un istedigi hangi oyuncular alindi da Broos gitsin diyorsun ? Gecen sezon Ersun Yanal'in istedigi her oyuncu alindi neredeyse. Bir oyuncu'nun yüzünden hoca gitsin he, hadi ordan derim sadece.

Yorum

• Sayfaya bi göz atın web adreslerine..
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          söylemeyeceğini ispat edebilir misin ...? ersun hoca karakterli bir insandır gidip böyle sorulara cevap vermez...
                          Ersun hocanın karakterine laf mı ettim ben şimdi ?

Yorum

• Broos Gider , Van Den Borre'yi , Cornelis'i , Tom De Mul gibi Belçika Liginde Bazıları Gerek Avrupa'da Ünlü oyuncular isterse Yönetim ne yapabilir. Para Oldu da Alamadılar mı ?

Yorum

Broos Gider , Van Den Borre'yi , Cornelis'i , Tom De Mul gibi Belçika Liginde Bazıları Gerek Avrupa'da Ünlü oyuncular isterse Yönetim ne yapabilir. Para Oldu da Alamadılar mı ?
                              Alanzinhoya verilen para ile yukarıdaki oyuncular da alınabilirdi...

Yorum

• Alanzinho'yu İstediğimiz Dönemde Başımız'da Hugo mu Vardı ? Hugo Geldiği Sene mi Alındı Alanzinho ?

Ersun Hoca O Yıl Alanzinho'yu Uygun Gördü İstedi. Alanzinho Bu Ligin En Yetenekli Oyuncularından , Tabi Kullanabilene.

Yorum

Yükleniyor...
                                X