Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunlar takip ediliyor edilmesine de, mevcut yönetim devam edip etmeyeceği belli mi ki? Yeni gelecek yönetim, şaşırıp da mevcut transfer politikası devam ettirir mi? Bırak Trabzonpor'un Cumhuriyey Tarihinde yok böyle bir şey. Yeni gelen eskinin yaptıklarını yıkar, yarıda kalanlarını çöpe atar.
    yeni yönetim gelirse o zaman komple takım değişir

mecut transfer politikası diye birşey yok ki

izleme komitesi var bu yönetime bağlı değil ki zaten

mevcut transfer politikası ne şuan

sağ bek ortsaha forvet stoper

yeni gelen yönetim bunları alır zaten çünkü bu mevkilerin eksik
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kris boyd sezon başı 2.5 milyon euroya önerildi kontenjan dolu olduğundan alınmadı.şimdi bonservisi elinde 2010 itibariyle muhakkak teklif yapılacaktır.

Atiba Hutchinson

Kris Boyd

Mahamoudou Kéré

murat ceylan

bu 4 transferin hiçbirine bonservis verilmeyecek
      Hadi İnşallah
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• ''Mahamoudou Kéré'' bu ismi ilk defa duydum sanırım forumda da daha önceden bahsedilmemişti bu isimden.

1,84 boyunda 27 yaşında stoper.Bu adamı hiç canlı izleyen var mı acaba?
        Dallas Mavericks
        .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• ''Mahamoudou Kéré''
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Boyd, Kris.
            Vanden Borre, Anthony
            de Mul, Tom

Matrix abi sen ciddi ciddi bu adamların geleceğini ya da yönetimin bunları transfer edebileceğini düşünüyor musun

Yorum

• ne var bu isimlerde 2 si takımında forma giyemiyor kiralık diğeri de kulubünle anlaşmak istemiyor

Yorum

ne var bu isimlerde 2 si takımında forma giyemiyor kiralık diğeri de kulubünle anlaşmak istemiyor

abi kris boyd un haftalık rangers tan aldığı para fazla olduğu için rangers onunla sözleşme imzalamıyor.Peki sence bizim yönetim bu parayı verir mi boyd a.
                Dallas Mavericks
                .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• porstmouth,rangers,sevillada oynuyor bunlar tamam fazla forma şansı bulamayabilirler ama piyasası olan adamlar bunlar. klişe olacak ama bize gelmeleri için hiçbir sebep yok.
                  para mevzuuna hiç girmedim

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    porstmouth,rangers,sevillada oynuyor bunlar tamam fazla forma şansı bulamayabilirler ama piyasası olan adamlar bunlar. klişe olacak ama bize gelmeleri için hiçbir sebep yok.
                    para mevzuuna hiç girmedim
                    hocan belçikalıysa ve bu futbolcuları tanıyor ise araları iyi ise gelir

Yorum

• Forvete Tekke gelsin Boyd falan kalsın
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

O zamana kadar Hocamız Belçikalı yani

Yorum

haklısındır inşallah ama o kadar kolay değil bence

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O zamana kadar Hocamız Belçikalı yani
                            o önemli bir artı futbolcuların gelmesi için hoca olmasa dahi gelirler getirmesini bilirsen

Yorum

• tamam da biz avrupada az ya da çok tanınmış olaraktan marcelinho dışında en son kimi aldık ve yararlı oldu

Yorum

• matrix ne diorsn bu oyuncularda oyalamak için olmasın bu yönetimin 300 milyara adam alamadığınıda bilioruz unutma
                                EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                                KAZIM KOYUNCU
                                MEHMET DALMAN

Yorum

Yükleniyor...
                                X