Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Elimizde Türkiye'nin 1 numaralı kalecisi varken, neden Almanya'nın 2 numaralı kalecisini alalım ki ?
    Yapma Allah aşkına Türkiyenin 1 numaralı kalecesi Sylva mı bunu sakın dışarda bir yerde söyleme..
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaleye gelecek sezon icin hannoverden robert enke alinsin.

32 yasinda ama kalecilik olgunluguna daha yeni eristi.

Gelecek sezon sözlesmesi bitiyor ve su anda almanya nin 2 numarali kalecisi.

Düsünüp arastirmaya deger bence....
      Fenere gelip Kadıköy'de İstanbulspordan ilk hafta 3 gol yiyip maçtan 1 gün sonra kovulan Enke değilmi bu?
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fenere gelip Kadıköy'de İstanbulspordan ilk hafta 3 gol yiyip maçtan 1 gün sonra kovulan Enke değilmi bu?
        Evet ama o derenin altindan cok sular gecti.

Enke kariyerini yurtdisinda sürdürmek isteyebilir,arastirilmalidir.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet ama o derenin altindan cok sular gecti.

Enke kariyerini yurtdisinda sürdürmek isteyebilir,arastirilmalidir.
          Almanya'nın 2. kalecisi kariyerine yurtdışında devam edecek, ve de Türkiye'ye gelecek üstüne de Trabzon'a gelecek. Umut eyle.

Bu zamanda sylva'dan iyisi şamda zubuzeretta.
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynı sene Almanya ya dönmüştü ve yılın kalecisi seçilmişti..
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Yabancı kaleciye gerek yok.Kaleyi Onur'a teslim edelim Casillas'ımız olsun.Önünde çok iyi defans kurgusu olması şartıyla.
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yabancı kaleciye gerek yok.Kaleyi Onur'a teslim edelim Casillas'ımız olsun.Önünde çok iyi defans kurgusu olması şartıyla.
                E Sylva'nın önünde çok iyi bir defans kurgusu olsaydı da biz de deseydik 2-3 sene sonra,

"Kaleyi Onur'a teslim edelim, Sylva'mız olsun."

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Kaleci transferini antrenörümüz Munaron yapar yerli alınacaksa Sinan Bolat ismi iyi olur yabancı olacaksa Anderlecht'in kalecisi Silvio Proto olabilir bonservisi Germinal'de.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• Volkan Demirel nasıl kaleci?Bence harika.
                    Zamanında Fb'den kovulması bile gündeme gelmişti.Şimdi hem Fb'nin hem Milli takımın 1 numaralı kalecisi.Çalışınca ve oynayınca oluyor demekki.
                    Onur yetenekli çocuk şans verilmeli güvenilmeli diyorum.Onur'u kazanırsak 10 yıl kaleci sıkıntısı çekmeyiz hemde yabancı hakkımızı kullanmamış oluruz fena mı?
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kaleci transferini antrenörümüz Munaron yapar yerli alınacaksa Sinan Bolat ismi iyi olur yabancı olacaksa Anderlecht'in kalecisi Silvio Proto olabilir bonservisi Germinal'de.
                      Şu diyarbakırın kalecisi onunlada haber çıkmıştı galiba?
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Evet Proto olabilir bende beğeniyorum onu..
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• En azından kupa maçlarında denesek Onur'u...Bazen elindekine şans vermek transferden daha değerli olur...Tabi bunu Trabzon'da yapması zor anlaşılan...
                          21.12.2009 Unutmayacağız...
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                          Cemil Usta
                          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Onur'a şans vermek için ideal bir ortam var. Kafama takılan tek şey önümüzdeki maçın Bjk maçı olması. Tecrübesiz ve maç eksiği olan bir kalecinin ilk maçı gerilimi yüksek bir derbi olmamalı bence ki bu maç büyük ihtimalle sezonu bjk'nin altında mı üstünde mi bitireceğimizi belirleyecek maç olucak. Keşke Kayseri maçında oynatılsaydı da kendini kanıtlamış ve rahat bi kafayla bu maça hazırlansaydı. (Bakınız; Tolga Zengin gs-Ts maçı)
                            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Ben bu Beerens'i beğendim açıkçası. Yattara ile takas yaparlarmı acaba? Ama bu çocuk alınacaksa mutlaka Fatih gibi bir forvetede ihtiyaç var gibime geliyor.
                              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yapma Allah aşkına Türkiyenin 1 numaralı kalecesi Sylva mı bunu sakın dışarda bir yerde söyleme..

Kim Leo Franco mu yoksa bu sene daha pozisyon yemeyen volkan mı ? Yoksa 3 maç cezalı olduğu için fazla gol yemeyen rüştü mü?

Birinin malını övmek ne kadar güzel geliyor bize.

Sylva Türkiye'nin Şuanda ki en yetenekli kalecisidir Taraftarın vefasızı Takımın ömründen yer adam iyiyken şak şak kötüyken tükaka yapan bütün herkese Lütfen arkadaşlar diyorum,yapmayın diyorum bal şütfen diyorum gördünüz mü hemen tepki vermiyorum.

"Sen ne diysin la
                                Ne büyük kalecisi la
                                Yürü git ordan la "

Lütfen arkadaşlar lütfen diyorum.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X