Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alanzinho'yu İstediğimiz Dönemde Başımız'da Hugo mu Vardı ? Hugo Geldiği Sene mi Alındı Alanzinho ?

Ersun Hoca O Yıl Alanzinho'yu Uygun Gördü İstedi. Alanzinho Bu Ligin En Yetenekli Oyuncularından , Tabi Kullanabilene.
    Buyursun sergilesin yeteneklerini savaşan formayı alır savaşmayan kenarda bekler..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Alanzinho'yu İstediğimiz Dönemde Başımız'da Hugo mu Vardı ? Hugo Geldiği Sene mi Alındı Alanzinho ?

Ersun Hoca O Yıl Alanzinho'yu Uygun Gördü İstedi. Alanzinho Bu Ligin En Yetenekli Oyuncularından , Tabi Kullanabilene.
      Benim demek istedigim bu oyuncuların alınması zor değil,yönetim hocanın istediği oyuncuları almıyor,Ersun Hocaya daha çok destek verildi transfer konusunda...

Yorum

Kardeşim Alan sen kadar isteseydi formayı kapardı

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim demek istedigim bu oyuncuların alınması zor değil,yönetim hocanın istediği oyuncuları almıyor,Ersun Hocaya daha çok destek verildi transfer konusunda...
          Broos'u Yönetim İsteyerek Getirmedi ki. Klübede Biri Dursun Diye Son Dakika Transferidir Bana göre.

Yorum

• Bu Yil Hertha Berline transfer olan Adrian Ramos tam aradigimiz tipden bir gölcü. Hizli ve teknik...Hertha bu sene düsme tehlikesi yasiyor, küme düserseler transfer edebiliriz. Kamananin daha iyisi :d

En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 31.10.2009, 23:29.
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Yeter artık FATİH TEKKE demekten bi hal olduk.
              bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Anlayamadığım Ziya Doğan-Samet Aybaba nasıl neyse Samet Aybaba yeni futbolculardan kurulu bi takım olmasına rağmen göze hoş gelen futbol+Türkiye kupası sonrasında Ziya Doğan lig ikinciliği+Türkiye Kupası..Şenol Hoca zaten baş hocamız konuşmaya gerek yok Ersun Yanal deyince aklıma gelen tek şey ligin ilk yarısında ıkına ıkına aldığımız galibiyetler ve ikinci yarıda tepe taklak oluşumuz..
                evet bi önceki sene ıkınmıyordun salmıştın, lig 6. lığı ve sezon boyunca deplasmanlarda dinlediğin kümeye tezahuratları. ersun hocayı başarılı bulmayabilirsin de, sıradan bir kadrodan rekabet eden bir kadroya geçiş azımsanacak birşey değil.
                sezonun son haftalarına kadar heycanı en son ne zaman yaşamıştın?

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeter artık FATİH TEKKE demekten bi hal olduk.
                  Aynen Katılıyorum..

Birşeyi Çok İstersen Olmazmış.. Bizim Durumda Bu Olacak Sanırım..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://spor.mynet.com/team.asp?teamId=4

Sayfaya bi göz atın web adreslerine..
                    jabi hala bizde gözüküyor

Yorum

• Riquelme işi kafamı karıştıyor nedense. Olmaz olmaz deriz bakarsın alırız. Varya Türkiye yıkılır. Ahh keşke öyle bir şey olsa...

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Riquelme işi kafamı karıştıyor nedense. Olmaz olmaz deriz bakarsın alırız. Varya Türkiye yıkılır. Ahh keşke öyle bir şey olsa...
                        Riquelme ile ilgili haber falan mı var??

Yorum

• Roy Beerens transferi için acaba Heerenveenin şu andaki durumu bir fırsat olabilir mi?

Yorum

• bence heerenveen in durumu hiç iç açıcı değil sırf bu yüzden de roy beerens transfer olmak ister.
                            ama bu transferin ucuza kapanabileceğini sanmıyorum
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence heerenveen in durumu hiç iç açıcı değil sırf bu yüzden de roy beerens transfer olmak ister.
                              ama bu transferin ucuza kapanabileceğini sanmıyorum
                              Ben bu isin olabilecegine inanmiyorum.

Kulübün icinde bulundugu ekonomiyi gözönüne alirsak devre arasinda ve hatta gelecek yaz transfer döneminde pahali transferler beklememeliyiz.

Devre arasinda fatih tekke transferi yeterlidir bence.

Faydalanamadigimiz futbolcularin satisi yapacagimiz transferlerden su anda daha önemli gözüküyor.

Tabiiki daha iyisini yöneticilerimiz bilir.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben bu isin olabilecegine inanmiyorum.

Kulübün icinde bulundugu ekonomiyi gözönüne alirsak devre arasinda ve hatta gelecek yaz transfer döneminde pahali transferler beklememeliyiz.

Devre arasinda fatih tekke transferi yeterlidir bence.

Faydalanamadigimiz futbolcularin satisi yapacagimiz transferlerden su anda daha önemli gözüküyor.

Tabiiki daha iyisini yöneticilerimiz bilir.
                                Bence yönetim devre arası değilde sene sonunda 3-4 adet iyi yabancı alacak. Bunlardan 1-2 tanesi bedavada olabilir. Ancak yönetim son kozunu oynayacak bence

Yorum

Yükleniyor...
                                X